Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - היום פתחתי את הריפוד בדלת בבורה כדי להתקין רמקולים.

הכנתי מראש טבעות עץ MDF.

אז ככה - יש 4 חורים. הברגים שיש לי(שקיבלתי אם הרמקולים) קטנים מידיי.

מה אני צריך לעשות? להשיג יותר גדולי(מישהו יודע מה הגודל?) להבריג אם מה שיש לי לתוך הברזל? בורג ואום מהצד השני?

להבריג מהצד השני לא נראה לי שילך ....

ועוד משהו בנושא, הרמקולים הם GPT 62 של JBL, חיברתי אותם למגבר של היחידת ראש(אצל חבר) ושומעים ממש גרוע כשמגבירים.

חיברתי אותם אצלי למגבר ושומעים הרבה יותר טוב, אבל עדיין לא כמו שהייתי מצפה מ JBL.

אולי בגלל שכשבדקתי החזקתי אותם באוויר והם לא מקובעים?

מה אתם אומרים - אם יש לי אפשרות להחליף - להחליף אותם?

אם כן - לאיזה רמקולים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

בקשר לברגים תנסה להשיג ברגים גדולים יותר ואיך בדיוק התכוונת בגרים עם אומים? איך בדיוק תסגור את ההברגה :?::?::?:

פורסם
בקשר לברגים תנסה להשיג ברגים גדולים יותר ואיך בדיוק התכוונת בגרים עם אומים? איך בדיוק תסגור את ההברגה :?::?::?:

התכוונתי שאני יעשה חורים אם מקדחה בעץ - יכניס בורג ומהצד השני אני אסגור אם אום(עם היד ....)?

לא הבנתי מה שאלת?

מקסים.

פורסם

ועוד משהו בנושא, הרמקולים הם GPT 62 של JBL, חיברתי אותם למגבר של היחידת ראש(אצל חבר) ושומעים ממש גרוע כשמגבירים.

חיברתי אותם אצלי למגבר ושומעים הרבה יותר טוב, אבל עדיין לא כמו שהייתי מצפה מ JBL.

אולי בגלל שכשבדקתי החזקתי אותם באוויר והם לא מקובעים?

אין לך מה לבדוק אותם באויר. זה ישמע גרוע ביותר!!! ועם תגביר עוד יותר, תשרוף או תקרע אותם...

כשאני קניתי רמקולים וגם לא היה לי מקום לחבר אותם אז ניסיתי לבדוק אותם באויר... גועל נפש!!! אז חשבתי שדפקו אותי... רציתי ללכת לעשות בלגן. אבל לפני זה ניסיתי להתקין אותם, אתה יודע, להיות בטוח עד הסוף. ואז, הפתעה!!! עובדים כמו גדולים!!!

אז תחבר אותם למקום קודם ואז תבדוק.

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

מישהו? איך אני אמור לחבר את העץ לפח בדלת?

מקסים.

פורסם
מישהו? איך אני אמור לחבר את העץ לפח בדלת?

ברגים קודחים . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...