פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אפשר למצוא פלג כזה למגבר?
הודעה אחרונה מאת corsa, -
רוקפורדאו קדנס 1 2
מאת YoniP- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה יש לי תקציבעד 2000 שח ויש לי את האופציות: ROCKFORD 400.4 POWER מהדגמים הישנים... - 2000 שח או CADENCE שכחתי את הדגם אבל 75X4 אראמאס נשמע מצויין - 1700 שח השאלה מה עדיף? אני אוהב איכות וגם עוצמה - יש לי סאב 10" של CERWIN-VEGA אולי יש עוד מגברים יד שניה בטווח הזה שמומלצים?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
מישהוא יודע מה היה לו באוטו? אני מתכוון לבחור עם הגולף הכסופה ג'נריישן. איך הוא לקח מקום ראשון? מה היה לו שם? סיפרו לי שהוא עבר שם בכלל בטעות והוא סתם נכנס להתחרות...
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך הרמקול 70 וואט RMS ..... לעומת רוקפורד 75 RMS... בנוסף אני מושיב את השניים על מגבר שני החברות ת'חלס תחת בית אחד (רוקפורד שולטת על LIGHTING AUDIO)... בכל אופן איך הרמקול? הרבה יותר זול לי לקנות אותו... רוקפורד עולה לי בין 1300-1500 .. סדרת FNX (זול אבל עדיין יקר לי, וחוץ מזה יש בעיה של עומק בדלתות)....
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה קורה חברה, בקיצור אתמול קיבלתי מתנה טיונר לאוטו וחיברתי אותו למערכת ו לדי וי די אך הבעיה שהקליטה ממש על הפנים, עכשיו האנטנות והטיונר חדשים במצב מצויין , הבעיה היחידה שאני רואה היא שאין לי מושג על איזה תדר אני אמור לעבוד התדרים הם 88.2 לבין 89.2 אם למשהו יש מושג על איזה תדר אני אמור לעבוד אני אשמח לקבל תשובה בהקדם.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מקווה שהנושא לא מתגרה מדי, כנראה שלריצ'ארד ידידנו נמאס מכל האנשים שטוענים על הבדל הSQ בין הHU השונים שעכשיו הוא מציע גם 10K למי שיצליח להבדיל בינהם. את הת'רד ניתן למצוא כאן: http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=020903 לעצלנים: תגובה שלו לבחור שקרא תיגר על אלו שאומרים שאין הבדל: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by VooDoo Chile: How long have you fellas been into audio? Also how many decks have you experts actually used in the same install? Voo -------------------------------------------------------------------------------- how long?????----…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי אתם כבר מכירים את זה? אם כן תתעלמו. http://www.the12volt.com/index.asp
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר של פיוניר דגם gm-x302 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את הפלאג חיבור שלו הפלאג זה לחיבור לרמקולים ולremote
הודעה אחרונה מאת corsa, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כנראה שאני הולך לקנות מכשיר קבוע לרכב של "אורנ'ג" השאלה היא אם גונבים אותם ?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
בעיה ברדיו דיסק
מאת lior- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר מעבדה של פיוניר באיזור נהריה?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא רק בפורומים אמריקאים מתווכחים על איכויות המגברים אלא גם בבריטים: http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?s=&threadid=27290 רק אצלנו אני בודד במערכה
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש בארץ יבוא של הסאבים שלהם ? אני מתאר לעצמי שלא ... דווקא קיבלתי המלצות חמות עליהם בפורומים בחו"ל (וגם על IMAGE DYNAMICS וגם ADIRE AUDIO SHIVA)
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני בקרוב טס לארה"ב ואני מתלבט בין כמה HU, הדבר שהכי חשוב לי שהמערכת תשמע טוב !!! מראה טוב והרבה פונקציות זה נותן רק בונוסים אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות סאונד, התקציב הוא כ-2K ש"ח . . . אז הנה האופציות: - נקמיצ'י MB75 (למי שלא מכיר יש פאנל קדמי נשלף עם 6 דיסקים), יש לי אופציה לקנות אחד חדש חדש ב-1.8K ש"ח, למרות ש-FASTGT אמר שהייתה לו בעיה עם ה-HU שלו והוא תוקן באחריות. המכשיר הזה השפיל רדיו דיסק של קלריון ברמה גבוה מאוד בקרב ראש בראש ואמרו לי שהוא רמה אחת מעל המתחרים בקטע של איכות סאונד . . . . החסרונות שלו זה שאין MP3 אבל לחלופין יש 6 דיסקים שזה קצת פחות מדיסק MP3 אחד . . . - פיוניר Pioneer DEH-P8400MP, המכשיר נראה ממש טוב, למרות התלונות של סאונד מתכתי אמרו…
בעיה במגבר
מאת corsa- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי מגבר משומש וכמו דפוק לא בדקתי אותו אחרי כמה ימים בדקתי אותו רק כדי ליראות אם האור בpower נדלק חיברתי אדמה פלוש ויציאת rca מהמערכת והאור לא נדלק פתחתי את המגבר ובפנים הלוח לא שחור יש למשהו עצה?
