Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים מורל SUPREMO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, גלשתי לי באתר של מורל ולפתע עיניי נתפסו על הטוויטרים הענקיים האלו... (הSUPREMO)חשבתי איך אני יכול להשתמש בהם ומצאתי גם וופרים בגודל 6.5 (הם קוראים להם סאב-וופרים :shock: ) עכשיו הוופרים מגיבים לתדרים 40-45k והטוויטרים מגיבים בין 1.6k ל 22k ככה שהם משלימים אחד את השני באופן מושלם...רק שהבעיה שלי תהיה חיתוך לוופרים בLPF עכשיו רציתי לשאול מס שאלות:

1) מה טווח המחירים של זוג טווטרים כאלו?, אני מקווה שהם במחיר הגיוני (פוקו קראתי שיש לך כאלו), כנ"ל לגבי הוופרים...

2) האם בכלל ישתלם לי לקנות את כל העסק הזה מבחינת השמע האם הוא איכותי יותר מסט של ההיבריד?

3) אלו פיתרונות אתם יכולים להציע לי לבעיית החיתוך(את הטוויטרים אני יכול לחתוך בHPF עד ל2.5kHZ דרך המגבר, את הוופרים יש לי בעיה כי הקרוס במגבר בLPF הוא עד 400HZ...)

תודה מראש, עומר

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

את יכול לקנות את הסט הזה ולהרכיב ביחד. יכול להיות שהוא ישמע טוב יותר מההייבריד בגלל הטויויטר אבל אולי קצת פחות טוב בתדרי המיד שהHCW6.5 יפיק ולעומת זאת המידבס יופק טוב מבהייבריד. ככה שזה הופך למה אתה מעדיף.

קח בחשבון שהסופרימו מאוד גדול וקשה להתקנה, אתה צריך להתקין אותו ככה שהוא בקו אחד עם הפלטה שעליה הוא נמצא כדי שיישמע טוב (לפחות כך אומרים) ותצטרך לעשות שינויים ברכב בשביל להתקין אותו.

תצטרך לבנות קרוסאובר פאסיבי בשבילו בעצמך, או לקנות אקטיבי.

לדעתי הסט בצורה הזאת יעלה יותר מההייבריד בצורה משמעותית, תתקשר שוב לחנות המפעל ותשאל.

פורסם

אם אתה אומר 1700 אז אני אוותר :( ... בכל מקרה סתם חשבתי לעשות משהו מעניין...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

• תוכן חדש...