Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, חיברתי את הקומפוננטים למגבר.

וכמו שאתם בטח כבר יודעים מהשאלות שלי הקומפוננטים הם של סרווין ווגה.

המגבר של רוקפורד 400.4

השאלה היא איך אני מכוון את הקרוס של המגבר

יש שם בורר כזה ויש לו 3 מצבים: HP FULL LP

ויש עיגול שהמס' שם נעים בין 50 ל 210.

איך לכוון?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

ומה אם העיגול של ה HZ? על כמה הוא צריך להיות?

מקסים.

פורסם

תוריד במגבר את הGAIN לרמה הכי נמוכה. שים את הHU ב85% מהווליום, נגיד 50\60 או 25\30 וכו...

תעלה את הGAIN בעדינות תוך שאתה משחק עם הHZ (בסופו של דבר הוא עם הרמקולים שלך אמור ליהות על 120HZ ) .

עליך למצוא את האיזון בין הGAIN לHZ (שיהיה כמה שיותר נמוך - ככה אתה תקבל יותר באס מהרמקולים מקדימה ).

פורסם
תוריד במגבר את הGAIN לרמה הכי נמוכה. שים את הHU ב85% מהווליום, נגיד 50\60 או 25\30 וכו...

תעלה את הGAIN בעדינות תוך שאתה משחק עם הHZ (בסופו של דבר הוא עם הרמקולים שלך אמור ליהות על 120HZ ) .

עליך למצוא את האיזון בין הGAIN לHZ (שיהיה כמה שיותר נמוך - ככה אתה תקבל יותר באס מהרמקולים מקדימה ).

או-קיי אם אפשר להסביר לי את התהליך?

דבר ראשון - המגבר מאחורה - הרמקולים מקדימה. איך שאני שומע מאחורה הכי טוב זה לא כמו שאני אשמע מקדימה.

עכשיו לעניין הכיוון. 85% מהעוצמה במערכת - הבנתי.

אחרי זה מה בדיוק אני עושה?

ה GAIN, זה העוצמה - לא? אז צריך לכוון קודם תדרים לחתוך ואז להעלות לעוצמה הכי חזקה - לא?

למה כמה שיותר נמוך? יש לי סאב בשביל הבאסים ואת הקדמיים אפשר להשאיר למיד וטרבל ופחות באסים?

דרך אגב - כשאני עושה את זה אני צריך לכבות את הסאב? כי הוא ממש דופק בראש ואי אפשר לכוון כלום כשהו דופק.

מקסים.

פורסם

קודם כל , GAIN זה לא ווליום ולא עוצמה ע"י ה GAIN אתה מכוון את רגישות הכניסה למגבר.

מישהו אמר לי ששום דבר לא יעזור לי ושאין טעם להתווכן GAIN זה מין ווליום קטן, אז הנה דוגמה יש לי מגבר ש"יודע לקבל" עד 8V בכניסה והרדיו דיסק מוציא 2V ביציאה, כאשר הגיין היה מכוון על 8V (הגיין עד הסוף) כמעט ולא שמעו את הסאב בכלל, לעומת זאת ב 2V הסאב דפק כמו משוגע ... בעניין כיוון הקרוס במגבר תכנס לאוטוסאונד יש שם כתבה מקיפה בנושא (כיול מערכת).

פורסם
קודם כל , GAIN זה לא ווליום ולא עוצמה ע"י ה GAIN אתה מכוון את רגישות הכניסה למגבר.

מישהו אמר לי ששום דבר לא יעזור לי ושאין טעם להתווכן GAIN זה מין ווליום קטן, אז הנה דוגמה יש לי מגבר ש"יודע לקבל" עד 8V בכניסה והרדיו דיסק מוציא 2V ביציאה, כאשר הגיין היה מכוון על 8V (הגיין עד הסוף) כמעט ולא שמעו את הסאב בכלל, לעומת זאת ב 2V הסאב דפק כמו משוגע ... בעניין כיוון הקרוס במגבר תכנס לאוטוסאונד יש שם כתבה מקיפה בנושא (כיול מערכת).

OK, קראתי באוטוסאונד על כיול מע'.

אבל מסבירים שם רק על GAIN.

מה בנוגע לגלגל של ה HZ? קיבלתי פה תשובות שונות .... 90, 120 ....

כנראה שאני אנסה ואבדוק ....

האם אני צריך לכבות את הסאב כשאני מכוון את הרמקולים או אם סאב עובד?

מקסים.

פורסם

העניין של התדרים ... קומפוננטים שמכילים אלמנט של מידבאס וטוויטר צריכים לקבל 80-90HZ ומעלה (HPF) אפשר לעלות קצת את תדר החיתוך בתנאי שהסאב שלך מספיק מדוייק ולא "מדבר" בתדרים הללו. לי אישית קשה לכוון את המגבר בלי הסאב (כשהוא מכובה) כי אז אני לא מקבל את "התמונה הכללית" של הסאונד.

• תוכן חדש...