Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סנובים??? שערוריה ועוד במצב של היום!

אקיצר מישהו רוצה לקנות PPI חדש? מתחשק לי איזה AUDISON :wink:

כן, אה ?! יאללה גם אני מוכר PPI ועובר ל-AUDISON :wink: דווקא יש איזה כמה חמודים כאלו למכירה בלוח של אוטוסאונד ...

פורסם

כן בדיוק על אלו חשבתי.

האמת, תכלס לדעתי גם מבחינת האמינות ואיכות הבניה אין כזה הבדל בין PPI לAUDISON אומנם לא בדקתי את שניהם לעומק ואני מסתמך רק על תמונות של הקרביים ועל תגובות של אנשים(תכלס זו הדרך היחידה לדעת), אבל מרמה מסויימת ההבדלים באיכות הבניה קטנים מאוד.

אבל בכל זאת AUDISON זה שם יותר מPPI, מה שכן הם לא ימכרו כל כך מהר כי לזולים לא הייתי עובר מהPPI והיקרים יותר, די יקרים.

אבל אני חושב שאשאר עם הPPI יש גבול לכל תעלול....אלא אם כן מישהו יציע לי הצעה שלא אוכל לסרב לה ואז אאלץ למכור :wink:

פורסם

אני משער שאתה מדבר על הדגם 400A4 שאלה הדגמים הישנים יותר

בכל אופן מגבר פצצות!

אבל ב 1600 ש"ח כיום אני מביא חדש... לא יודע מה איתך... :) 400.4

בכל אופן הרוקפורד פצצות של מגבר

• תוכן חדש...