Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר בידוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני צריך המלצה לחומר בידוד גמיש שניתן לעטוף איתו כלוב של ציפורים ושיחזיק מעמד בתאי מזג אויר, יש משהו בסגנון? אני פשוט רוצה לשים חומר כי התוכים עושים הרבה רעש ואני רוצה שבחוץ זה ישמע כמה שפחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נו אני רציני ביותר, מה יותר טוב מחומר בידוד לבידוד רעשים? לא משנה הכוונה העיקר המטרה והתוצאה.

in the face

with a chair

פורסם

חשבת להחליף את התוכים ב... אקווריום דגים?

וברצינות, חומר לבידוד גגות מרעש וחום - כמו ה"פק פק" שמשמש לאריזה,

אבל מצופה נייר כסף.

איך התוכים ינשמו זו גם שאלה טובה (או פתרון טוטאלי לבעיית הרעש?)

:turn-l:
פורסם

מצפים את הכלוב מהצדדים ומשאירים את הדלת בלי בידוד ככה יש אויר אבל עדיין יש בידוד טוב במידה סבירה. מצחיק מצחיק אבל זה עניין רציני רק שלא יצור לי חממה בפנים

in the face

with a chair

פורסם
מצפים את הכלוב מהצדדים ומשאירים את הדלת בלי בידוד ככה יש אויר אבל עדיין יש בידוד טוב במידה סבירה. מצחיק מצחיק אבל זה עניין רציני רק שלא יצור לי חממה בפנים

זה אכן יצור לך חממה שם ובאחת מימות הקיץ היותר חמים כולם שם ימותו ובסבל רב- חבל.

אם אתה רוצה להשקיע תעשה מה שהציעו לך ומעל זה תדביק שכבה של צמר גפן מיוחד שמונע מעבר של רעש (לא חובה) אבל הכי חשוב מעל הכל תשים קל קר עבה 2-4 ס"מ - הוא גם יאטום לך אטימה נוספת וגם ימנע מחלק ניכר של החום להיכנס פנימה.

פורסם

עד כמה שהנושא לא קשור לאודיו לרכב אני אוותר על למחוק אותו.

תגיד , למה שלא תדביר קצת Dynamat על התוכי ישר ?

מאיפה הבאת את זה ?

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...