Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אייל אני קניתי בהום סנטר נעל כבל שקוטר הטבעת שאלייה נכנס הכבל הוא חצי סנטימטר בדיוק, היא לא עשייה מזהב אבל זה לא משמעותי...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

כרגע יש לי לנזר 430 אבל עוד שבוע יש משכורת ואז יהיה קבל ועוד מגבר לסאב ...

אומנם כרגע אין צורך ב4 GAUGE אבל זה גם לא מזיק :wink:

דרך אגב, באוטו דיפו מכרו לי נעל כבל יחידה ב 5ש"ח (אבל יש להם בצרות טבעת ולא מזלג)

פורסם

סתם שאלה, מאיפה אפשר להשיג כבלים בקוטר 4GAUGE וכמה יעלה לי 5 מטר בערך?, כי עם הוספת 2 מגברים אני צריך להחליף את שלי ואני דוחה את זה כל הזמן ועוד שאלה, הבנתי שאם מפצלים כבל אחד למס' כבלים קטנים יותר אז צריך פיוזים, אז האם זה קריטי כי זה שוב זו הוצעה כספית לא קטנה שאין לי כרגע כסף בישבילה...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

אני עברתי הרבה חנויות ומצאתי רק באוטו דיפו, שם כבלים של VIVANCO עולים 32 ש"ח למטר.

בעניין הפיוזים זה לא כל כך קריטי העיקר שיהיה פיוז על הפלוס הראשי, כמה שיותר קרוב למצבר.

פורסם

כבל 4 GAUGE אפשר למצוא ברוב החנויות כולל אוטו דיפו, לגבי המחיר למטר אני לא זוכר.

אם אתה מריץ כבל 4 GUAGE ומפצל אותו לכבלים קטנים יותר אתה צריך לשים פיוז, על כל ירידה בקוטר הכבל מומלץ לשים פיוז לפניו מכיוון שהפיוז מגן על הכבל מצריכה גבוהה של זרם שהוא לא יכול לעמוד בה ובעקבות כך מהתחממות יתר שעלולה לגרום גם לשריפתו ובהמשך לשריפת הרכב.

עדיף לך להשקיע בדברים האלה שיחסית למערכת אינם יקרים ומגנים עליה מנזקים שיכולים להיות יקרים הרבה יותר.

פורסם
KICKER, אני יודע באצלך יש כבל 4AWG עם מה הוא מחובר אצלך למצבר ?

תיקון: איך מחוברים אצלך כבל הפלוס והמינוס למגבר ?

אצלי ברכב עובר כבל 4AWG מחובר למצבר ע"י נעל כבל (אין צורך בהלחמה רק בלחיצה הגונה)וחצי אוטומאט(במקום פיוז רגיל),החיבור הסופי למגבר הוא ע"י כבל 6AWG שיוצא ממפצל 4ל-6 עם פיוזים לכל ערוץ, במידה ונתקלת בבעייה צור קשר בה"פ.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

סוף סוך מצאתי היום נעל כבל כמו שצריך, אפילו מוזהב לא שזה משנה.

הכי מעצבן שזה היה דווקא בחנות הראשונה שבה חיפשתי , רקמה בפעם הראשונה גיסי הלך ואחד העובדים אמר לו שאין והפעם אני באתי ודיברתי עם הבעלים והיה לו.

טוב מחר אני אסיים את המערכת (אין לי כח עכשיו :( ) נקווה שיהיה טוב, למרות שתכלס יש לי עוד תוכניות ככה שזה לא יהיה ממש סיום.

פורסם

בחנות ליד הבית שלי, רדיו העמק ברמת ישי, בטלפון הוא לא היה בטוח שיש לו אבל באתי אליו והוא מצא לי שניים מוזהבים, אדום ושחור למרות שתכלס אני צריך רק אחד, אם אתה רוצה אולי שבוע הבא אני אגיע למפגש אני יכול לתת לך אחד.

פורסם

ואללה ... הייתי מת להגיע למפגש, אבל אני עובד בשבתות ואין לי מצב.

חוץ מזה אני הסתדרתי כבר , אני מתכוון לקנות עוד מגבר לסאב בקרוב, ואז יהיה לי פיצול מ 4GAUGE לשתיים של 6GAUGE והכל יהיה טוב :)

אבל תודה לך בכל מקרה ...

• תוכן חדש...