פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004407&group_id=912&super_dept_id= איך הוא בכלל? נגיד, איך הוא בהשוואה לפיוניר 600W? שווה את המחיר?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם כיום היתה לך האפשרות לבחור מגבר 5 ערוצים באיזה היית בוחר (מתוך האפשרויות): HELIX DLS ULTIMATE ROCKFORD POWER 600.5 LANZAR OPTI AUDISON PPI KICKER JL AUDIO בבחירה תנו נימוק קל למה בעצם בחרתם את אותו המגבר!
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצאתי את הרדיו דיסק האולטימטיבי בשבילי, תמיד חשבתי על משהו שישלב את הכל כולל DVD, כולל מסך ובעיקר שיכלול MP3 כי אני חסיד של זה. ברור לי שיש עוד אבל לא יודע תמיד היה משהו שלא מצא חן בעיניי. ובכן מצאתי אחד כזה שבמעט זמן שבדקתי כולל הכל חוץ מאולי DELAY: http://www.clarionworld.co.uk/stock/vrx928rvd.asp לתרומות כספיות נא לפנות אליי בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
איזה רמקולים אתם ממליצים לי לסובארו ג'סטי אני רוצה שרמקולים שאפשר יהיה לשמוע דרכם "נורמלי", הכוונה היא, שלא יעשו לי קולות שכאילו הם נקרעים כשאני מגביר את הבאס. תודה!
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחבר שלי יש רמקולים בינוניים, של החברה RED SAUNA שומעים בהם סבבה, אבל הבעיה שהם לא מנוצלים עד הסוף, הוא מחפש מגבר שיוציא את העוצמה המירבית מהרמקולים האלה. הם 350 וואט מקסימום. התקציב שלו הוא 400-500 שקל בערך, הקטע הוא שהוא לא מחפש משהו תותח(כמו שראיתם לפי הרמקולים), הוא מחפש מגבר סביר, שיעזור לרמקולים שיש לו עכשיו. יש לכם רעיונות?? איך המגבר הזה: http://www.ratho.com/g/gx7004.htm של חברת טרמינטור ...
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על המכשיר דורשים עליו 1200 ש"ח יד שניה האם מישהו מכיר האם שווה? תודה לכם
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה דברים : *כמה צריכים לעלות רמקולים אחוריים ? משהו קליל ... *כמה צירך לעלות מגש לרמקולים האחוריים - לסוזוקי סוויפט 86 ? *איך מוציאים לרמקולים אחוריים חוטים ? פשוט מפצלים מהקדמיים ?!?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
הכנת קרוס אובר
מאת liran- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מתכוון להכין קרוס אובר פאסיבי לקמרולים האחוריים כדי שייתנו רק באס אני רוצה לדעת באיזה תדר כדאי לי לחתוך? כמו כן, האם כדאי להכין קורס אובר לקדמיים שייתן להם רק תדרים הגבוהים מהתדרים של האחוריים?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
יש לי הפרעות מאוד מעיקות מהרמקולים האחוריים שמחוברים דרך מגבר. הנה פירוט קטן של מה שיש שם והבעיה ואולי מישהו יוכל לעזור? מגבר SANSUI ממש פשוט לקוח מהדיוטי פרי (סביבות ה-100$) וגם ציפיתי לאיכות בהתאם, אבל מספק את צרכיי... רמקולים 200 וואט של פיונייר דגם 6950 או משהו כזה... HU של פיוניר דגם KEH-P6650 רדיו טייפ ציינג'ר של פיוניר דגם 1230 בעת השמעה (לא משנה או הרכב מותנע או לא) יש רחש של הפרעה מציקה כזאת, קשה לתאר מהי בדיוק, מין הפרעות כאלה שקשורות לסאונד (לא בלתי-תלוי) לפעמים הם מופיעים בצורה חלשה ולפעמים לא מופיעים בכלל... לא הצלחתי לבודד שום גורם לתופעה הזו. הרחש מופיע ברמקול אחד אך ורק כאשר הרמקול השני פועל. לדוגמא: הרמקול הימיני עושה את הרעש רק …
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
פרצו לי לאוטו!!!
