Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה נכנס הקטע שבו אני חושב שיש גם צד לא הוגן בSQ מפני שFLAT אף אחד מאיתנו לא יכול להוציא ובאוזן האנושית אין כ"כ אוביקטיביות.

לדוגמא אם אני ארגיש שיש לי מערכת שנשמעת פצצה אבל בRTA לא יהיה FLAT (בטוח לא יהיה) כבר ירד חצי ניקוד, ובשלב האנושי יהיו שופטים שמשום מה לא יפרגנו כ"כ.

בכל אופן לדעתי (שוב לדעתי) לא ראיתי הרבה רכבים עם פוטנציאל לSQ היום רוב הרכבים מורכבים מציוד נחמד שעובד על כוח (דוגמא קלאסית היא הגולף עם הפיוניר והגנסן), כמו כן אייל לגביך כמו שאמרנו הכל עניין של כיוונים (ציוד והתקנה טובים כבר יש ותפסיק עם עניין מיקום הרמקולים אמנם הוא החשוב ביותר אבל גם במצב הנוכחי אני מאמין שאפשר לשמוע הרבה יותר טוב)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן גם אני חושב שFLAT ע"פ RTA זה דבר טיפשי אבל זה אחד הכללים ואם אתה רוצה ניקוד גבוה אתה צריך גם את זה. בשביל לכוון אתה צריך כמובן גם RTA.

תכלס אני גם לא ראיתי שום דבר עם פוטנציאל SQ ממה שהיה שם, לגבי המיקום אי אפשר להפסיק, אפשר לגרום לזוג פיוניר זולים להישמע טוב יותר מזוג רמקולים טובים עם מיקום נכון. אבל השאלה היא מה זה לדעתך SQ ויכול להיות שההגדרה שלך מההגדרה בתחרויות היא שונה או בכלל מהגדרה של אדם אחר כי גם זה אובייקטיבי.

תיגש למערכת ביתית נורמלית תשב באמצע כשהרמקולים ממוקמים משני הצדדים בצורה שווה, תשים דיסק ותקשיב מאיפה מגיע כל צליל ואיזו הפרדה יש, זה מרכיב חשוב בSQ ולאוו דווקא אם המיד מדוייק יותר או פחות. אז יכול להיות שמבחינתך מספיק שכל צליל יופק בצורה טובה אבל מבחינתי אם הוא לא מופק גם בצורה הנכונה הוא לא מופק בצורה טובה וכל העבודה שמשקיעים בעריכה של דיסק איכותי תבוזבז כי אני לא אוכל לשמוע אותה.

ראיה לכך שאתה כנראה פחות מתמקד בעניין הבמה וההפרדה היא העובדה שלא אהבת את המערת של שמעון כשלדעתי היא הייתה מעולה והבמה אומנם לא הייתה מושלמת אבל ההפרדה בין הכלים הייתה מעולה ושמעת כל אחד מהם מוגדר בצורה טובה. בכל אופן אם אתה רוצה להיות מתחרה SQ אתה צריך לשחק לפי הכללים האלו, אין מה לעשות.

פורסם
באמת NEO רציתי לשמוע את הסרווין שלך

אל תזכיר לי את האכזבה שלי מהחנות המעצבנת הזו....

שכבר סיפרתי על זה פה....

כרגע אני בודק לגבי mb dsd

או איזה dls

או morel dotch

נראה מה ישמע לי טוב....

פורסם

מצטער להצטרף באיחור לחגיגה אבל באמת כל הכבוד לצוות אוטוסאונד. הם הרימו אירוע בהשקעה ואירגון מדהימים וזאת על חשבון הזמן הפרטי שלהם.

אני חושב שמגיע להם כל חיזוק חיובי ובפעם הבאה ננסה גם אנחנו לעזור יותר בהכנות.

Leon Cupra 2009

פורסם

אייל אז כנראה שאני אתחרה עם עצמי פשוט נמאס לי לרצות מה צריך אני רוצה לשמוע כמו שאני אוהב ולזה אני מייחל לעצמי להגיע.

דרך אגב אצל שמעון המערכת לא גרועה חס וחלילה אבל יחסית לציוד ולהשקעה שומעים חרא:

HU של נקמיצי, מוראל הייבריד 3 WAY, מגברי BRAX, כבלים איכותיים ובניות למיניהם ואיך אפשר לשכוח את הבניות פיבר והדלתות האטומות. עם כזה ציוד אפשר להוציא הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר!!!

