פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני להתייעץ אתכם בדילמה שיש לי , באיזה רדיו דיסק MP3 לבחור, קיים מבחר דיי גדול , ולכל מכשיר המינוסים והפלוסים שלו. בינתיים מחקתי מהרשימה את הפיוניר 7400/7450 בגלל העברת שירים איטית להחריד. אני מתלבט בין המכשירים הבאים: א) Rockford fostage RFX 9000 ב)Pioneer DEH-3550MP אודה לכם אם תעזרו לי לבחור, במיוחד אלו שמכשירים אלו בבעלותם.... כמובן שהצעת מכשירים אחרים טובים תתקבל בברכה, התקציב עד 2000 ש"ח. בתודה אייל.
הודעה אחרונה מאת 205f, -
קופסא של סאב
מאת Danny4u- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחורנה שמתי לב שהרשתית של הסאב (רשתית כזאתי מברז על הכופסא מי שמכיר). התחילה להתקפל לי הכוונה כאילו מישהו מאך אותה אני לא יודע למה זה קורה אני לא שם כלום על זה יש מצב שזה קורה בגלל שהסאב נמצא מתחת לרמקולים האחורים. או משהו כזה כי הרשת כל פעם נכנסת יותר ויותר לבפנים יש למישהו מושג מה זה ולמה?
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר השיג לי קומפוננטים של לאנזר דגם vx5c ב600 שקל. איך הרמקולים האלה (בהנחה שאני שומע האוס)??? כמה הם עולים בחנות? ובכלל שווה לי?
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
שלום רב. חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו דיסק לרכב, הדיסק שצרבתי עליו היה TDK Ultra. צרבתי במהירות X8 עם צורב של YAMAHA. הלכנו לאוטו הכנסנו את הדיסק לצ'נג'ר של סוני (אין לי דגם) שמחובר ל HU של סוני + 2 מגברים + סאב וופר. מפעילים את הדיסק והתבעסנו - האיכות היית על הפנים, ז"א .. שמערו רשרושים חזקים וזה היה בלתי אפשרי לשמוע את השיר. ניסינו ברכב של חבר שהיה לידנו, והדיסק עבד מעולה, באיכות מעולה. נכנסנו אליי לבית, הפעלנו במערכת סטראו, עובד מעולה, במחשב גם כן. הבעייה אצל החבר במערכת באוטו. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעייה ? אשמח לקבל תגובות בעיניין, בתודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רכשתי רדיו דיסק מתאים לאוטו ועכשיו אני צריך להכין דיסק.... השאלות שנראות לי חשובות: מבנה הספריות.....יש חשיבות לעץ הספריות שבתוכו השירים? כמה שירים בכל ספריה? איפה נותנים לשיר שם כדי שיוצג בזמן השמעה? איך יודעים מה האיכות של הקובץ? איך משנים את הפורמט מרגיל ל MP3? והכי חשוב......מישהו מכיר אתר עם הרבה שירים להורדה - ביוונית...???ברזילאית??? קדימה לשפוך.....שאלה פתוחה!
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
המלצות לדיסקים
מאת SPL- 0 תגובות
- 852 צפיות
לא כל כך קשור לפורם אבל יש המלצות לדיסקים? ההמלצות שלי: אלקטרוני: CLUB SYSTEM 27 ישראלי: הדיסק הכפול של ברי סחרוף בהופעה (איכותי) מוזיקה שחורה: HIP HOP 5 Hot 97 Platinum Series Vol.18- רוק: COLDPLAY - דיסק מעולללללה סתם לעשות רעש: PRODIGY - SMACK MY B*** UP - תזהרו על הסאב שלכם..
