Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים על הרמקול!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבבהההההה !!!!!!!

את הקומפוננטים הקדמיים התכוונתי לחבר למגבר.

פתחתי את הריפוד של הדלת כדי לחברת לכבל של הרמקולים כבל יותר ארוך שיגיע עד הבגאז'.

ואני רואה שהטבעות עץ MDF שעליהם יושב הרמקול בגוונים ...

אני נוגע ומרגיש רטיבות.

מוריד את הרמקול מהמקום ומאחורה יש כמה טיפות מים על המגנט. מנגב אותו ובינתיים מחזיר למקום(אמא תרביץ לי אם לא יהיה לה מוזיקה).

מקווה שלא גרם נזק לרמקולים.

מה לעשות? אם מה לאטום? איפה לאטום?

מאיפה מגיעים המיים? הגלת לא אטומה? יכול להיות שכשהחלון רטוב ומורידים אוטו - המים נוזלים ממנו על הרמקול? איך לפתור את הבעיה??

יום שבת כנראה אני יגיע למפגש, מקווה שמישהו ממכם יוכל לראות את זה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
בבבהההההה !!!!!!!

את הקומפוננטים הקדמיים התכוונתי לחבר למגבר.

פתחתי את הריפוד של הדלת כדי לחברת לכבל של הרמקולים כבל יותר ארוך שיגיע עד הבגאז'.

ואני רואה שהטבעות עץ MDF שעליהם יושב הרמקול בגוונים ...

אני נוגע ומרגיש רטיבות.

מוריד את הרמקול מהמקום ומאחורה יש כמה טיפות מים על המגנט. מנגב אותו ובינתיים מחזיר למקום(אמא תרביץ לי אם לא יהיה לה מוזיקה).

מקווה שלא גרם נזק לרמקולים.

מה לעשות? אם מה לאטום? איפה לאטום?

מאיפה מגיעים המיים? הגלת לא אטומה? יכול להיות שכשהחלון רטוב ומורידים אוטו - המים נוזלים ממנו על הרמקול? איך לפתור את הבעיה??

יום שבת כנראה אני יגיע למפגש, מקווה שמישהו ממכם יוכל לראות את זה.

כשהחלון רטוב ומורידים אותו אז מצטברים מים בדלת, אם היא אטומה כמו שצריך אז זה לא מגיע לרמקול אבל אם היא לא אז הרמקול נרטב... כדאי לך לחשוב על איזה דרך לשים ניילון מאחורי הרמקול שיגן עליו מהאזור בו יורד החלון.

גם אצלי זה קרה...המים הרסו לי את המרים חלונות חשמל :mad:

דבר מאוד מעצבן... אתה צריך לראות אותו עכשיו עטוף בכל כך הרבה שכבות של ניילון שיגנו עליו :lol:

מקווה שעזרתי

Neo

פורסם
איזה רכב יש לך?

אפשר לראות אותו באיקון ליד השם שלי

פולקסוואגן בורה 2002 1.6 אוטומאטית.

מקסים.

פורסם

לא שמתי לב לאייקון :oops:

עכשיו לגבי ניילון על הרמקול - שלא תעז !!!

הסאונד יהיה כזה עמום ומסריח שאתה תשתגע , יש לי ניסיון בפונטו היו לי ניילונים וכאשר אחד מהם נקרע (באמת בטעות) רמקול אחד הפציץ ודייק כמו משוגע לעומת האטום שנשמע ג'יפה.

( למזלי הפוקאל באים עם גומי שעוטף אותם והם חסינים. )

לך למתקין מקצועי (שוב אני אומר מקצועי), שיבדוק טוב איך יושב הרמקול ואיך אפשר למנוע את חדירת המים.

פורסם
לא שמתי לב לאייקון :oops:

עכשיו לגבי ניילון על הרמקול - שלא תעז !!!

הסאונד יהיה כזה עמום ומסריח שאתה תשתגע , יש לי ניסיון בפונטו היו לי ניילונים וכאשר אחד מהם נקרע (באמת בטעות) רמקול אחד הפציץ ודייק כמו משוגע לעומת האטום שנשמע ג'יפה.

( למזלי הפוקאל באים עם גומי שעוטף אותם והם חסינים. )

לך למתקין מקצועי (שוב אני אומר מקצועי), שיבדוק טוב איך יושב הרמקול ואיך אפשר למנוע את חדירת המים.

לא התכוונתי למתוח ניילון על הרמקול כי אז אתה חונק אותו ומעוות את הצליל...

התכוונתי לזה שימצא פתרון עם ניילון במרחק מסויים מהרמקול כדי שימנע מגע עם החלון שמכניס את המים ובכל זאת יתן צליל מדויק ואיכותי.

פורסם
אתה צריך להרחיק את הרמקולים מהחלון תגבייה את הרמקולים עם טבעות מ MDF.

הרמקול כבר מוגבהה אם 2 טבעות MDF.

עוד רעיונות?

מקסים.

פורסם

רוב הדלתות אוכלות מים , אין הרבה מה לעשות בנידון כי אי אפשר לחסום את החלון ואי אפשר לחסום את הרמקול.

אתה יכול להוסיף מתחת לגומי שמשני הצדדים של החלון גומי נוסף (מעין סיבים , לא יודע מה השם המדוייק) שמשתמשים בו בתחתית של דלתות בבית

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...