Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביא את הרמקולים האלו ביום שבת ונחבר אותם למגבר של רדרוז!!

2*200

וגם אז נראה את התוצאה של העשן ונשמע את הפיצוץ..

חחחחחחחח :lol:

פורסם

תראו הרמקולים הם 200 RMS נקי המקסימום שלהם הוא משהוא בסביבות ה 300 אני חושב כי האוטו כרגע במוסך ואני לא זוכר כמה הם בדיוק

ובקשר לקדמיים מה אתם מטורפים מה אני צריך יותר מ 100 RMS לרמקולים מקדימה :!::!::!:

ומאחורה אני שם בין 150 ל 200

ולסאב 300. מספיק אני חושב...

עכשיו מישהוא מוכן להסביר לי מה זה קומפוננטים?

ולמה אני בכלל צריך אותם אם יש לי סט מושלם של 3 רמקולים לכל צד?

ואצלי כל רמקול הוא 1 WAY אז ככה שהוא מוציא את מרב האיכות שלו

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
תראו הרמקולים הם 200 RMS נקי המקסימום שלהם הוא משהוא בסביבות ה 300 אני חושב כי האוטו כרגע במוסך ואני לא זוכר כמה הם בדיוק

ובקשר לקדמיים מה אתם מטורפים מה אני צריך יותר מ 100 RMS לרמקולים מקדימה :!::!::!:

בוא נתחיל :

1) לקנווד אין שום רמקול שהוא 200W RMS , בטח שלך אין אחד כזה. אתה רוצה להמשיך להתווכח, בוא בשבת וניתן להם 200W כל אחד , התוצאות על חשבונך.

2) מקדימה צריכה להיות במת הצליל , מאחורה זו רק השלמה כך שהרמקולים הטובים יותר ומרבית עוצמת ההגברה צריכים להיות לרמקולים הקדמיים.

2) בדיוק תיארת מה זה קומפוננט - בסט 3WAY יש לך מיד באס , מיד וטוויטר כאשר כל אחד מהם מוציא תחום תדרים מסויים. איזה סט בדיוק יש לך מקדימה ?

Leon Cupra 2009

פורסם

סבבה, אח שלי, אם אתה כ"כ בטוח בעצמך, אני מביא את המגבר שלי ביום שבת ונראה את ה"200W RMS נקי" שאתה חושב שיש לך . . .

אבל התוצאות הם על חשבונך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צודקים טעות שלי

הם מקסימום 200

ובקשר לסט של הרמקולים...

שום סט פשוט קניתי 2 רמקולים טווטרים מקצועיים

2 מידים מעולים

ושתי אחוריים בני זונות טובים שאני מחליף מחר עם תוספת קטנה של כסף ל

JBL סדרת ה GT משהוא אני חושב שככה קוראים לזה משהוא בן זונה איכותי

אבל אני מחכה לסאאב לפני שאני מרכיב הכל כי זה קצת יקר וקצת קשה להשגה במחיר נמוך

וגם אני צריך לקנות את המגברים ואת הכבלים כי אני מחליף את כל הכבלים למשהוא יותר עבה שיהיה מקסימום ניצול של החלקים ולכל רמקום קרוס מקצועי שזה לצערי הרבה גם הרבה כסף אבל בשביל איכות צריך לשלם (רק למה כל כך הרבה כסף!!!)

פורסם
ראלימן זאת בדיוק הנקודה של NEO , מאחור לא צריכים להיות רמקולים מוגברים.

הרמקולים החזקים צריכים להיות מקדימה,

אז אם הוא כבר משקיע אז עדיף שיקנה זוג קומפוננטים טובים, נגיד מורל או

MBQ ואת האחורים יחבר ל-HU (עדיף את הסוני) ויקנה מגבר 4 ערוצים

לקדמיים ולסאב או שני מגברים קטנים אחד לקדימה ואחד בגישור לסאב.

:wink:

אתה צודק, למרות שאתה לא מחדש.

כל מה שאמרתי שעדיף כבר להוריד את האחוריים אם הם לא יהיו מוגברים כי כדי להתאים בעוצמה לשאר הרמקולים המוגברים הם יצטרכו להתעוות וככה לפגוע בבמת הסאונד, וחבל.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אבל אני מחכה לסאאב לפני שאני מרכיב הכל כי זה קצת יקר וקצת קשה להשגה במחיר נמוך (גנוב)

וגם אני צריך לקנות את המגברים ואת הכבלים כי אני מחליף את כל הכבלים למשהוא יותר עבה שיהיה מקסימום ניצול של החלקים ולכל רמקום קרוס מקצועי שזה לצערי הרבה גם הרבה כסף אבל בשביל איכות צריך לשלם (רק למה כל כך הרבה כסף!!!)

אתה מתחיל להסתכן בכך שכל ההודעות שלך יימחקו.

