פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,389 נושאים בפורום הזה
-
נתקלתי בתיבה הבאה בשיטוט באנטרנט, מי מנחש (לא יודע אם זה כל כך קשה) מה זה החומר האפור שבתוכה?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 35 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות יריעות בידוד אקוסטי דקות בסגנון Dynamat . צריך כמות גדולה. איפה ניתן בארץ לקנות כזה חומר ואם מישהו גם יודע מחירים, זה בכלל יהיה נחמד. בועז.
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 834 צפיות
יש לי סאב פיוניר TS-W304C וכרגע הוא יושב בתוך תיבה PORTED בנפח 34ליטר. לפי WINISD התיבה המומלצת היא 37ליטר PORTED או 24 ליטר SEALED. חשבתי לבנות לו 24 ליטר SEALED מטעמי מקום, למישהו יש את הסאב הנ"ל בSEALED ? איך הוא ישמע ? נ.ב לפי המפרט שלו באתר של פיוניר התיבה המומלצת היא 34ליטר SEALED ...
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם אני שם זוג טייטרים מקדימה של פיוניר משהוא טוב בסביבות ה 300 שקל 200 ואט בערך זוג רמקולים קדמיים של סוני 150 ואט מקדימה (בב.מ.וו זה יוצא לפני הדלת) מאחורה זוג רמקולים של קנווד 200 ואאט בערך וסאב של קיקר 300 ואאט בערך רדיו דיסק של JVC קורא MP3 ומחבר הכל לשלושה מגברים אחד לרמקולים הקדמיים אחד לאחוריים ואחד לסאב (המגברים בהתאם לצריכה של הרמקולים) וכמובן שאני מחבר את הרמקולים דרך קרוס אובר אז השאלה שלי היא כזאת: האם צריכת החשמל שלי תהיה גבוהה ממה שנותן הרכב ואם אני מכבה את האוטו אז האם זה ירוקן לי מהר את המצבר (כמה זמן בערך) ואם לא אז מה אני עושה בנידון ועל איזה מגברים הייתם ממליצים לי בנוסף אם יש לכם המלצות על רמקולים יותר איכות…
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בזוקה של JBL שקניתי בערך לפני שנתיים בדיוטי. מטעמי נצילות של מקום באוטו אני רוצה לבנות תיבה חדשה לבזוקה. 1. האם האלמנט של הבזוקה ובסאב הוא אלמנט זהה? 2. האם התיבה החדשה צריכה להיות בסך הכל בעלת אוטו נפח שהיתה הבזוקה? 3. איפה אני יכול להשיג לבד?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה הסאב המדובר עליו זה קיקר COMP VR 12 מצוי בזה קישור http://www.kicker.com/ShowPage.cfm?filename=compvrsub.html&menu=SUBWOOFERS השאלה היא כזו הסאב הוא 400 RMS שמסוגל לרדת ל-2 אום יש לו 4 רגלים לצורך זה חיבור מקביל וחיבור טורי. לפי מיטב הבנתי הירידה בהתנגדות היא לצורך התאמת המגבר יש מגברים שעובדים על 4 אום ויש על 2 אום ..(2 אום הספק יותר גבוה) כרגע הוא מחובר על פאנצ 200.2 שנותן ל-200 RMS ב-2 אום .מגושר ( בברידג') וזאת אומרת שהוא מחובר על ארבעת הרגליים (זאת אומרת אני 'מנצל' את שני הסלילים של הסאב ..נכון ??????) אם ברצוני לחבר אותו לפאנצ 400.4 גם בחיבור מגושר (ברידג') פאנצ 400.4 נותן 200 RMS בברידג' ב-4אום זאת אומרת , אני מח…
- 1 תגובות
- 969 צפיות
יש לי רדיו טייפ של קנווד הוא מחובר לארבעה רמקולים 2 מקדימה ו2 מאחורה ע"י כבל \חיבור מרבה פינים שכזה אבל יש עוד שני חיבורי RCA שלא מחובר אליהם כלום כתוב שהם משמשים לרמקולים אחורים למה הם?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
האם וואט הוא וואט ? 1 2 3
מאת fastgt- 35 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
EYALR , פעם אחת ולתמיד נסגור כולנו את העניין , נצטרך להביא מגבר, רדיודיסק ושאר חלקים. (אני תורם את הPPI) למבחן.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שווה לקנות משומש ב-1500 שקל?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך הסאב וופרים של פיוניר, מומלצים?? איזה חברות הכי טובות בסאב וופרים, שמתמחות בזה והמוצרים שלהם טובים??