אהלן חברה יש לי מונו בלוק ושתי מגברים של לנזר בקיצור 3 מגברים אוד לא איתקנתי אותם כי אמרו לי שאים אני סם יותר מי שתי מגברים אז אני צריך לאחליף את האלטרנטור ליותר חזק או להוסיף עוד אלטרנטור אחד 1.מה אתם ממליצים להחליף ליותר חזק או להוסיף עוד אחד . 2.אים אני מוסיף עוד אחד או מחליף ליותר חזק אז אים אני נוסע ולא מדליק את המערכת יכול להיות לי תאינת יתר או לא . תסבירו לי בבקשה איך זה עובד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי שרוצה לראות ולהתרשם http://www.autosound.co.il באמת חבל שאין הרבה תצלומים של ההתקנות
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אופל טיגרה , אוטו קטן , ויש לי שם סאב בזוקה. הבעיה היא ההד שנוצר, והבאס רפלקס דופקים לי את הצליל. יש איזה פתרון? אגב, אני רוצה להעיף את הרמקולים הזבל שיש לי מאחורה (מתבייש להגיד איזה..) ורוצה לקנות פייניר, 6*9 , יש איזה דגמים שצריך להתרחק מהם? אני צריך שיפיקו לי צלילים גבוהים, באסים כבר יש לי..
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כיצד אני יכול לשפר את קליטת הרדיו ברכב שלי? שמעתי שאפשר לקנות מגבר לאנטנה, האם זה נכון? כמה עולה ואיפה ניתן לקנות?
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טוב אז אני רואה שאני הראשון שיש לו את הכבוד לתת את התגובה לתחרות היום. אז ככה לכל צוות אוטוסאונד וואווו אחד גדול, אין חברה כל הכבד על היוזמה ועל ההשקעה, באמת הרצינות שלכם היום היתה מעל ומעבר, סוף סוף הרגשתי שיש עתיד במדינה הקטנה שלנו בנוגע למערכות שמע ( לא פוליטיקה אני חייב לציין שהאירגון היה יוצא מן הכלל האוהל הקטן שבר את כולנו לדעתי באמת היתה אווירה של חו"ל. אני מאמין שעכשיו בעתיד יהיה לנו יותר שמח בכל מפגש ומפגש שנקיים, קיצר חברה אתם גדולים מהחיים. בהקשר לתחרות אומנם לא שברנו שיאיי עולם אבל היה יפה לראות 30 סאבים שונים, בקיצקץ לכל חברי הפורום קבלו ח"ח עצבני ושבוע טוב נ.ב אז מה היה מעניין לדעתכם?????????????????
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אני יודע שהמחירים ברשת הם גבוהים מאוד והכל ניתן להשיג ביותר זול, אבל היחס בין המחירים הוא זהה.... כלומר מה שיקר באינטרנט יהיה קצת פחות יקר אם נחפש טוב, ומה שמאוד יקר באינטרנט... יהיה רק יקר אם נחפש טוב... אז ככה... הרבה שיחות שמעתי \ קראתי על קומפננטים... השמות המובילים היו מורל ואמ בי קורט... השאלה שלי... איך שאת האמ בי קורט DSD... מוכרים ב 1000 שקל, ולעומת זאת קומפננט של חברת לאנזר... נגיד דגם VB6.1 מוכרים ב 1900 שקל ! מה דעתכם ההשואה בין הסטים ?... האם לאנזר באמת מוצלחים יותר מ אמ בי קורט ?
רעשי פלסטיק
מאת יבגני- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בעיה שמאוד מעצבנת אותי , ברגע שאני מגביר את הווליום יש קירקושי פלאסטיק מהדשבורד איפה ש ממוקמים הרמקולים . אולי יש איזה סרט בידוד שיכול לפתור את הביעה? תודה.
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם ואני מקווה שאולי עוד אנשים ישכילו מהשאלות שלי 1 האם חייבים לחבר את הכבר REMOT הזה לרדיו דיסק או בקיצור למערכת? או שאפשר להשאיר אותו לא מחובר? 2 האם כשהמערכת לא דלוקה המגבר עדיין פועל? כי אני מפחד שאם אני יתקין אז הוא יגמור לי את המצבר... 3 האם האטימות של הרכב חשובה אם אני מתקין סאב בתא מטען? או בכלל איפה שיש רמקולים או שזה צריך להיות תקף לכל האוטו בכלליות? 4 כשמתקינים מערכת רצינית לרכב האם מומלץ לחבר קרוס אובר? ואם כבר צריך לחבר קרוס לכל רמקול בנפרד? או שקרוס אחד מתחבר לכמה רמקולים? איך הקרוס עובד בדיוק? 5 אם האטימות של הרכב חשובה איך אתם יכולים להמליץ לי (מומלץ מנסיון) לאטום את הרכב מבלי להוסיף לו הרבה משקל?
