פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,388 נושאים בפורום הזה
-
אהלן חברה תגידו אים יש לי טייפ של חברה אחת וצנגר של חברה אחרת יש אפשרות לחתוך את החוטים ואתאים אותם לבד
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבבהההההה !!!!!!! את הקומפוננטים הקדמיים התכוונתי לחבר למגבר. פתחתי את הריפוד של הדלת כדי לחברת לכבל של הרמקולים כבל יותר ארוך שיגיע עד הבגאז'. ואני רואה שהטבעות עץ MDF שעליהם יושב הרמקול בגוונים ... אני נוגע ומרגיש רטיבות. מוריד את הרמקול מהמקום ומאחורה יש כמה טיפות מים על המגנט. מנגב אותו ובינתיים מחזיר למקום(אמא תרביץ לי אם לא יהיה לה מוזיקה). מקווה שלא גרם נזק לרמקולים. מה לעשות? אם מה לאטום? איפה לאטום? מאיפה מגיעים המיים? הגלת לא אטומה? יכול להיות שכשהחלון רטוב ומורידים אוטו - המים נוזלים ממנו על הרמקול? איך לפתור את הבעיה?? יום שבת כנראה אני יגיע למפגש, מקווה שמישהו ממכם יוכל לראות את זה.
הודעה אחרונה מאת poko, -
היי חברה קניתי סאב של פיונר 1. איזה תיבה אתם ממליצים לי ליבנות אתומה או אים פורט 2. מאיזה עץ אתם ממליצים לי סיבית או MDF
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, חיברתי את הקומפוננטים למגבר. וכמו שאתם בטח כבר יודעים מהשאלות שלי הקומפוננטים הם של סרווין ווגה. המגבר של רוקפורד 400.4 השאלה היא איך אני מכוון את הקרוס של המגבר יש שם בורר כזה ויש לו 3 מצבים: HP FULL LP ויש עיגול שהמס' שם נעים בין 50 ל 210. איך לכוון?
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
מה יותר טוב
מאת ARTHURZ- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי תגידו מה יותר טוב לסים אחורה קומפוננטים או רמקולים 6*9
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
שאלה על מגבר
מאת lior- 1 תגובות
- 935 צפיות
מה אתם אומרים על מגבר של POWER ACUSTICS דגם Apache 560 שווה 500 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החלטתי ללכת על דברים אחרים באוטו , אז להלן ציוד משומש מהאוטו שלי למכירה ... המכירה של רוב הפריטים תקפה ליומיים שלושה, אח"כ אני פשוט אמכור אותם דרך לוחות אמריקאיים שם יש להם ביקוש גבוה : להלן רשימת הציוד 1) טוויטרים מורל סופרימו - נחשבים לטוויטרים המובילים בעולם, היו מורכבים אצלי באוטו למשך כחצי שמיעה במערכת, נמכרים עם בתים שנבנו עבורם (או בלי) , באים בלי קרוס. המחיר 1,000 ש"ח. 2) מידים MBQuart QSD - בגודל 6.5" , משומשים , הסט הכי יקר של MBQ , ממוקם מעל סדרת Q. מי שמעוניין בהם בתור מידבאס יכול לקבל קרוס תואם של QSD שחותך בין 50-250HZ. מחיר של 1,750 ש"ח. 3) מגבר Hifonics Gen X - מגבר של היפוניקס מסדרה עשר בהספק של 75X2 , מחיר של 850 ש"ח. …
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחובר לקומפוננט של LIGHTNING AUDIO, וסאב של JBL. מה שהצחיק אותי - זה מישהו פעם שם לב איך הBRIDGE של פיוניר הולך ?? מינוס (או פלוס) מערוץ אחד, ופלוס (או מינוס) מערוץ אחר בכלל. משהו מאוד מוזר... האלפא
-
תמונות של ההתקנה 1 2 3
מאת EyalR- 43 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טוב בשעה טובה ומוצלחת סיימתי זמנית את ההתקנה, את הקדמיים אני כבר מכיר ויודע איך הם נשמעים, עכשיו עם הPPI יש להם עוד עוצמה מורגשת. מהסאבים לא כל כך יכולתי להתרשם בגלל שדי קשה לכוון אותם ולשמוע כשאתה יושב מאחורה, לא כל כך אהבתי את הקרוס של הU-D מבחינת נוחות. בPPI למשל יש לך קליק כל פעם שאתה מגיע לתדר שונה ובעלון רשום לך כמה קליקים מגיעים לאיזה תדר ככה שאתה יכול לכוון במדוייק, הקרוס של הU-D פחות נוח אבל האמת לא התעסקתי בזה מספיק כי התחיל גשם וכבר הייתי צריך לעלות. ממה ששמעתי בכמה שירי ראפ זה נשמע טוב, אבל אני לא יכול לתת חוות דעת עדיין כי שמעתי מעט מאוד. איך שזה נראה עכשיו אני כבר לא ארד לאוטו אלא אם כן יהיה שיפור בגשמים (גם יש שני משחקי כדורגל רצופים אז צריך לראות) אז…
