Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות ה SPL של אוטוסאונד :) :) חובה להיכנס ולהשאיר תגובה

שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז אני רואה שאני הראשון שיש לו את הכבוד לתת את התגובה לתחרות היום. אז ככה לכל צוות אוטוסאונד וואווו אחד גדול, אין חברה כל הכבד על היוזמה ועל ההשקעה, באמת הרצינות שלכם היום היתה מעל ומעבר, סוף סוף הרגשתי שיש עתיד במדינה הקטנה שלנו בנוגע למערכות שמע ( לא פוליטיקה :) אני חייב לציין שהאירגון היה יוצא מן הכלל האוהל הקטן שבר את כולנו לדעתי באמת היתה אווירה של חו"ל. אני מאמין שעכשיו בעתיד יהיה לנו יותר שמח בכל מפגש ומפגש שנקיים, קיצר חברה אתם גדולים מהחיים. בהקשר לתחרות אומנם לא שברנו שיאיי עולם אבל היה יפה לראות 30 סאבים שונים, בקיצקץ לכל חברי הפורום קבלו ח"ח עצבני ושבוע טוב :lol::lol::lol::lol:

נ.ב

אז מה היה מעניין לדעתכם?????????????????

Do you wana hear it or Ya wana pump it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

הלו מה אתה מעתיק את אותה ההודעה? תשקיע קצת ותכתוב אחת שונה :wink:

בכל מקרה היה נחמד חבל שלא יכולתי לשמוע את המערכת של FASTGT ואולי גם של פוקו אם היא אי פעם תהיה מוכנה (אני עוד מדבר :roll: ) כי סך הכל לעשות בומים משעמם באיזשהו שלב.

הכי מצחיק זה שהשגתי תוצאה בדיוק כמו שצפיתי, אני אומר לכם אתם לא צריכים אודיוקונטרול :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל זה אותם אנשים ככה או ככה רק בפורום אחר מה זה כבר משנה העיקר שנהננו :lol:

אחי חבל שלא יצא לנו יותר לדבר אבל לא נורא אני מאמין שעוד יהיו לנו הזדמניות

:!:

Do you wana hear it or Ya wana pump it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בשתי התחרויות ואין מה להשוות ביניהן!!!

היה כאן כזה שיפור שפשוט לא ייאמן

גם הגיעו יותר מתחרים, גם האירגון השתפר בצורה פשוט מדהימה וגם ציוד הבדיקה.

פשוט להישאר בארץ ולחשוב שאתה בחו"ל.

פשוט כל הכבוד!!! למארגנים

ותמשיכו כך :wink:

דרך אגב איפה נמצא דירוג הזוכים?

Neo

8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אני מוריד את הכובע בפני צוות אוטוסאונד. וכמו כן הייתי מופתע מההיענות הגדולה (כן כן ספרתי בבוקר 54 רכבים!!!), חבל שלא יכולתי להשתתף פעם הבאה אני מקווה שנערוך SQ (בSPL אין לי סיכוי!).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאאאאאאאאאאאאאאאוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כרגיל לא יוצא לי להגיע למפגשים :cry::cry::cry: מה לעשות, אין לי אוטו פרטי :cry: אני מקווה להגיע למפגש הבא... אני מת כבר להכיר פה את כולם...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

NEO פעם הבאה תגיד שלום!

ראיתי את הציוד שלך באוטו והוא ממש מרשים, מצטער שלא אמרתי שלום... פשוט היית עסוק כל הזמן...

פעם הבאה שתבוא ניפגש :wink:

מעניין אותי רק כמה היית מוציא אם המושבים שלך לא היו מקופלים

שמעתי שהוולבו אטומה כמו טנק...

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי עסוק? התייבשתי שם באוטו שעה, איזה עסוק, חבל כי לא יוצא לי להגיע הרבה והייתי שמח לפגוש גם אותך.

הפוטנציאל של המערכת בסטאפ הזה הוא אולי עוד גג 1-3 דציבל לדעתי כי התיבה מכוונת ל24HZ חוץ מזה שהרכב די אטום. אני כבר דיברתי עם כאלה שעם שתי שיבות הוציאו 140 עם הספק דומה אבל התיבה שלהם כוונה לסביבות ה34HZ שזה גם נשמע לא רע אבל לא PURE SQ כמו אצלי.

בכל אופן המערכת לא תישאר ככל הנראה ברכב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אייל המערכת דורשת כיוונים בלבד לSQ (טיפה לרכך את הסט), מבחינת SPL קשה להגיע בטנק כזה. מה שעוד התפלאתי שהורידו לך ניקוד על החרטה הזה של הכבל 900W עם 1 מטר של 4G ! מה הבעיה???

אני מחכה לתחרות SQ , שם אני מאמין שהתחרות תיהיה יותר מעניינת (השיפוט לא רק של RTE יש את האלמנט של האוזן האנושית) וכמו כן אני מקווה שאריאל יהיה אחד משתתפים (אני כבר מת לשמוע אצלו יותר ממנו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני אגיד לך רועי מאז שהמערכת הורכבה הייתי באוטו לכיוונים אולי לשעה אם לא פחות, תכלס הכל מכוון חפיף, הקרוסאובר, הסאבסוניק וכל השאר גם בגלל שאני לא יודע כרגע אם היא נשארת ואני גם ככה עד שבוע הבא שאולי יהיה לי רשיון אני לא נוהג ברכב.

הגברתי את הסאבים שיהיה קצת SPL וגם לא למקסימום בגלל שאני עוד לא מכיר אותם ולא מכיר את היכולת שלהם אז הלכתי על בטוח אז גם בגלל זה היא לא הייתה מאוזנת בכלל.

תראה זה לא רכב לSPL זה נכון אבל עדיין אפשר להגיע בו לSPL גבוה, נראה אולי אם עד התחרות הבא אני עדיין לא אתקין את המערכת ואהיה בשלב שללפני להעביר אני אכוון את התיבה ל40HZ בשביל הכיף.

לגבי הכבל, נו שטויות אז הורידו תכלס הסכמנו שהם לא קובעים את הכללים ואין מה לעשות אם אתה רוצה לזכות בכל הנקודות צריך לשחק לפי הכללים.

אם אני לא טועה יש בתקנון של EMMA גם מדידה של כיוון ע"פ RTA ככה שאם אתה רוצה ניקוד מקסימלי אתה צריך קרוס 30 ערוצים עם זכרונות שתוכל להעביר ממצב שהוא מכוון FLAT למצב שבו המרכת נשמעת במיטבה שזה לא יהיה FLAT, לפחות לא ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...