פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,388 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז ככה אני התחלתי להתעסק אם ההרכבה של המערכות וכל זה ואם מישהו מכיר אתר אם פירוטים של החוטים שנכנסים ויוצאים מהמערכת כמו נגיד לאיפה אני יכול לחבר את הremote וכל זה יאנו מין תמונה אם הסברים בבקשה חברה תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כולכם בודאי יודעים על הבעיה הנוראית של ה-7400MP והדגמים שמעליו בקריאת MP3. יש השהייה נוראית של עד 6 (!!) שניות בין שיר לשיר... ובכן, פיוניר כבר הכריזה על הדגמים החדשים לשנת 2003, הדגמים 5500MP ו-7500MP אמורים לתמוך גם ב-WMA של מייקרוסופט וגם ב- Pioneer Digital SpeedRead שעל פי האתר נטען שדואג לביצועים טובים יותר !! מעניין האם הם באמת שיפרו את הביצועים... אם כן - אולי יש לנו מנצחים.. ואגב MP3.. המכשירים של JVC נחשבים לביצועיסטים בתחום, ודגמי ה-707 ו-909 הפכו לסיפור הצלחה. JVC הכריזה לפני כמה שבועות על דגמים חדשים ל-2003, שלדעתי נראים קצת פחות טוב מהקודמים... רוצים לינק? קבלו: http://www.jvc.com/pressbox2003/m_2_images.html מוטי.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
שלום רב! רק לצורך ההתעניינות הייתי רוצה לדעת האם ברכב מסוג מאזדה 6, בו מערכת השמע הינה משולבת ניתן לשדרג את מערכת השמע, והאם ניתן להתקין בו מסכים ו-DVD? בתודה מראש, NerdX
הודעה אחרונה מאת NerdX, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שהיו מי 200 וואט ומלאה ושהמוכר היה מאזור השרון קנווד או פיוניר או עוד חברות כדיקלמן
הודעה אחרונה מאת fiesta rsi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עושים בקשר לבגאז אטום שחוסם את כל הצליל שיוצא מהסאב ? יש עוד אפשרויות ורעיונות חוץ מלקדוח איזה תעלה בתוך האוטו ?? זה פשוט נראה לי התעללות באוטו ולא בריא במיוחד
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי כולם, הודעה ראשונה שלי מישהו יכול לתת קצת ביקורת על הקומפוננטים של מוראל בסדרות DoTech ו-Hybrid בגרסאות 4 אינץ ? (כולל מחירים ואיפה אפשר לקנות). האם מגבר Lanzer Vibe 430 יספיק לקומפוננטים האלה וגם לסאב, נגיד ה-250W של Kicker או משהו של JL Audio ? תודה רועי.
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו 96, ואין אופציה לרמקולים בדלתות מישהו מכיר איזה מישהו שמייצר ומתקין תושבות כאלה יפות מתואמות ספיציפית לרכב על מנת שאני יוכל להתקין רמקולים 6.5 אינץ בדלתות ? כמובן במחיר סביר !! ) תודה , רועי.
הודעה אחרונה מאת roytech, -
מישהו שמע על החברה titan ? והאם שווה רמקולים שלהם: 6*9 4 way 300 watt
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כפי שאולי ידוע לכם, קניתי אוטו. הוא בא עם מערכת. בינונית ביותר, אבל עדיין כנראה טובה ממה שהיה לי לפני כן. מלפנים רמקולים חמש ורבע סבירים וטוויטרים נוראיים (דעתכם - שווה להחליף לטוויטרים נורמליים או להוריד לגמרי - המטרה היא חסכון בכסף. כמה עולים טוויטרים נורמליים?) מאחור 6X9 של JBL מקסימום 150 וואט. מגבר JBL גם כן, 400 ואט, לבן ודי מכוער. סאב פיוניר (לא יודע כמה חזק) וצ'יינג'ר 1220 פיוניר שמחובר לראש 6800 של פיוניר (עם קלטת...) יחידת הראש עובדת אבל כפתורי הווליום ובעצם כל היחידה נראים במצב די רע (כפתורי הווליום בכלל לא עובדים, אני משנה מהשלט...) לי בבית יש את הראש והצ'יינג'ר הקודמים שלי, 1350 לצ'יינג'ר ו-4300RB ל-CD. אני חושב שכדאי לה…
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגיד חבר שלי קיבל טויוטה קורולה חדשה מהעבודה . וברכב הזה יש רדיו בילד אין שתומך בצ'נגר. יש לך מושג האם הרדיו הזה תומך בכול סוג של צנג'ר או שיש דגמים מסוימים שבנויים לרדיו כזה? תודה בועז וולקן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו הציע כאן לאחרונה למכירה הד-יוניט של נאקאמיצ'י, שקצת מעניין אותי. הדגם המדובר הוא MB-75. אשמח לשמוע תגובות עליו... קראתי שיש לו בעיה עם צרובים ודיסקים קצת שרוטים. לי יש כיום ברכב רדיו דיסק פשוט של פיוניר. שמספק פחות או יותר את כול צרכי... לפי דעתי הוא היה יכול להיות יותר חזק ואיכותי... אבל ניחא.. כדאי לי להחליף?! האם ההבדל יהיה גדול ומורגש? חשוב לציין שבתוספת מחיר הגיונית יחסית (500 ש"ח) אני יכול לקנות רוקפורד 9000. עם MP3. כמו כן, האם הייתם בכלל ממליצים לרכוש ממישהו רדיו-דיסק משומש? בהנחה שהוא בא עם אחריות? כי מצד אחד לכו תדעו מה האחריות הזאת שווה... ואם יש לכם בעיה אתם תדפקו ת'ראש בקיר. ולכו חפשו את זה שמכר לכם אחרי שקניתם …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 986 צפיות
אהלן לכולם למישהו יש פרטים של המגבר הנ"ל לא צריך שהוא יהיה ממש מגבר טוב העיקר שיהיה סביר לא צריך מגבר מקצועי... למישהו יש פרטים/המלצות וכו תודה
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 1 תגובות
- 957 צפיות
הציעו לי מגבר 400.4 של רוקפורד וגם שתי מגברים 200.2 כל אחד. המגבר 400 והשתיים של ה 200 - באותו מחיר. כלומר אותו ההספק באותו מחיר. מה עדיף במגבר אחד או שתיים? ולמה?