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תעזרו לי בבקשה אני לא יודע איך לחבר את הקורס אוברים אני רוצה לשים מקדימה איך הם מתחברים זה הולך כבל מהרמקול לקרוסאובר ולמערכת או שמשהו אחר תודה
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה - היום פתחתי את הריפוד בדלת בבורה כדי להתקין רמקולים. הכנתי מראש טבעות עץ MDF. אז ככה - יש 4 חורים. הברגים שיש לי(שקיבלתי אם הרמקולים) קטנים מידיי. מה אני צריך לעשות? להשיג יותר גדולי(מישהו יודע מה הגודל?) להבריג אם מה שיש לי לתוך הברזל? בורג ואום מהצד השני? להבריג מהצד השני לא נראה לי שילך .... ועוד משהו בנושא, הרמקולים הם GPT 62 של JBL, חיברתי אותם למגבר של היחידת ראש(אצל חבר) ושומעים ממש גרוע כשמגבירים. חיברתי אותם אצלי למגבר ושומעים הרבה יותר טוב, אבל עדיין לא כמו שהייתי מצפה מ JBL. אולי בגלל שכשבדקתי החזקתי אותם באוויר והם לא מקובעים? מה אתם אומרים - אם יש לי אפשרות להחליף - להחליף אותם? אם כן - לאיזה רמקולים?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון או סתם חוות דעת על קרוס אקטיבי של CADENCE QRX-7 שהוא משמש גם כ LINE DRIVER. דרך אגב, הציעו לי אותו בדיגיטל סאונד ב 900ש"ח
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע מה גודל הבית שיש בדלתות בראלי דור שני? תודה
הודעה אחרונה מאת רון וינר, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכם... האם מישהו פעם החליף רמקולים אחוריים ב 206 XS? לא במדף, בצדדים... מאחורה. 1. איך לפרק את כל הפנל הזה? 2. האם ניתן להתקין שם רמקול 6" על 9" במקום הרמקול המעפן שיש שם? 3. תודה 4. מקווה לקבל תשובות... כי אתם ממש לא אוהבים לענות, שמתי לב
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
תיבות ל6*9
מאת The rider- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום רב אני מכין תיבות לרמקולים אליפטיים 6*9 יש ברשותי עץ MDF 8 מ"מ אשמח לקבל כל המלצה בקשר לתיבות, מידות, וכו' הרעיון הוא שהתיבות יהיו משולשות, על מנת שיתלו על גג של רנו אקספרס (מבפנים מנהסתם) אני חשבתי על צורה של משולש ישר זווית כאשר הרמקול ממוקם על היתר.... אם יש לך מידע לגבי המידות, או צורת בניה מומלצת.....אשמח גם, האם יש צורך בפיר, או יציאה מסוג אחר לאוויר??
הודעה אחרונה מאת The rider, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המשמעות של Low-Pass Slope ו High-Pass Slope? האם המתח שהמגבר מקבל הוא 12.5V או 14.4V? תודה מראש
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, יש לי את הרכיבים הבאים: 1. מגבר 700 וואט DHD 4 ערוצים 2. סט קומפוננט של PEERLESS (כן אני יודע זה חרא, אבל זה היה ב50 שקל 3. רמקולים 6X9 , 300 וואט של פיוניר 4. רמקולים קדמיים (לא זוכר איזה גודל..עגולים כאלה לדלתות) של מגנט אני חושב 80 וואט אני בקרוב אקנה הד יוניט ו אשמח לדעת מה אני מחבר למה ? את מה לחבר למגבר?! יש לי 205 ג'יטיאי , מה אני מחבר למה , ואם אני הולך נגיד לסראונד או מישהו שיתקין לי , הוא בטח ידע תעסק, אבל גם בשביל שאני אבין ואדע, מה אני מחבר למה , בקומפוננט יש 2 סאבים קטנים 6.5 אינץ ו 2 טווטרים ו2 קרוסים חיצוניים תודה אורן.
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי קומפוננטים ואני רוצה לחבר אותם למגבר. יש את החוט המקורי שלהם שיש עליו את הקרוס אובר. החוט באורך של מטר בערך(אולי קצת יותר) המגבר בבגאז' - לא מגיע. אני צריך להעביר חוט מהמגבר לקדימה ולחבר אותו לחוט שמחובר לקומפוננטים- איך לחבר בין הכבלים? מספיק לסובב אותם ביחד ואיזולרבנד למעלה?
