Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מעניין אני פשוט לא הבנתי הרי פה אמרו לי שהקירוב לכבל מתח גורם לרעשים אבל בשטח זה היה בדיוק ההיפך אבל לא משנה העיקר שזה הסתדר.

פורסם
:lol::lol::lol:

אתם רואים חברה! לא רק שהטענה שלכם שקירוב לכבל מתח עושה רעשים לא נכונה, הקירוב אפילו מונע רעשים!!

מצטער, פשוט הצחיק אותי העניין, אבל האמת זה מעניין איך ולמה.

זאת התשובה שמספקת אותך?????? טוב :-)

אני הייתי מחפש את מקור הבעייה ולא מסתפק שזה הסתדר עכשיו- אגב אין קשר בין קירוב הrca לכבל פלוס (לפי התאוריה שלך).

לדעתי אחד הסיכוכים של הrca לא תקין וברגע שהזזת אותו נוצר חיבור חזרה-שווה בדיקה מקיפה שלא יחזרו לך הרעשים .

אייל אני מצטער שציטטתי אותך אבל לפי התאוריה שלך זה לא קשור אחד לשני-לעומת זאת הוכחות בשטח מוכיחות שלפעמים יש קשר בין השניים אחרת למה 70,000 מתקינים ברחבי העולם מתקינים כך וחוץ מזה שהרבה פעמים אני פתרתי כך בעיות רעשים.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

זו לא התשובה שמספקת אותי אבל כנראה שזו התשובה שאקבל אז אני לומד להסתפק בה בכל זאת.

מיליון אנשים בעולם מאמינים שיש הבדלים שמיעים בין כבלים למשל, אז מה? עדיין באף ניסוי עיוור הם לא הצליחו להבדיל בינהם.

קיקר אל תשכח שגם המוצרים של היום הם לא המוצרים של פעם, והם יותר חסינים לרעשים ובכלל כל הרמה עלתה. אז אולי פעם באמת היה צורך בכל ההפרדות האלו אבל עם הזמן הציוד השתפר וככה הצורך בהפרדה לדעתי קטן ואתה יודע שהרגלים ישנים קשה לשנות. אני לא אמרתי לרגע שמי שמתקין שלא יפריד אם הוא יכול כי תמיד כדאי ללכת על בטוח אם זה לא טרחה גדולה מדי אפילו למעל האחוזון הקטנטן שזה נכון.

• תוכן חדש...