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
מגבר תוצרת A.D.M
מאת Jeka- 0 תגובות
- 943 צפיות
רציתי לדעת איך המגבר חברת A.D.M? ובכמה משתלם לקנות אחד כזה של 4x 75? רוצה להדגיש שאני לא צריך מגבר יקר ומקצועי אלא בנוני.. תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 3 תגובות
- 907 צפיות
אני מעוניין להרכיב מע' של DVD ברכב עד סכום של 5-6K על מה אתם ממליצים ? זו רק התעניינות ראשונית - אני לא מתכוון לקפוץ ולקנות עכשיו אלא בעוד זמן מה..
הודעה אחרונה מאת poko, -
יש לי באוטו מגבר של לוג'יק 800 וואט ורמקולים פיוניר 330 וואט. אז ככה כששני הרמקולים מחוברים ודרך הרדיו דיסק אני משחק עם הכיוונים ואני שם את כל העוצמה על רמקול אחד אז אני שומע טוב מאוד עם באס מצויין אבל כאשר אני מחזיר לשתי רמקולים אז עוצמת הבאס יורדת. האם מישהו יודע למה זה? והאם יש לזה פיתרון? דרך אגב זה לא שהרמקול השני נקרע או משהו כאשר אני מעביר לרמקול השני יש את אותה עוצמה. ומדוע כאשר אני נוסע ושומע רדיו או דיסק אז יש מן שריקה כזאת שמתגברת עם הסל"ד? יש הארקה טובה. כבל המתח לא קרוב לRCA? מישהו יודע מה הסיבה לזה? זה ציפצוף כל כך מעצבן באוזן שממש מוציא לי את החשק לנסוע באוטו
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש איזה פתרון? או כדאי להוריד אותם בכלל? אגב, הם יכולים להיות פגומים?
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב , אתמול החלפתי את המגבר שהיה אצלי (הרמן קרדון 2*70RMS , שני ערוצים) במגבר ששכב אצלי בבית (הרמן קרדון , 4 ערוצים , 4*35RMS) כשהמגבר החדש מחובר לקומפוננטי 4.25" בדש בורד מקדימה ולאחוריים הזמניים של פיליפס... השאלה היא : הציעו לרכוש סאב של פיוניר במחיר מאוד אטרקטיבי , אם אני מחבר אותו למגבר במקום האחוריים, מוריד את האחוריים..האם הסאונד שאני אקבל מהסאב יספיק? כלומר - הקומפוננט הקדמי לא בדיוק מספקים וכרגע הם מקבלים "חיזוק" מהאחוריים.. השאלה היא מה יהיה המצב כשמאחור יחובר רק סאב... האם למישהו יש נסיון עם מקרה דומה? מה ההמלצות? להשאר במצב הקיים או להתקין את הסאב?
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
BECKER AUDIO
מאת אלעדש- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע אם אפשר לרכוש מערכות סטריאו לרכב מתוצרת BECKER בישראל? אם כן אז פרטים בבקשה
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם לא מזמן רכשתי דרך אתר הקניות של וואלה רמקולים מתוצרת AUDIOLINE מדגם ST-6955. מדובר ברמקולים של 400W 4 WAY 6X9 הרמקולים אכן נראים מרשימים בהתחשב במחיר שרכשתי אותם ( 200 שח במכירה קבוצתית) , האם למישהו ממכם יש נסיון עם החברה הזו ומודע לאיכותם (איכות צליל , אורך חיים וכו') תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Charde 88, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרמקול הוא Kicker comp 12, עבד בתצורת PORTED לפני כן התיבה הנוכחית SEALED בנפח 36 ליטר השיפור לטעמי עצום, הסאב מדוייק יותר משמעותית ולדעתי למרות המעבר ל-SEALED - חזק יותר. לא החלטתי עדיין אם לרפד את התיבה או לצבוע אותה...