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה תראו אני די מבין במגברים ומערכות בבית ובאוטו יש לי גם קצת ידע באלקטרוניקה וחשמל אז ככה שאני מבין מה אני עושה אבל איך לעזזל מתקינים מגבר יש לו כמה חוטים שאני לא מבין אני יודע שיש חיבורים לרמקולים, חיבור לחשמל, כניסת אודיו במתח נמוך, וכניסת אודיו במתח גבוהה ועוד משהוא... אז אם מישהוא פה יכול לתת לי כמה טיפים טובים מה מומלץ לחבר למה אני ישמח ואני יודע להתקין בערך מגבר אני יודע שאסור להעביר את הכבל חשמל ואודיו ביחד כי זה יותר רעשים וצריך להעביר אותם כל אחד בצד אחר של האוטו וזהוא בערך... או שעדיף ללכת כבר למתקין מקצועי שיקח לי 100 שקל ויעשה עבודה טובה ובטוחה (אבל בטח יצא מכוער לא התקנה יפה עם אורות והוא בטח לא יעביר את החוטים יפה וכו) למרות שאני חושב…
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בסכום סמלי.........
הודעה אחרונה מאת -=avivgr=-, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בארון מגבר של audio logic 60x4. החלטתי לחבר אותו לאוטו. ברכב יש לי מאחור פיוניר 6*9 260W, ומקדימה פיוניר 160W המערכת- פיוניר דגם 3100. חיברתי את הכל כמו שצריך, אך לא שומעים טוב. שיחקתי עם הווליום ועם כל מיני קומבינות,אבל ה"דפיקות" לא נשמעות יפה, ולמען האמת בלי מגבר שומעים יפה יותר. 1. שאלתי היא -מדוע זה ככה? 2. האם אפשר "לגשר" את 4 היציאות,ל2 יציאות ובכך לקבל 120W? אם כן,איך?
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי אנשים, איפה בארץ אפשר לקנות מהפך לRCA. כמו זה
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! לחבר שלי יש מיצובישי קולט חדשה והוא מעוניין להתקין מערכת. כרגע יש לו 4 רמקולים מקוריים, רדיו טייפ של קנווד ובנוסף צ'יינג'ר. אין לו שום כוונה להחליף אותם כרגע (מתנה עם הרכב). כרגע אני עוזר לו לחפש תצורה טובה של מערכת וכמובן במחיר זול. בדקנו כמה מקומות והגענו לתצורה הבאה: 1. קומפוננט 6" של סרווין וגה - שמענו ואהבנו! 2. סאב 12" של רוקפורד - שמענו וקיבלנו המלצות. 3. מגבר משומש לנזר 600W. החלופות הן (בהתאם למספרים) 1. קומפוננט של לייטנינג אודיו (אני אישית אהבתי יותר את הסרוין, הוא אמר ששניהם טובים - בתוספת תשלום). 2. סאב 12" של פיוניר או של רד סאונד (200-300 שקל זול יותר). 3. מגבר חדש של רדסאונד או של לוגיק (מגבר חדש מול מגבר משומש - אותו מ…
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 2 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שיחקתי איתם על מגבר V12 1000W והם שרפו לי את הסב-וופר בלי ששמעתי אפילו ציוץ של עיוות בשמיעה או משהו דומה. במאמר של אוטוסאונד לא מתייחסים לזה בכלל מישהו ?
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי מערכת סוני עם אפשרות השתקה (ATT), אבל אחרי שינויים שעשיתי בחיבורים (הרכבתי מגבר חדש) איכשהו ניתקתי את זה, ואני לא יודע איך לחבר את זה חזרה אם מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך בדיוק מחברים את זה חזרה אני אשמח מאוד...[/b]
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה קרוס של מאק סאונד. הקרוס הוא 3way כולל כיוון עצמאי לנקודות החיתוך של הטוויטרים , המידים והסאב. ניתן לקבוע בו גיין שונה לכל אחד מן האלמנטים. במי שמעוניין ניתן לישלוח לי הודעה פרטית ואם הוא מעוניין ליראות אותו יצטרך להגיע למיפגש שישי הבא
הודעה אחרונה מאת גל106ראלי,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 536 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- mikk
- ברווז
- AviorXD
- גולדן191
- Itzik-b
- שביט
- gadik6
- TomerP
- Fluffy
- natco
- אליה