מאת lior- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה מתאים לפה, אבל אני רוצה לספר על בני *ונות שפרצו לי היום לאוטו וגנבו לי את כל המערכת. שברו את החלון הקידמי ולקחו את הרדיו דיסק(פיוניר DEH3100R שהוצע פה למכירה), מגבר(לוג'יק 800 וואט), סאב של חבר, ורמקולים 6*9 (שך פיוניר 330 וואט). אתם חושבים שאם הודעתי למשטרה זה יעזור במשהו?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רעשים של גז\אלטרנטור\ונטה וכ"ו.. האוטו הוא קטן אז בין הרדיו דיסק לנקודת אדמה ברכב יש הבדל של חצי מטר..
הודעה אחרונה מאת mordi, -
שלום לכולם. היתי בשבת בתערוכה והיה שם דוכן מושקע של חברת dragster. חברה שעושה עלייה לארץ מאיטליה. מישהו מכיר אותה? מה אתם אומרים עלייה?
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב בשעה טובה קנינו את ה COMP VR 2003 של קיקר, כרגע הוא יושב על ה 360a2 של קורפורד אבל נראה לי שמהגבר הנ"ל לא מספיק חזק להריץ את הסאב, מנסה לחשוב על מגבר אחר 4OHM שיריץ אותו כמו שצריך??? עזרה
- 5 תגובות
- 872 צפיות
קניתי זה עתה רוקפורד פאוור 400.4, וואלה אני מרוצה... רציתי לדעת מה אתם אומרים על איכות ודיוק הקרוס שלו? בואו נעשה השוואה: ההבדל באיכות הקרוס בין הרוקפורד לבין AUDISONאו ORION מהסדרות הגבוהות גדול מההבדל בין הקרוס של הרוקפורד לשל REDSOUND או LANZAR?
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים אתם כל הזמן מדברים על קומפוננט כמה שהרמקולים האלה יקרים וכמה שהם טובים אז אולי מישהו שמבין יתן איזה משפט עליהם ויסביר למה הם כל כך טובים מה יש בהם כל כך מיוחד?? תודה!
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נתתי הצעה של 360 שקל עליהם... http://www.gizmo.co.il/show/login_check.asp?id=179491 וכנראה שזכיתי... מה אתם אומרים?? שווה?? או לבטל את הזכייה? אני מחפש משהו בינוני וחזק
http://www.jbl.com/car/product.asp?cat=COS&ser=GTS&prod=GTO605C מה דעתכם על הקומפוננט הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת hbg, -
מישהו מכיר את החברה הזאת cadence איך היא לעומת החברות האחרות, לאיזה חברה היא משתווה?
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
אז ככה, שרפתי מגבר אחד, היה כיף, עשן ,ניצוצות... אבל לא משנה ממש כי יש אחריות שנה.., פתחתי אותו , אין נגדים שרופים א כבלים, כנראה המייצב הלך. אגב, רק לציין שבניגוד לאנשים אחרים פה בפורום אני מזל שור, ועד שאני לא מתקן את זה האוטו לא זז מהחניה! אז הנה הבעיותה חדשות שצצו: ברוב טובו של המתקין הערבי ששם לי את הרדיו דיסק וקיצר לי חצי מהאוטו, הרדיו דיסק לא מוציא אות remote נורמלי , הוא מדליק את המערכת ומכבה , ואז במקום מוזיקה יש קליקים כאלה, בהתחלה (לפני חודשיים) חשבתי שזה אולי הRCA דפוק אבל שחיברתי את זה למקורות אחרים (היום) התברר שמשהו בremore דפוק.. אז מה שאני עכשיו עושה זה לחבר את הremote" הפלוס והמינוס כרגיל ואני מקצר בין הפלוס לremote, רק ככה המגבר עובד…
מה מומלץ יותר.. MB QUART DSD 216 או DLS BASIC? לאון
הודעה אחרונה מאת mircer, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה קורה חברה, מחר אני הולך עם חבר שלי לקנות לו מגבר וסאב לאוטו, האוטו המדובר הוא פגו' 406. התקציב שלו עומד על 5000 ש"ח. אני חשבתי משהו בכיוון ה JL או KICKER אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפיים שמשהו פה שמע לאחרונה, וגם על מגברים. נא לא לשכוח שהתקציב שלו עומד על 5000 ש"ח אז לא להתפרע.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 6 תגובות
- 958 צפיות
אני צריך להפעיל מגבר לא בסביה הטבעית שלו כדי לבדוק כמה דברים. האם יש דרך לדמות את אות הremote? האם אפשר לחבר את הפלוס של המתח הראשי לremote? יש סיכוי שזה ישרוף משהו לא?