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה קורה חברה , בשעה טובה החלטתי לקנות די וי די לרכב, ואני רוצה כבר לעשות את הקניה יום ראשון, יש למשהו מושג איפה אפשר להתחיל לחפש, חנויות שלא מגזימים אם מחירים, התקציב עומד על 5000 אולי גם נגיע ל 6K מה שקשה לי להאמין, אני מחפש עכשיו חנויות בטירוף כדאי שאני יעשה השוואות כמו שצריך אז כל מי שמכיר חנויות באיזור המרכז שיש להם מבחר די וי די ומסכים לרכב שיודיע לי רועי
הודעה אחרונה מאת RL FULL BASS, -
- 4 תגובות
- 973 צפיות
סוף סוף אחרי אין ספור נסיעות, בדיקות וויכוחים עם החברת ביטוח שמתי את המערכת החדשה באוטו. (אחרי שהישנה נגנבה ) רדיו דיסק BLAUPUNKT מגבר LANZAR 800W קומפוננט LANZAR הסאב יגיע בסוף החודש ביום הולדת. דרך אגב הגנב לא נתפס למרות שלמשטרה היה את הרישיון שלו רק בישראל יכול להיות דבר כזה
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה .... בהמשך להודעה שלי פה על רמקולים החלטתי שאני קונה מגבר 4 ערוצים ל2 הקדמיים ומאוחר יותר אני אוסיף לו עוד 2 אחוריים. הרמקולים שיש לי מקדימה הם 100W MAX, ו 50W RMS.הם של CERWIN VEGA . אני מתכוון לקנות יותר חזקים ואז את הקדמיים יעביר אחורה או שאשים מאחור את החזקים יותר. הציעו לי רוקפורד פאנץ' 400.4 ב 1500 שקל, מה אתם אומרים על המחיר ועל המגבר עצמו? לא חזק מידיי? איזה עוד מגברים טובים כדאי לבדוק? רצוי להגיד לי גם מחיר משוער ... מה אתם אומרים על מגברים של בוס?(BOSE?) לאנזר? מה שיש באתר במבצע לא מספיק לי מסחינת הספק ... אני צריך 4 ערוצים. אם נכנס לי בתקציב(או שצריך טיפה יותר) תמליצו לי על 5/6 ערוצים שגם יגביר לי את הסאב. יש 5 ערוצים של רד-סאונד …
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תראו את זה...
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר נפרד לבזקוה ואני רוצה לסמן את הצלילים הגבוהים והמידי. אני לא מעוניין לשים קרוס אובר אלא לבנות פילטר פאסיבי (קבל וסליל\נגד וסליל) הפילטר יתחבר בכניסה של המגבר. בעיקרון אולי אני אבנה יחידת קרוס אובר פאסיבית לכל רמקול בנפרד, נעשה 3 פילטרים, לצלילים גבוהים, מידי ונמוכים.. האם זה משנה כל כך הc.o האקטיבי? שאלתי באיזה חנות הוא אמר לי תשובה מעורפלת, " זה לא מערכת קולנוע ביתי" מה קשור? אי אפשר לישם את זה באוטו? אגב, יש לי ציוד מקצועי לבדוק את השפעת הפילטרים,ככה שדיוק פה הוא מעולה.
הודעה אחרונה מאת poko, -
מחיר שווה?
מאת danny- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה ראיתי היום מורל דוטק 6.5 בחנות ב900 ש"ח ואני בטוח שאפשר להוריד עוד את המחיר. שווה לקחת?? כמובן עם אחריות. דני
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
איך מומלץ לחבר כבל מתח 4 GAUGE למצבר ? כמו שהוא או שעם Battery Terminal ? אולי נעל כבל ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
דיוטי פרי..
מאת -ohad-- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחים שלי בת דודה שלי נוסעת למילאנו עוד מעט (מטעם תחרות מלכות היופי של ישראל..תזכרו את השם הזה חן אטיאס) קיצר אני מחפש רדיו דיסק אמ פי 3 . מישהו יודע אם יש משהו טוב בדיוטי פרי? ואם כן כמה הוא עולה שם?(רק אל תפנו אותי לאתר כי שם לא מצאתי כלום) תודה רבה מראש..
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרגע הייתי בפתיחה של דר. סאונד (מערכות לרכב למי שלא מכיר), נפתח מקום חדש בתלפיות , ואני מקווה מאוד שהתחרות בין המתקינים הירושלמים תהייה קשה. (אה, והיה נחמד לשמוע כמה מערכות שעוברות את ה100K) בכל אופן. האלפא
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 347 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- פינדר
- tan tan
- beresford
- chesh
- TZR84
- עדי-אל
- sperial
- matan_mil
- רועי5
- omerkot
- earlofbug