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסאב הזה מוצע למכירה כבר דיי הרהב זמן, כנראה שאף אחד לא קונה אותו. http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=SOsabw האם זה בגלל שאין לאף אחד כח להתעסק עם הרכבת תיבה או שיש סיבה אחרת? חברת MOREL אמורה להיות טובה... מישהו יודע איך הסאבים שלהם? האם הוא שווה משהו?
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היו לי רעשים בהתאם לסל"ד אחרי שחיברתי את הקומפוננטים למגבר חיצוני. ה RCA עובר בצד אחד וה מתח בצד שני. המתח עובר כמה ס"מ ליד הכבל של הרמקול השמאלי. שיניתי ארקה. ה RCA היה מסוסל סביב ה מתח אז הזזתי. חל שיפור דיי משמעותי אפילו אבל עדיין הרעש קיים. מה עושים?
זקוק ליעוץ
מאת רון וינר- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה: כרגע יש לי באוטו הד יוניט JVC S585 (הספק ארבעים כפול ארבע ) ושתי רמקולים קדמיים של פיוניר ( היו אחוריים וצ'יינגר אבל נגנבו) השבוע אני קונה זוג קומפוננטים של MBQ שיחליפו את הפיוניר ומגבר שיוקדש אך ורק להם אחר כך אני רוצה לקנות זוג אחוריים בינוניים שיתחברו ישירות להד יוניט ורק עוד כמה חודשים סאב ומגבר שיוקדש לו. שאלותי הם כאלה, האם הסידור הזה הוא ההגיוני ? ( או שאולי עדיף לא להקדיש מגבר רק לסאב או מגבר רק לקומפוננטים אלא לחבר למגבר גם את האחוריים או מה שלא יהיה) וגם איזה סוג של מגבר אני צריך לקומפננטים? כי נראה לי שכזה של שתי ערוצים שמפיק את הרמת RMS שלהם זה מספיק, האם נכון? ושאלה אחרונה, זה אם ההד יוניט הזול יחסית יפגע באיכות השמע ע…
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
סט של פוקאל...
מאת YoniP- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים, כרגע יש לי סט של MBQ מסידרת DISCUS הפשוטה. אני לא כ"כ אוהב את הטויטר הצעקני שלו ואני רוצה להחליףאת הסט. האם הסט FOCAL KEVLAR 160K הוא עם טוויטר צעקני או רק כמו המורלים? עוד משהו,יש לי מגבר רוקפורד 200.4 שהוא חלש רק 25 אראמאס לערוץ, הסט של פוקאל הוא כ-80, אז אני ממש לא ינצל אותו וחבל... יש לכם הצעות? (אני חייב סט איכותי ביותר)
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תראו: http://www.sounddomain.com/shoplist~b~Rockford+Fosgate~t~Decals התחילו כבר למכור את הסמלים של החברות השונות ללא קשר לקניית המוצרים . . . הערסיות חוגגת . . .
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הם מגברים באיכות טובה עם נתונים אמיתיים?
שאלה בקשר לסאב
מאת HondaS- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מה ההבדל בין לחבר את הסאב במונו ומה זה בסטריאו?
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
התנגדויות ....
