פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע איפה באינטרנט אפשר למצא את החוברת של הרדיו דיסק שבנושא או שאולי למישהו פה יש כזה ויוכל להביא אותה למפגש הגדול של הפורום לתת לי להציץ בה?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
http://www.x-bb.org/~woosey/T7/alex.avi http://www.x-bb.org/~woosey/T7/nova.avi
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו מה אתם אומרים על רמקולים של pyel אם כתבתי נכון עגולים 5 וחצי אינץ 150 ואט נראה לי הם שווים 150 שח? או שלוותר ואיך האיכות הצליל שלהם אם יש למישהו מושג
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
סליחה על הבורות. אבל אני מעיין מדי פעם בהודעות בפורום הAUDIO ולפעמים נתקל במושגים שאני פשוט לא מכיר. אשמח מאוד להעשיר את ידיעותיי בתחום ולכן אני לא מתבייש (כי מי שמתבייש, מתייבש) לשאלתי: מה אומר המושג קרוס אובר? למה צריך אותו? ואיזה בעיה הוא בא לפתור? ניסיתי לחפש בעזרת החיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה שעונה לי. כנראה אני היחיד שלא יודע. אשמח לקבל הסברים או קישורים מתאימים. תודה...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה שתהייה איכות טובה (כמה שניתן לצפות מ 4") לא קומפננט. תודה
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
יש לי שאלה בקשר למסנן נמוכים, העניין הוא כזה: יש לי באוטו מקדימה קומפוננט של פיוניר ומאחורה רמקולים 6.5 אינטש 2WAY. אני רוצה להפוך את הרמקולים האחוריים שיתנו רק בס, עד כמה שאני יודע אני יכול לעשות את זה ע"י הלחמת קבל במקביל לרמקול (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שאני לא יודע זה מה צריך להיות ערכו של הקבל...?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בנטאקשן מוצעת מכירה של מערכת הנה הלינק: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=924104 איך הדברים המוצעים שם?! המגבר?! הסאב?! מה אתם אומרים? אני שוקל לקנות אותה... הכל ב999 שקל
הודעה אחרונה מאת DragonFly, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה והיא הולכת ככה יש לי רדיו דיסק שמחובר למגבר 4 יציאות וזה שהתקין לי את המגבר במקום התקין אותו ככה שאני יוכל להשים פול ווליום ברדיו דיסק במקום 75% מהווליום כמו שרשום באתר והרמקולים הקדמיים לא מחוברים למגבר אלה ישיריות לרדיו דיסק והם נקרעו רציתי לדעת עם זה בגלל זה או בגלל שהם סתם רמקולים מעפנים של האוטו... כי אני מביא חדשים של פיוניר 150 ואני לא רוצה שזה יקרה שוב בתודה מראש לכול העונים
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
מכשיר DVD לרכב
מאת hbg- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מבין ? אני מחפש מכשיר DVD שנכנס ב DIN (בסלוט של הרדיו ברכב) אני מחפש גם בחו"ל ! יש למשל את PYLE . PLDVD99, PLDVD150 יש את LANZAR SVDVD 9 מיהו יודע אם הם מולטי-זון, איך הם ? תודה.