הודעה אחרונה מאת poko, -
חומר בידוד
מאת ToMeR- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני צריך המלצה לחומר בידוד גמיש שניתן לעטוף איתו כלוב של ציפורים ושיחזיק מעמד בתאי מזג אויר, יש משהו בסגנון? אני פשוט רוצה לשים חומר כי התוכים עושים הרבה רעש ואני רוצה שבחוץ זה ישמע כמה שפחות.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 935 צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם 3100. אמרו לי שקיים לדגם אחר שלט הגה, שמתאים גם לדגם הזה. בחוברת ההוראות לא מוזכר כלום בנושא. פתחתי את הפנל ואין שם שום "מקלט" (אינפרא אדום),ולכן איני מאמין לזה כל כך. מה דעתכם? האם יש/אין...?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם זה משנה את איכות הסואנד, העוצמה? או שזה סתם ליופי?
- 12 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אני צריך לחבר את המגבר ישירות למצבר, איך אני עושה את זה ? (חוץ מלפתוח את המכסה מנוע ולחבר)
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיברתי בנתיים לספק חיצוני את המגבר והצלחתי להפעיל אותו (לאלה שעוקבים אחרי האשכול הקודם שלי..) הבעיה ואני מכיר אותה ממערכות ביתיות, היא רעש מאוד גובהה ומרגיז. שלא מחובר כלום לכניסה יש שקט, אם נוגעים עם האצבע באחד הכניסות מתקבל רעש , זימזום גבוהה. הבעיה היותר גדולה שאני מחבר מקור אודיו כמו מערכת סטריאו או משהו בסגנון לכניסות עדיין מתקבל הרעש והוא משתלט על כל המוזיקה! יש לציין שזה לא קורה בכניסות הline in הרגיולת שלצערי אין לי שימוש בהם.. (רדיו דיסק לא מוציא לline out) מה שכן, החיבור בנוי בצורה הזאת: __-_+__G__+_-__ שנוגעים באחד החיבורים ובG נעלם הרעש, אבל שמחברים מוזיקה ונוגעים בו הרעש מתגבר.. בדקתי מאה פעמים את כל החיבורים שמסביב, ואני…
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כרגע יש לי סאב 10" של סרווין וגה לא רעאבל אני עובר למגבר רוקפורד 400.4 אז אני יעבור לסאב יותר טוב. אני מאוד אוהב את הסאונד הפאמצי של קיקר אבל הCOMPVR יקר, חשבתי אולי ללכת על הCOMP... מה ההבדל בינהם? מי מהם צריך תיבה יותר קטנה (אני רוצה אטומה כמה שיותר קטנה)? יש הבדל באיכות או רק בעוצמות? חוץ מJL, יש עוד סאבים מומלצים עד ה-1200 שח? (יד שניה אני ינסה להשיג, אם לא אז חדש)
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ואיזה למיקרופון) שלום, אז ככה- קניתי את הרכב עם דיבורית שמתאימה לנוקיה החדש (דיבורית בין הכי יקרות שיש) הבעיה שהטלפון שברשותי הוא סמסונג. אז ככה- מה שרציתי לעשות זה לקחת דיבורית אישית (אוזניה) שמתאימה לטלפון שלי- לחתוך את החוטים ולחבר לתוך הדיבורית (כבר עשיתי מפסק שיפעיל את הדיבורית (שיתן אשלין כאילו יש טלפון בערסל) עכשיו כל מה שנשאר זה לדעת איזה מהחוטים אמור ללכת לאיפה - אם מישהו מתמצא.. בתודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת micam, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מאחורה רמקולים 6X9 של פיוניר שמחוברים למגבר הבאס שלהם חביב ומספק (לפחות את המחיר...), האוטו הוא דייהטסו שרייד 98. מה שמוזר לי הוא שכאשר יושבים אנשים בספסל האחורי שומעים את הבאס הרבה יותר עמוק והרבה יותר נקי..... למה זה קורה ואיך אני יכול להפוך את זה למצב קבוע?
הודעה אחרונה מאת Dissipate,