Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, יש לי את הרכיבים הבאים:

1. מגבר 700 וואט DHD 4 ערוצים

2. סט קומפוננט של PEERLESS (כן אני יודע זה חרא, אבל זה היה ב50 שקל :)

3. רמקולים 6X9 , 300 וואט של פיוניר

4. רמקולים קדמיים (לא זוכר איזה גודל..עגולים כאלה לדלתות) של מגנט אני חושב 80 וואט

אני בקרוב אקנה הד יוניט ו אשמח לדעת מה אני מחבר למה ? את מה לחבר למגבר?!

יש לי 205 ג'יטיאי , מה אני מחבר למה , ואם אני הולך נגיד לסראונד או מישהו שיתקין לי , הוא בטח ידע תעסק, אבל גם בשביל שאני אבין ואדע, מה אני מחבר למה , בקומפוננט יש 2 סאבים קטנים 6.5 אינץ ו 2 טווטרים ו2 קרוסים חיצוניים

תודה

אורן.

פורסם

אני אגיד לך את האמת בלי לבאס אני לא חושב שעם הד יוניט ב10K$ תגיע לרמה בינונית, המגבר הוא איכשהו זול ומוציא אבל הרמקולים (בייחוד הפירלס) הם ז ב ל ששום ציוד לא ולא חשוב כמה הוא יקר לא יוציא מהם צליל נקי! תחליף אותם לזוג קומפוננט "אנושי" אפילו זולים , לדוגמא: MAGNAT, POWER-ACOUSTIC "מומלץ"

• תוכן חדש...