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי מחשבה ארוכה ואילוצים כלכלייים רבים אני מחוייב לימכור היו לי הרבה זמנים טובים איתה ואני יודע שזה לא בדיוק המקום לעשות את זה כי אחרי הכול לא נישארו הרבה כאלו וגם אנשים פה לא ישר יקפצו עליה אבל אני לא ממהר ואני בטוח שבסוף מישהו יקפוץ על המציאה אז ככה למכירה יפה וחמודה המערכת שלי כן כן מה חשבתם שאני אמכור את הראלי בחיים לא הקיצר עכשיו קצת על המערכת הפנל הוא רדיו דיסק של jvc lx-10 עם הפנל המיתהפך יבוא אישי מארה"ב שמתאימה גם לתחנות בארץ רמקולים אחוריים pioneer ts-a6999 אובליים 6x9 שהספקם 240w קדמיים infinity 512i אין לי מיפרט עליהם ואין לי מוסג מה הגודל שלהם ויחד עם זה עוד זוג טויטרים של רד סאונד ועם מישהו מעוניין בקרוס אוור א…
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ, -
התקנת RELAY
מאת NirTzi-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב חברה, היום קניתי סוף סוף RELAY, ופירקתי ממחשב שני מאווררים, עכשיו נתקלתי בבעיה, ב RELAY יש 4 חיבורים, 1 לפלוס שנכנס לREALY 1 לפלוס שיוצא מן ה RELAY 1 למינוס 1 לREMOTE עכשיו, אני לא יודע איזה חיבור הוא מה... אני אתן קצת פרטים על הRELAY אולי זה יעזור, יש 3 חיבורים כסופים ואחד זהב. ליד כל חיבור יש מספר, ככה: ליד החיבור המוזהב כתוב 87, ליד החיבור שמולו כתוב גם 87 ובשני החיבורים האחרים רשום באחד 86 ובשני 85 אם מישהו יכול להגיד לי מה מתחבר לאן אני אשמח, תודה!
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אנשים , תמליצו לי בבקשה על מגבר 4 ערוצים עד 1400 ש"ח, שיחזיק קומפוננטים של מוראל הייבריד 6.5 אינץ וגם סאב של איזה 200W RMS תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי מגבר DHD 700W 4 יציאות אני מחפש להחזיק איתו רמקולים אחוריים 6X9 + קדמיים \ קומפוננט יחזיק טוב ? (אני לא שומע יותר מדי פול ווליום או עם סאב וכזה)
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד לא התקנתי... יכול להיות שאני אתקין במפגש של יום שבת הקרוב.
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לנו בורה 2001 ויש לנו רדיו דיסק הדיסק כול כמה זמן (בערך חודשיים) מתקלקל יש לכם רעיונות למה הוא מתקלקל ואך אפשר לפתור או להפחית את הבעיה? אני חשבתי אולי לקנות צ'נצ'ר(אני מקווה שכתבתי נכון!) נ.ב המערכת היא של סוני דגםcdx 4000rv
הודעה אחרונה מאת shay69, -
טיטאן הגיעו לשפל חדש! הם מוכרים רמקול 6.5 ב 50 ש"ח?!!?!? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=844248 אני ממש לא רוצה לשמוע אותו...... (מעניין למה... ) Neo
- 33 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים על CERWIN VEGA HED-1602 מול MB QUART DSD 216. איזה טובים יותר? איזה מהם נותנים יותר עוצמה? אם אני מתקין גם וגם - איזה אחורה ואיזה קדימה?
הודעה אחרונה מאת poko, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה, אני חייב קומפוננט מקדימה - נשרפו לי הקדמיים.... על איזו חברה אתם ממליצים + מחירים אני מחפש משהו עד -2000 ככה.... מה אתם אומרים על mb קווארט? (אני יכול להביא אותו במחיר מפוצץ משהו כמו 700 שקל - שווה?) אנא פרסמו כמה שיותר חוות דעת לגבי דגמים, מחירים ,איכויות והספקים בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ממש מתעניין במפגשים והיתי רוצה לבוא אבל שמעתי שהמפגשים הם באזור המרכז אז תהיה לי בעיה להגיע אם מישהו מכיר מפגשים בצפון אז מתי זה וכיצד תודה
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בעיקרון אני צריך לבנייה בשביל חבר... 1. פלטות עץ בעובי של 8 מ"מ 2.תרסיס דבק מגע. 3.לבד....או סקיי. האם יש את הכל בהום סנטר או אייס או שיש מקומות אחרים בזול....
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואני גם לא מתכוון לרכוש אחד כזה. יש לי שתי מגברים, כל מגבר 4 יציאות ארבע כניסות. מגבר אחד יהיה לשניים הקדמיים והשניים האחוריים ומגבר שני יהיה לסאב. איזה ערוץ כדאי לבחור לסאב? אחורי -ימין או שמאל, או קדמי - ימין או שמאל? איך אני עושה גשר בין ערוצים לרמקול אחד? יכול להיות שאני אחבר את המגבר לקו של האחוריים אבל אין אני לוקח שני ערוצים והופך אותם לאחד? (ביציאה של המגבר) אני יודע שקרוס היה חוסך לי את הכל אבל אני אוהב ללכת עם הראש בקיר
הודעה אחרונה מאת ראלימן,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 267 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ronenu
- FLaW
- gadik6
- Bull-81
- Haim_gds
- avargel
- גולדן191
- Froyne
- SlowRide
- אלעדית
- צוק
- נעם101