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
LANZAR 300W 150RMS שווה לקנות את הרמקול הזה .? איך החברה הזאת ברמקולים ? ועוד דברים שכדיי לדעת לפני שקונים רמקולים כאלה תודה מראש FIESTA RSI
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
רמקולים 4"
מאת liran- 0 תגובות
- 778 צפיות
היי לאחר מכירת הרכב (ניסן טרנו) עברתי לרנו קנגו.. לקחתי איתי את המערכת והרמקולים, הבעייה היא שבקנגו אפשר להכניס מקדימה רמקולים 4 אינטש !!!! מאחור אני כנראה לא אתקין רמקולים כיוון שיש שם מקום אפילו קטן יותר ואני לא רוצה לחתוך במדף כי הוא מוסר לפעמים לצורך העמסה. יש למישהו הצעות לזוג רמקולים בגודל כזה.. הציעו לי lightning audio b1.40.2 ב- 400 ש"ח, זה מעט יקר כי ראיתי כאלה באתר אינטרנט בחול במחיר 30$ האם ניתן לצפות לאיכות סבירה מהרמקולים? מי היבואן של lightning audio בארץ, אולי אצלו יותר זול... יש הצעות לרמקולים אחרים בגודל הנ"ל? אני רוצה 2WAY או משהו בסגנון, לא קומפננט
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
למכירה מגבר ORION סדרת XTREME המגבר בעל 4 ערוצים של 100WATT RMS. בBRIDGE ההספק הוא 400 * 2 המגבר הוא UNDERRATED כלומר ההספק האמיתי הוא גבוה יותר מהמוצהר. הקרוס אובר כולל LP, HP, BP (יכול לעבוד על סט 2 WAY או 3 WAY). המחיר: 2200 ש"ח ( כחדש הוא עלה 9600 ש"ח )
מגברים של BOSS
מאת נעםבב- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים, מה דעתכם על רמתם של מגברי BOSS (ובייחוד על אלה עם חמישה ערוצים) ?
- 2 תגובות
- 929 צפיות
לחבר יש רמקולים של פיוניר 260W מהדגם החדש. מאחד הרמקולים שומעים מן רעידות כאלה, כאילו איזה פלסטיק שם רועד. מה יכולה להיות הבעיה?
התקנת סאב FREEAIR 1 2
מאת a®iel- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, היום אבא שלי הפתיע אותי והביא לי (חינם אין כסף...) סאב 12" של פיוניר... דגם הF שלהם...זה יוצא לי מצויין כי עכשיו יהיה לי יותר כסף להשקיע בקומפוננטים 4" שתכננתי עליהם... לשאלות : 1) איך עדיף להתקין את הסאב? תיבה ענקית או בניית מדף MDF? אני אישית מעדיף את המדף בגלל שככה ישאר יותר מקום. חוו דעתכם. 2) מה הקומפוננט 4" המומלץ בסכום של עד 1300-1400 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
כמה שוה מגבר של סוני דגם XM-504X משומש
הודעה אחרונה מאת corsa, -
סאב של מורל
מאת hbg- 1 תגובות
- 850 צפיות
למישהו כאן יש ניסיון עם הסאב של מורל ב - WALLASHOPS (לא הקיט !!) איך הוא ? מה הוא ? נתונים ? טוב ל SQ ? תודה.
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשבתי על לבקש ממישהו שיקנה לי רדיו דיסק בדיוטי פרי. נכנסתי לאתר של סקאל דיוטי פרי וראיתי שיש שם רק 2 צ'נג'רים של פיוניר. איפה אני יכול לראות איזה רדיו דיסקים יש להם ואז אני אבקש ממשהו שיקנה לי כשיטוס?
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרמקולים שלי מחוברים למגבר הפנימי של המערכת- חיבור פשוט ללא מגבר. שאלתי היא האם אפשר להשתמש ב RCA למגבר, בנוסף לחיבורים של הרמקולים? לא יפגע במשהו...? הכח לא ירד?
