Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לעשות את זה?

האם צריך לחתוך את הדלת? (להגדיל את החור)

האם יכולים להיות נזקים גדולים?

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם
איך ניתן לעשות את זה?

האם צריך לחתוך את הדלת? (להגדיל את החור)

האם יכולים להיות נזקים גדולים?

תלוי...

באיזה אוטו אתה רוצה להתקין?

בחלק יש מקום ל 6.5, בחלק יש צורך לנסר מעט בפח...

הבעיה עם ההתאמה הזו היא שיש אפשרות שכאשר תשים את הרמקול הוא יפריע לחלון לרדת עד למטה ואז צריך למצוא פתרונות אחרים

Neo

פורסם

מה זאת אומרת "אם יש לי רמקולים 5.25" ?

יש לך או אין לך ?

סוף סוף אני מנסה לעזור גם בפורום אודיו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי אופל טיגרה 95

אני לא ממש בטוח שזה 5.25 כי עדיין לא פירקתי את הדלת מפני שלא קיבלתי את הרמקוליים של ה6.5.

יש לי גם צדדים עגולים שיכול להיות שהם 6.5 ואז אני פשוט מחליף אותם.

הבעהי העיקרית שיש לי רמקול אחד מפוצץ מקדימה, ואני מנסה להשיג רמקול יחיד, וזה כמעט בלתי אפשרי כי זה תמיד בא בסט.

לכן קניתי רמקולים לפני שבדקתי בכלל את המידות (כן, אני אידיוט, כבר הבנתי את זה לבד)

הבעיה הנוספת שמציקה לי שיש לי הכנה מאחורה (מישהו שלפני עשה את זה) לרמקוליים

6*9. והוא ניתק את הצדיים אז הנה האפשרויות שלי:

(ה6*9 נשארים)

1: להשאר עם שני רמקוליים מקדימה, אחד מפוצץ, ולשיים את החדשים בצדדים .

2. לקנות רמקול אחד מקדימה (אם אני אמצא) ולשים את החדשים בצדדים.

3. להגדיל את החורים בפח ולשים את ה6.5 מקדימה.

מה עלי לבחור?

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אני לא מסכים איתך.

לדעתי לא חסר קומפ' של 5 ורבע אינץ' שיספקו את הסחורה. הכל תלוי בכמה כסף אתה רוצה להשקיע.

בכל מקרה לחתוך את המקום לא יהיה חכם אלה אם תעשה עבודה אצל מתקין מקצועי מאד, אני חושב שכשתרצה למכור החיתוך יראה לא הכי טוב. גם אם מתקין טוב יעשה את זה המחיר יהיה בהתאם וגם יהיה לך נזק שלא תוכל להחזיר.

מקסימום אם אתה ממש לא מוצא 5 ורבע חזק מספיק או איכותי מספיק (תלוי מה אתה רוצה) תבנה קיק פאנלים המחיר יהיה טיפה יותר גבוה מחיתוך אבל לפחות לא יהיה לך נזק בלתי הפיך.

לסיכום חיתוך צריך להוות אופציה אחרונה באמת. נסה קודם למצוא 5 ורבע טוב אם לא בנה קיק פאנלים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...