Leon Cupra 2009

פורסם

בגלל אנשים מסריחים כמו BMW_316 התחום בארץ מתקשה להתפתח. במקום לקנות כמו בנאדם המניאק מנסה להשיג רק גנוב (מצטער על הקללות אני מתקשה לעצור את עצמי).

באמת POKO תמחק בבקשה את ההודעות שלו ואם אפשר תחסמו אותו (לפי הIP שלו שלא יוכל להיכנס שוב), ויותר חשוב לשים את זה בכללי הפורום שלא יהיו דיבורים על סחורה גנובה ושאר זבל.

פורסם

לגבי bmw_316, זאת הייתה האזהרה הראשונה ומבחינתי האחרונה. עוד הודעה אחת כזאת והיוזר יימחק או לחילופין יימחקו כל הודעותיו.

לגבי התגובות ... אני מבין את העצבים ... אבל לא צריך לקלל :)

זאת גם הפרה של כללי הפורום.

היה לנו פעם דיון כבר בנושא הגניבות , מי שמוכן לקנות ציוד גנוב מקומו לא אצלנו בפורום. ואני מאוד אשמח לא לראות את ב.מ.וו במפגשי הפורומים בימי שישי ושבת.

Leon Cupra 2009

פורסם
לגבי bmw_316, זאת הייתה האזהרה הראשונה ומבחינתי האחרונה. עוד הודעה אחת כזאת והיוזר יימחק או לחילופין יימחקו כל הודעותיו.

לגבי התגובות ... אני מבין את העצבים ... אבל לא צריך לקלל :)

זאת גם הפרה של כללי הפורום.

היה לנו פעם דיון כבר בנושא הגניבות , מי שמוכן לקנות ציוד גנוב מקומו לא אצלנו בפורום. ואני מאוד אשמח לא לראות את ב.מ.וו במפגשי הפורומים בימי שישי ושבת.

פוקו לא כדאי לשים הודעה דביקה עם האזהרה הזו כדי שכולם יראו אותה??

ולא יזכירו את הצורה המגעילה הזו של קניה (או ליתר דיוק שדידה!)?

פורסם

Neo - באותה מידה אני יכול לפרסם הודעה דביקה שזה לא בסדר לשרוט מכוניות חונות או לדקור מישהו ברמזור.

מי שרוצה לקנות גנוב, שיבושם לו, אני לא מתיימר למנוע את התופעה. רק מה , מי שקונה גנוב אין לו מקום בפורום הזה או בכל פורום אודיו אחר בישראל. יותר מזה, מי שקונה גנוב לא יקבל לא ממני ובתקווה לא משום חבר פורום אחר עצה כלשהי.

Leon Cupra 2009

פורסם

דבר ראשון כן קראתי את הכללים של הפורום

דבר שני זה לא ציוד גנוב זה ציוד שהוברח לארץ ונימכר בזול, או שזה ציוד שבא מהמכרזים בנמלים, או משוק הימיאים בחיפה שזה כבר חוקי

ותאמינו לי גם אני לא אוהב את העסק הזה כי עשו לחבר שלי פעם חיפוש ומצאו שהרדיו דיסק שלו גנוב והחרימו לו את האוטו לחצי שנה כמעט בגלל זה

אבל זה קצת קשה לשלם על מגבר ששווה 2000 שקל כמעט 4000 שקל

ואני לא בדיוק עם עבודה מסודרת ומשכורת של כמה אלפים ואני משתדל להישאר חוקי שבנתיים הולך די טוב חוץ מכמה מקרים קטנים אז אני לא מבין למה אתם ניכנסים לכזה לחץ אטומי בגלל הודעה קטנה

פשוט תעירו ובזה ניגמר הסיפור בן אדם הוא לא מושלם ומטעיות לומדים ובנתיים אף אחד לא ענה לי על השאלה שלי איזה מגברים אני שם באוטו...

נ.ב.

אני גם ככה לא בא למפגשים אז אתם יכולים לשמוח מעכשיו אבל אתם תבכו כשאני יבוא עם הב.מ.וו לטיול בכפר סבא לתחרות ואתם תקבלו קצת בראש מב.מ.וו ותראו שהאריה שלכם הוא בעצם חתולה :twisted:8)

פורסם
Neo - באותה מידה אני יכול לפרסם הודעה דביקה שזה לא בסדר לשרוט מכוניות חונות או לדקור מישהו ברמזור.

מי שרוצה לקנות גנוב, שיבושם לו, אני לא מתיימר למנוע את התופעה. רק מה , מי שקונה גנוב אין לו מקום בפורום הזה או בכל פורום אודיו אחר בישראל. יותר מזה, מי שקונה גנוב לא יקבל לא ממני ובתקווה לא משום חבר פורום אחר עצה כלשהי.

התכוונתי שתגיד בהודעה דביקה שמי שמדבר על ציוד גנוב הודעתו תימחק ולא תינתן לו תשובה על שאלתו....

• תוכן חדש...