Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים של BOSS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא טובה ....

מגברים זולים במיוחד שמיוצרים בסין בגרוש וחצי ונראים גם כמו צעצוע של ילד בן שלוש.

אם אין לך משאבים לקנות ציוד איכותי , הם יכולים לספק, אבל אם יש לך את האפשרות אל תתפשר עליהם.

מתחיל להיות בארץ יותר ויותר ציוד איכותי יחסית במחירים שפויים , המצב כבר לא כמו שהיה פעם שהיינו משלמים פי חמש מחו"ל.

אני אישית לא חושב שלמישהו היום יש סיבה להכניס לאוטו Boss , Pyle , Legacy, Concord ואת כל שאר המגברים הפשוטים האלה.

Leon Cupra 2009

פורסם

אייל עזוב את ניפוח הנתונים.

תסתכל פעם על מבנה של Boss מבפנים.

תכלס , אותו מגבר כמו קונקורד ושאר הזבל , רק עם "מותג" ואריזה של צעצוע.

Leon Cupra 2009

פורסם

דווקא ראיתי כמה שנראו לא רע בכלל(עד כמה שאני מבין באלקטרוניקה שזה לא הרבה), אבל יכול להיות שהם היו הישנים שתוכננו ע"י ZED AUDIO בארה"ב ולא בסין.

אבל בכל זאת אתה יודע, יש גם כאלה שנראים כמו ג'ונגל בפנים ויכולים לעבוד שנים לדוגמא הבחור עם הPYRAMID בCARSOUND.

שוב, הכל תלוי בתקציב ובכמה הבחור מוכן להשקיע ובכמה הוא קונה את המגבר.

פורסם

אייל , קילקולים זו לא הבעייה היחידה של המגברים האלה.

למרות שאני חוזר לוויכוח הישן נושן ... הם נשמעים נורא ואיום

הקרוסים שלהם לא מגיבים או יעילים בכלל.

יש סיבה למה רוב המגברים היקרים יקרים - הנדסה טובה יותר ושימוש ברכיבים איכותיים הרבה יותר.

מגברי Pyramid, Legacy , boss ודומיהם נבנים עם קו מחשבה אחד בלבד - איך לשחרר לשוק מגבר שנראה טוב חיצונית במחיר הזול ביותר.

Leon Cupra 2009

פורסם

לא מתווכח עם זה, אם לדעתי לא הייתה סיבה למה מגברים יקרים אכן יקרים, היית משתמש בBOSS בעצמי, אבל אני לא.

כמו שאמרתי אלו מגברים שנבנו במטרה מסויימת לאנשים עם תקציב קטן ואני מכיר מספר משתמשים שדווקא מרוצים כי אחרי הכל זה עדיין עדיף על ההגברה שברדיו דיסק. השאלה היא אם כרגע יש אופציה עדיפה במחיר שלהם ולכן שאלתי מה התקציב שלו ובכמה הוא קונה את המגבר (אולי גם מדובר ביד שניה).

• תוכן חדש...