Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת HU . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב טס לארה"ב ואני מתלבט בין כמה HU, הדבר שהכי חשוב לי שהמערכת תשמע טוב !!! מראה טוב והרבה פונקציות זה נותן רק בונוסים אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות סאונד, התקציב הוא כ-2K ש"ח . . .

אז הנה האופציות:

- נקמיצ'י MB75 (למי שלא מכיר יש פאנל קדמי נשלף עם 6 דיסקים), יש לי אופציה לקנות אחד חדש חדש ב-1.8K ש"ח, למרות ש-FASTGT אמר שהייתה לו בעיה עם ה-HU שלו והוא תוקן באחריות. המכשיר הזה השפיל רדיו דיסק של קלריון ברמה גבוה מאוד בקרב ראש בראש ואמרו לי שהוא רמה אחת מעל המתחרים בקטע של איכות סאונד . . . .

החסרונות שלו זה שאין MP3 אבל לחלופין יש 6 דיסקים שזה קצת פחות מדיסק MP3 אחד . . .

- פיוניר Pioneer DEH-P8400MP, המכשיר נראה ממש טוב, למרות התלונות של סאונד מתכתי אמרו לי שהמכשיר מצויין, אופציות בשפע והמחיר קצת מעל התקציב אבל מכיוון שהוא נקנה בארה"ב המחיר מאוד משתלם (כ-350$) שזה המחיר שאני מביא את הנקמיצ'י . . .

לפיוניר יש MP3 ללא דילאי . . .

- JVC KDLH1000 או KDSH707, ההבדלים בניהם זה פאנל נופל ואנימציות, הפער במחיר הוא רק כ-30$ כך שלא אכפת לי להוסיף 30$ בשביל קצת אנימציות ולקבל HU קצת יותר יפה . . .

מבחינת פונקציות 2 המכשירים כמעט זהים. לחבר שלי (היי NEO) יש KDSX780, המכשיר נראה טוב, פונקציות לא חסרות למכשיר וסאונד סביר (עד כמה שאפשר לשמוע עם הרמקולים המעפנים שלו) . . .

המחיר של ה-JVC נמוך מאוד (כ-220$ ל-707) והוא נותן תמורה מצויינת יחסית למחיר אבל לפי דעתי אם התקציב מאפשר אז למה לא ללכת על הפיוניר למרות מחיר גבוה יותר הוא נותן קצת יותר אופציות ומראה הרבה יותר טוב (אבל אין לי מושג איך הוא מבחינת סאונד) . . .

מה דעתכם ???

ועוד שאלה, מה ההבדל בין הפרמייר לרגיל ??? יש בניהם הבדל של כ-50$ . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ועוד שאלה, מה ההבדל בין הפרמייר לרגיל ??? יש בניהם הבדל של כ-50$ . . .

יש לי את ה 7400 פרמייר, והבהתי שההבדל הוא שיש עוד RCA, יותר סרטים נראה לי, ועוד כמה אופציות של סאונד ...

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אם אתה מייבא מארה"ב אל תשכח לבדוק את האפשרות לכייל את הרדיו. ואם אתה מוכן לוותר על רדיו - Alpine 7995 זו התשובה.

Leon Cupra 2009

פורסם

ממה שקראתי במספר פורומים אמריקאים הדגם הזה לא כ"כ מוצלח ,עדיף שילך על דגמים יותר מוצלחים ה-7894 או ה-7897

פורסם

שמעתי ב-SETUP זהה את הנקמיצ'י MB75 מול ה-san francisco של blaupunkt

ולדעתי ה-san francisco נשמע טוב יותר - הנקמיצ'י עשה רושם של צליל מאוד מתכתי.

מה גם שכל מנגנון החלפת הדיסקים עושה רושם של משהו שמתקלקל כל שני וחמישי.

הבעיה שב-san francisco אין אפשרות להוציא את הפאנל... :?

motorica.net

פורסם
שמעתי ב-SETUP זהה את הנקמיצ'י MB75 מול ה-san francisco של blaupunkt

ולדעתי ה-san francisco נשמע טוב יותר - הנקמיצ'י עשה רושם של צליל מאוד מתכתי.

מה גם שכל מנגנון החלפת הדיסקים עושה רושם של משהו שמתקלקל כל שני וחמישי.

הבעיה שב-san francisco אין אפשרות להוציא את הפאנל... :?

רן, המנגנון באמת עושה בעיות . . .

תודה רבה על העזרה חבר'ה . . .

אני אשמח לקבל עוד חוות דעת . . .

בנתיים אני הולך לבדוק בסופשבוע את הנקמיצ'י שפוקו הציע לי . . .

פורסם
מתי אתה טס?

גם אני טס בקרוב לארה"ב :]

תחילת אפריל, כנראה ב-4/4 . . .

פורסם

לפי דעתי תנסה להביא איזה אלפיין או את הפיוניר ....

הנקמיצ'י לא כל כך מוכר בארצנו ואני לא הייתי מסתבך איתו. 8)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מתי אתה טס?

גם אני טס בקרוב לארה"ב :]

תחילת אפריל, כנראה ב-4/4 . . .

WTF?

גם אני טס ב4\4!!!

אתה טס במקרה לניו יורק ולקונטיקט?!

פורסם

לאחר שמיעה מעמיקה של שניהם אוכל לומר לך שכל אחד פונה לכיוון אחר, הנקמיצי פונה למוסיקה יותר עדינה לעומתו הבלקפואנט הרבה יותר אגרסיבי בכל אופן אין לי כח להיכנס לויכוח לגבי HU ומארץ האפשרויות יש הרבה אפשרויות כמו ALPINE , PANASONIC, NAKAMICHI, BECKER, ECLIPSE ושאר מכשירים רק חשוב לברר באמת לגבי כיול רדיו.

ודרך אגב RANSTER שמעת את הHU במצב לא תקין (שוב אמינות) מסתבר שהסאונד מאוד ווקאלי ומעודן במכשיר.

פורסם

תשמע טוב אחי אם NAKAMICHI אז רק MB-100 או CD-45 או כמובן CD-700 אבל בשום פנים ואופן לא את ה-75, למה? הרבה מאד בעיות, סאונד לא מספיק איכותי ובכלל בארץ כבר לא מוכרים NAKAMICHI ואם כן אז מעניין איפה?

לגבי המחירים: CD-45 - 400$

MB-100 - 1600$

CD-700 - 1900$

אבל המחירים האלה בארה"ב יותר נמוכים

פורסם
תשמע טוב אחי אם NAKAMICHI אז רק MB-100 או CD-45 או כמובן CD-700 אבל בשום פנים ואופן לא את ה-75, למה? הרבה מאד בעיות, סאונד לא מספיק איכותי ובכלל בארץ כבר לא מוכרים NAKAMICHI ואם כן אז מעניין איפה?

לגבי המחירים: CD-45 - 400$

MB-100 - 1600$

CD-700 - 1900$

אבל המחירים האלה בארה"ב יותר נמוכים

ואיך ה-CD40Z ???

פורסם

MISHKA לא ידעתי שהמנגנון המכני בMB100 וMB75 שונים! איכות סאונד לא מספיק טובה??? תגיד לי אתה איזה HU אתה מכיר שנשמעים ווקאלים ומעודנים כמו נקמיצי ומעבר לזה יש לי שני חברים עם MB75 כבר שנתיים ולא הייתה להם בעיה אחת! אז זה שאני אומר שהיו לי בעיות עם המכשיר לא אומר שכולם דפוקים ודרך אגב היה לך HU כזה שאתה בכלל מדבר?

• תוכן חדש...