Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ראיתי היום מורל דוטק 6.5 בחנות ב900 ש"ח ואני בטוח שאפשר להוריד עוד את המחיר. שווה לקחת?? כמובן עם אחריות.

דני

פורסם

שמע! יש בנס ציונה מחסן של מורל ובשלט כתוב עד חצי מחיר או משהו כזה. ברציתי לקפוץ לשם אבל לא בא לי מורל אלא חברה אחרת ולכן לא ביקרתי אצלם, אם תרצה אני מוכן להסביר לך איפה זה בדיוק כדי שתגיע לשם. אם תרצה תפנה בה"פ אלא אם יש הענו גדולה יותר לעוד אנשים ואני אסביר פה בשביל כולם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המחיר בהחלט שווה, לא נראה לי שבחנות המפעל אפשר להשיג את הדוטק במחיר כזה כי אני אישית ביררתי שם מחיר עם ההייבריד והם רצו עליו 1800...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

ואם איכפת לך להגיד לי איפה החנות הנ"ל אני ישמח כי אני מחפש הייבריד במחיר טוב...

ובקשר לחנות המפעל, מי שרוצה לדעת איפה הם שירשום באתר של דפי זהב (http://www.d.co.il) מוראל ויקבל מלא פרטים עליהם כלל מפה...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

תראה, המחיר הממוצע לצרכן הוא 1200-1300 ש"ח, המחיר שציינת בהחלט שווה, אבל תבדוק טוב הרמקולים, משהו נראה פה חשוד ...

דרך אגב, איפה ראית כזה מחיר ?

פורסם

אני לא בטוח שזה חשוד כל כך, שומעים בזמן האחרון על כל מיני חנויות שמוכרות מורל בזול. הדגמים האלה קיימים כבר כמה שנים ותכלס רק בזמן האחרון התחילו בארץ להיות יותר מודעים לאיכות שלהם, אז יש מתקינים שכנראה הסטים האלה שוכבים אצלהם הרבה זמן והם רוצים להיפטר מהם בזול.

פורסם

החנות נמצאת באשדוד. אם מישהו מכיר מאחורי קניון לב אשדוד.

הוא רצה 900 אני מתאר לעצמי שיש על מה להתווכח איתו. לא בדקתי מה יש בתוך אריזה.

שאלתי אותו כמה זמן הם אצלו והוא אמר חודש...

פורסם

אפשר לחשוב מורל חרה של רמקולים ישרפו לך את כול הרכב :shock:

:p סתם דני זה אחלה רמקולים אבל אין כסף צריך לימכור כודם את הסאב עים המגבר

:!::!:

• תוכן חדש...