פורסם

קודם כל תעשה מערכת איך שטוב לך, מה אכפת לך איך היא תישמע לאחרים. לי יצא לשמוע מערכות שזכו בתחרויות אומנם למעט זמן אבל אני יודע שכל כך אהבתי את זה שזה מה שאני רוצה.

הרכב של שמעון קצת בעייתי מבחינת המבנה ותכלס עזוב כרגע את הוויכוחים אם יש הבדלים בין מגברים, HU וכו' אופי הרמקולים ומיקומם הוא מה שקובע את הרוב וברגע שאולי אופי הרמקולים או אולי כיוון האקולייזר שלו לא מוצא חן בעינייך זה אולי לא נשמע לך מי יודע מה, היה לו RTA ברכב כשבאתי אליו אז נראה לי שהוא כיוון לFLAT ותכלס לדעתי ולדעת רבים אחרים מערכת שמכוונת FLAT נשמעת אנמית.

המערכת של שמעון מאוזנת בצורה טובה, היא גם לא מושלמת ולמשל רוחב הבמה משמאל לא כל כך טוב (אולי הוא כבר סידר את זה הוא התקשר אליי אחרי זה כשהייתי בדרך ואמר שזה בגלל שהוא שינה את הכיוונים והוא לא שם לב) אבל ההפרדה בין הכלים והמיקום שלהם הוא טוב, טוב יותר מכל מערכת אחרת ששמעתי בארץ, אם הדרייברים עצמם מוצאים חן בעינייך, בכיוון של האקולייזר לפי טעמך אני חושב שהיית נופל מאיכות המערכת.

בכל אופן תחזיק לי אצבעות יש מכירה של שני אודיוקונטרול 30 ערוצים (כל אחד מונו אחד לימין ואחד לשמאל) במחיר זנות (יש פאק קטן חסרים שני כפתורים באחד מהם אבל אפשר למצוא תחליף ועדיין ניתן לכוון בקלות זה רק הפלסטיק חסר) בEBAY UK אני מקווה שבן דוד שלי בלונדון יקבל את האימייל שלי מחר ויקנה לי לפני שהמכירה תסגר.

i-1.JPG

פורסם

אנשים, מה אתם אומרים על הגולף בתחרות (אני מתכוון לגולף בצבע בז') הידעתם שהוא הוציא 131DB עם חצי עוצמה, לדעתי הוא יכול להגיע ל-140

פורסם

עם חצי עוצמה! מעניין מאוד! תבין זה שהGAIN לא פתוח עד הסוף לא אומר שהמערכת לא בעוצמה מלאה, יותר מזה מערכת גם ב20% מהHU, והGAIN סגור עד הסוף יכולה להגיע לעוצמה מירבית הכל תלוי בPREAMP

פורסם

ה-GAIN קצת יותר מחצי, אבל עוצמת הבאס קשורה ל-FADER ועמדה על 9 מתוך 15 ואחי, תאמין למה שאי אומר לך, האוטו הזה מסוגל להגיע להרבה יותר.

פורסם

אתה לא מבין אחי שזה לא קשור על כמה הFADER ברגע שלמגבר נכנסים מספיק וולטג'ים גם הGAIN סגור והFADER על כמעט כלום המגבר יכול לנצל את עצמו עד הסוף, GAIN זה לא ווליום אלא רגישות כניסה!!! מסיבה זה הוא מגיב לכל PREAMP בצורה שונה לחלוטין, יש נתונים כגון VOLT PRE AMP והתנגדות שהם קובעים יותר מווליום וFADER בHU.

פורסם

רועי נראה לי אנחנו צריכים לעשות מאמץ פורום, לקחת את הרכב שלך להכניס בו את המונובלוק שלי יחד עם הסאבים בתיבה שמכוונת לSPL ואז אולי נחסוך מאיתנו את כל הויכוחים שאנחנו צריכים לנהל פה עכשיו אחרי התחרות.

פורסם

השאלה היחידה אם הקופסא איך שהיא עכשיו נכנסת...אבל בכל מקרה גם אם לא נשכיב את המושבים ונכניס בכוח הרי מה אכפת לנו ניקוד על ההתקנה וכאלה, יכול להיות נחמד.

דרך אגב הסתכלתי בטבלה ומסתבר שמקס טעה כשהוא הוריד לי ניקוד על הכבל, כתבתי לו א מייל והוא הסכים עם זה אבל אמר לי לבדוק במאה אחוז בחוברות של המגברים את התצרוכת ולא היה לי כח לזה אז אמרתי שיעזוב גם ככה זה רק 2 נקודות, אבל רק על העקרון ש4 GAUGE של מטר וחצי מספיק ביותר.

• תוכן חדש...