מאת maxim- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר רוקפורד 400.4 מסדרת POWER. בנתונים שלו כתוב שב 4 אוהם הוא נותן 50 RMS לכל ערוץ. וב 2 אוהם הוא נותן 100RMS לכל ערוץ. מי יסביר לי למה כמה איך? נגיד ואני רוצה לחבר אליו סאב שהוא 4 אוהם - הוא יקבל 100W. הבנתי שאם אני מחבר 2 סאבים בצורה מסוימת הם יעבדו כ 2 אוהם ואז הם יקבלו הספק כפול - איך זה יכול להיות??? ובאיזה צורה לחבר את זה?
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במידה ויש לי בHU קרוס שיודע לחתוך גם HPF וגם LPF בתדרים 75 ו 125 האם קרוס נוסף במגבר שיודע לחתוך רק ב 85 או משתנה יתן לי יתרון? המגבר מיועד לזוג קומפוננט קידמיים.
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
6.5 בפג'ו 205
מאת NirTzi- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש פה מישהו שהרכיב 6.5 בפג'ו 205, מקדימה ? כיום גודל החור הוא 5.25, האם ניתן להרכיב 6.5 ? אולי על ידי הוספת טבעות ? לא רוצה לחתוך את הפח.... חשבתי על קיק פאנלים, אבל מחפש אולי פתרון יותר קל ...
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
המרת מידות
מאת SPL- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המידות של התיבה שלי הם (בס"מ) 60 37 27 איך אני יודע כמה ליטר היא ומה הנוסחה
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברצוני לרכוש רדיו-דיסק איכותי. התקציב שלי עומד על בסביבות האלפייה (1000). אין לי ידע רב בנושא, ועקב כך, אני מעביר את ההחלטה אליכם. תודה רבה לממליצים מראש, תומר.
- 1 תגובות
- 973 צפיות
ציינג'ר פיוניר M30 כחדש (מתאים רק לסדרה M ! של פיוניר ) רמקולים פיוניר 200W פירמידה (טיוויטרים מכוונים כלפי פנים הרכב ) לפנות בהודעה אישית .
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
HU - רדיו דיסק סוני 4X40 (לא זוכר איזה דגם בדיוק...) רמקולים אחוריים - Pioneer 250watt pmpo רמקולים קדמיים - Inox 150watt pmpo + טוויטרים (לא של חברה או משהו) אני צריך עזרה בלבחור מגבר שלא יהיה יקר מידי (אני חייל... 360 שקל בחודש... ) ושיתן לי באס טוב.... סתם לידיעה כללית, אני מודע לכך שהרמקולים הקיימים הם לא אטרקציה, אבל אני מנסה להוציא את המיטב ממה שקיים .... נ.ב הציעו לי מגבר של TERMINATOR 700W 4 יציאות ב550 ש"ח, שווה? (יש מפרט מצורף...)
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מאחורה רמקולים 250Watt של PIONEER ומקדימה 150Watt של INOX... איזה מגבר כדי לי לשים כדי שהרמקולים ינוצלו בצורה טובה?[/code]
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך ניתן לעשות את זה? האם צריך לחתוך את הדלת? (להגדיל את החור) האם יכולים להיות נזקים גדולים?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי הונדה האצ'בק שנת 97 ובדלתות הקדמיות יש לי מקום ל5.25, עכשיו יש לי כבר 6*9 מאחורה ומקדימה סתם PIONEER ויש לי גם בזוקה (בשביל הבאס) השאלה שלי היא אם אני צריך לחתוך בדלתות בשביל לשים 6.5 או שיש 5.25 שמוציאים מידים באותה הרמה? אם כן תוכלו להמליץ לי על דגמים בסביבות ה1500 ש'. תודה מראש
היי חברה תגידו מה בעצם נותן לי הקבל ו מה בערך מחירו
איפה קונים ?
מאת psxr- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה קונים באזור המרכז (רצוי רמת גן) לבד, סקאי וכל שאר המצרכים להתקנה יפה ?
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה מגבר LANZAR VIBE 420 800W חדש במחיר 1100 ש"ח במקום 1400 שהוא עולה בד"כ בחנויות! אפשר לפנות אלי בה"פ או ב ICQ 17751244
הודעה אחרונה מאת Neo,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)