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן כולם, יש לי רדיו טייפ של JVC מדגם - KS-F130 . ישנה בעיה בקליטת תחנות רדיו, הבעיה היא שהרדיו קולט רק תחנות לא זוגיות, כלומר אם יש את 91.8 אז הוא יקלוט 91.7 או 91.9. נאמר לי שניתן להתקין צ'יפ לכיול המערכת לשיטה ישראלית. אחרי בירור קצר בנושא גיליתי שצ'יפ מסוג זה עולה כ-300 ש"ח לפני מע"מ. האם מישהו יכול לתת לי שם של מקום אשר יכול לעשות את זה במחיר *מעט* יותר נורמאלי והגיוני? (באיזור המרכז) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת riji, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך לקנות רדיו דיסק. יש לי בסביבובת ה 1300 שקל, לכיוון מטה. אני מחפש רדיו-דיסק עם כיוון לאיכות שמע. שהצליל לא יהיה מתכתי מידי(הורגש קצת מתכתיות בפיוניר שהיה לי 7400) ומצד שני שלא יהיה רך מידי. אני שומע רוב סוגי המוזיקה, לרוב HOUSE, TRANCE אבל לא רק.לא שומע מזרחית ומוזיקה שחורה. שמעתי ששחברות כמו ALPINE, BLAUPUNKT יש רדיו דיסקים טובים מבחינת איכות שמע. מה אתם אומרים? חברות אחרות? דגמים? פיצ'רים פחות מעניינים אותי, עדיף שיהיה 2-3 יציאות למגבר. הבאופנקט שהוצע לחברי הפורום לא בא בחשבון בגלל שהפאנל שלו לא נשלף. ללכת לכיוון משומש?
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשאול מה דעתכם על העבודות האלה?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
שאלה תאורטית
מאת ko3- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך יודעים איזה יחס צריך בין הHU לרמקול? נניח ויש HU 4*45 (שזה 4*22 RMS) ולרמקול יש בסיביבות 50 RMS אז איך יודעים אם הHU יוכל להפעיל 4 רמקולים כאלה או אולי רק 2 , יש איזו שהיא נוסחה מסויימת לחישוב עוצמה שניתנת לחיבור ל HU? אולי למישהו יש אתר עם חומר תאורטי על אודיו? (לא אכפת לי אם זה באנגלית)
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש אפשרות לחבר רמקולים של מערכת סטריאו למערכת של הרכב?? מישהו חשב על הרעיון? והאם הוא מציאותי?
- 1 תגובות
- 881 צפיות
מכרתי אתמול מגבר של קונקורד 500W 2 יציאות ב350 שקל... תגידו לי אם עשיתי בשכל...
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין למכור מגבר של קונקורד במצב מצויין כימעט ולא עבד היה איזה חודשים בשימוש משהו בסביבות ה450 שקל שתי יציאות כל אחת של 250 לפרטים לפנות אלי ..... המגבר 500w ויש למישהו מושג כמה כזה עולה? תודה
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הביאו לי רדיו דיסק ואין לי את הטבלת חוטים שלו. מי זוכר איזה צבע רמקול ימין אחורי ורמקול שמאל אחורי?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
http://www.mtx.com/caraudio/archive/thunder4244.cfm נרכש לאחרונה בארה"ב... מה דעתכם ?...
הודעה אחרונה מאת Neo, -
חוטי חשמל לאוטו 1 2
מאת Danny4u- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אז כמה דברים תעזרו לי בבקשה. אם אני מחליף את כל החיוט באוטו שלי לחוטים אבים מוזהבים יש מצב שאני ארגיש באוזן את האיכות ועד כמה ? אני מתכוון לחבר את זה מהמגבר לרמקולים ההספקים של המגבר 600 ואט ושל הרמקולים 300 ואט ו100 אראמאס . תודה....
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , התקנתי בראלי שלי כבר רדיו דיסק של פיוניר הדגם עם התאורה הכחולה לא מתהפך או עם מסכים .. , אלא סולידי למדי.. בנוסף התקנתי שני 6*9 אחוריים במדף של לייטינינג אודיו 225 W שומעים דיי טוב אבל אין לי טוויטרים ולא רמקולים קדמיים מה אתם אומרים להתקים קדמיים? ואם כן איזה כדאי להתקין שיעבדו טוב עם המערכת הנוכחית? אין לי מגבר אגב... ( הספק הרדיו דיסק הוא 50*4 ) תודה!
הודעה אחרונה מאת NirTzi,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)