Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני גם לא מתכוון לרכוש אחד כזה.

יש לי שתי מגברים, כל מגבר 4 יציאות ארבע כניסות.

מגבר אחד יהיה לשניים הקדמיים והשניים האחוריים ומגבר שני יהיה לסאב.

איזה ערוץ כדאי לבחור לסאב? אחורי -ימין או שמאל, או קדמי - ימין או שמאל?

איך אני עושה גשר בין ערוצים לרמקול אחד? יכול להיות שאני אחבר את המגבר לקו של האחוריים אבל אין אני לוקח שני ערוצים והופך אותם לאחד? (ביציאה של המגבר)

אני יודע שקרוס היה חוסך לי את הכל אבל אני אוהב ללכת עם הראש בקיר

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

לא הבנתי איך בדיוק קרוס היה חוסך למה ומה הוא היה חוסך?

איזה מגבר יש לך? אולי יש לך קרוס מובנה.

אתה מגשר ערוצים על ידי כך שאתה מחבר מינוס מערוץ אחד ופלוס מהשני, צריך להיות רשום לך על המגבר BRIDGED שמתחתיו או מעליו יהיה קו שמשורטט בין פלוס בערוץ אחד ומינוס בערוץ השני אליהם אתה מחבר ת הפלוס והמינוס של הסאב.

פורסם

סליחה אבל מה בדיוק קרוב היה חוסך לך?

קרוס היה מוסיף חתיכה טובה של התדרים בין הרמקולים. אין לו שום קשר למגבר.

לשאלתך - יש לך שתי מגברים של 4 ערוצים?

או שמא 2 מגברים של 4 חיבורים? ואז בעצם 2 ערוצים למגבר.

אם בחרת ב-א' אני לא חושב שתוכל לעשות ברידג' בין כל ה-4 ערוצים. יש לי רעיון משוגע - תפצל את החיבורים של הסאב ל-4 כלומר 2 מינוס ו2 פלוס ותעשה ברדיג' כפול. ואת המגבר השני תעשה ברידג' בין כל 2 ערוצים בשביל הקדמיים והאחוריים.

אם בחרת ב-ב' אז אין בעיה. תעשה ברדיג' רגיל בין 2 הערוצים לסאב ובמגבר השני תחבר את הרמקולים כרגיל.

כמובן שבכל מקרה את המגבר החזק יותר תחבר לסאב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן לא הייתי נחפז להציע את ההצעה שהצעת ולחבר לסאב בעל סליל אחד ל 2 ערוצים מגושרים, תחשוב לרגע מה קורה כאשר אתה מחבר את שני הערוצים המגושרים (או בכלל כל שני ערוצים) יחד. אכן צדקת, באמת רעיון משוגע :onfire:

• תוכן חדש...