Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת HU . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה MB75 ידוע כמכשיר בעייתי מבחינה מכנית וכשהיה מיובא באופן סדיר די הרבה חנויות סבלו ממנו ומהבעיות שלו.

אם זאת , מבחינת איכות הוא מכשיר לא רע בכלל, אבל ה MB100 נמצא מעליו מבחינת האיכות ו D/A Convertors.

למי שלא צריך או רוצה את מחליף הדיסקים המובנה סדרת ה CDz תתן תוצאה טובה לפחות באותה המידה.

הייתה תקופה שמכרו בוואלה שופס CD45z ב 1400 ש"ח (כמה מאות חתיכות) ועד היום אני מצטער שלא קניתי כמה.

Leon Cupra 2009

פורסם

מבחינה מכאנית הMB100 וה75 דומים , אבל מבחינת סאונד ה100 עולה עליו ,לא נשכח של100 יש יחידת PREAMP חיצונית.

לגבי ה75 ייבאו חלק משוחזרים וחלק חדשים, לרוב המשוחזרים עשו המון בעיות לעומת החדשים באריזה המקורית שאיכשהו שמרו על רמה מסוימת של אמינות.

בכל אופן אני מעדיף את הנקמיצי על פני כל פיוניר, קנווד, רוקפורד... סטנדרטיים.

פורסם

מר FASTGT. לידיעתך לי באוטו יש MB-100 וההבדל בינו ל-MB-75 הוא במעמד, כאשר ב-100 יש מעבד 24BIT וב-75 מעבד של 1BIT אם אתה מבין את ההבדל.

לגבי ה-CD-40 גם לו יש מעבד של 1BIT לעומת ה-20BIT של CD-45, מכאן איכות שמיעה יותר גבוהה ומחיר יותר מנוך.

פורסם

נו מישקה מהו ההבדל ומדוע הוא מביא לאיכות גבוהה יותר?

טוב, עצתי לך אלעד כמו שאתה כבר בטח יודע, הוא שתלך על הד יוניט חדש וזאת מכיוון שמכל הרכיבים במערכת דווקא זה הרכיב שנוטה להתקלקל ולהבלות מהר יותר.

איזה לקנות? תראה מה נכנס לך בתקציב ותשווה בין הפונקציות, המראה ונוחות התפעול שלהם. הסיכוי שתבדיל באיכות בין הד יוניטים באותה רמה הוא אפסי(אני לא רוצה לדבר על מהו בהד יוניטים לא באותה הרמה)

פורסם
תשמע טוב אחי אם NAKAMICHI אז רק MB-100 או CD-45 או כמובן CD-700 אבל בשום פנים ואופן לא את ה-75, למה? הרבה מאד בעיות, סאונד לא מספיק איכותי ובכלל בארץ כבר לא מוכרים NAKAMICHI ואם כן אז מעניין איפה?

עכשיו מר MISHKA היקר! אתה דיברת על אמינות אז תן לי להבהיר לך משהו, המנגון המכאני בשניהם דומה בסאונד ה100 יותר טוב (זה גם אני אמרתי וחבל שלא קראת) אבל אתה רשמת של75 יש בעיות אמינות, אז ל100 אין בעיות אפילו שזה אותו מנגנון???

פורסם

fastgt - תקרא טוב את מה ,שאני כתבתי ותשים לב שבדבריי אין זכר לאמינות(אז כנראה בלבלת אותי עם מישהו אחר), חוץ מזה המנגנון בשניהם מאד עדין, אז אם תדע לא לדחוף דיסקים בכח שום דבר לא יקרא למכשיר - עובדה אצלי הוא מעל שנה ואין איתו שום בעיות

ובכלל מה אתה שומע בוטו שלך?

פורסם

קודם כל אני עובד מאוד עדין איתו הבעיה היא שהמתלים ברכב שלי מאוד נוקשים ואם עלית בנסיעה מהירה על בור קטן יש סיכוי שהדיסק יתקע!!!

עכשיו למוזיקה שאני שומע הנקמיצי נשמע לי הטוב ביותר (פופ ,80,סול)

• תוכן חדש...