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רנו מגאן אני רוצה לקנות מערכת אבל... אין לי כל כך מושג במערכות אז אני צריך שתיתנו לי קנה מידה למערכת שגם תשמע טוב וגם תעלה בסביבות 1000-1700 נניח מגבר כמה וואט נחשב מספיק סאב- איזה חברות נחשבות חברות טובות, כמה וואט ? ורמקולים אחוריים. אם יש לי מגבר וסאב אז אני לא צריך רמקולים עם וואט גבוה?? או שדווקא ההיפך? אהה שכחתי לציין שאני חייב רמקולים עגולים (לא 6*9) תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בימים אלה אני שוקל קניית רנו לגונה. למכונית הנ"ל יש אפשרות לשליטה ברדיו מההגה. הכונית באה ללא מערכת כלל, וניתן לקנות את המערכת האורגינאלית ב-2360 ש"ח (יקר לכל הדעות עבור HU ורמקולים בסיסיים) יש לי מערכת של Blaupunkt עם צ'נגר ורמקולים של JBL שסה"כ מספקת אותי. האם יהי ניתן לחבר אותה כך שתשלט מההגה ? האם יש מערכות אחרות (חוץ מהאורגינאלית) שניתן לחבר לשליטה מההגה ? תודה מראש לעונים! צביקה.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם קוטר הכבל נקבע במידות קוודרט (ממ''ר)?
הודעה אחרונה מאת corsa, -
תוספת מגבר
מאת 205f- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מגבר 2\3\4 יציאות כתוספת למערכת קיימת שכוללת רדיו דיסק פיוניר קומפוננט inox 5 1\4" מגבר dhd 4ways בזוקה של mac audio ורמקולים 6"9 של פיוניר. ה- 6"9 לא מחוברים למגבר והם המיועדים להגברה. יש המלצות???
הודעה אחרונה מאת 205f, -
קרוס - כן או לא
מאת 205f- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לשאלה על המגבר הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי להכניס קרוס אובר לאוטו???
הודעה אחרונה מאת 205f, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כשנתיים (כן, דיי מזמן) קניתי סאב Alpine "10. התקינו את הסאב בתוך תיבה עם פורט. אחרי שקראתי כאן קצת וגם העובדה שהשמיעה לא משהו, הורדתי את הוראות ההתקנה ונראה לי שהסאב אמור לשבת בתיבה סגורה בכלל. הסאב מחובר ביחד עם קומפוננט למגבר pioneer Gm-x404 שנותן משהו כמו 4*50 מישהו יכול לאשר? SWS-2549.zip
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אפשר לשים מצות בתור חומר בידוד לסאב??
הודעה אחרונה מאת poko, -
למכירה חלקים
מאת jenia- 0 תגובות
- 862 צפיות
סט קומפוננט קדמי 4'' INOX PRO טויטרים TSS-250 פיונייר ,טויטרים TS-T110 פיונייר. מגבר של SONY XPLOD XM-1502SX 2 ערוצים . מחליף דיסקים פיונייר CDX-1270. חלק מהמוצרים בשימוש 1-2 חודשים, חלק 1/2 שנה גמיש במחירים.
הודעה אחרונה מאת jenia, -
שאלה על קומפוננט
מאת NWA- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
תגידו מזה קומפוננט בכלל? אני הבנתי זה רמקול מובנה עם 3 חלקים בתוכו שנותנים בס מיד וטרייבל אבל אז חשבתי על זה שכל הרמקולים ברובם הם 3 וואי..... אז גם הם כמו קומפוננט לו? מזה קומפוננט תסבירו לי בבקשה ודבר שני: למה אתם מדברים פה בפורום תמיד שצריך מגבר בביל קומפוננט? אני מכיר מישהו עם רמקולים קומפוננט אחוריים של פיונייר ללא מגבר ושומעים בן זונה עם רדיו דיסק של 45 כפול 4 טוב בכל זאת אני מקווה שתענו לי.... תודה!@#
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רמקולים 6X9 model vx693 של לנזר 300w 150rms 4ohms??? מגבר jbl 80rms שתי יציאות עם כרוס לסאב מובנה???? ומערכת blaupunkt 55X4 דגם bpv655 hi power 220watts??? חדשים לא יד שניה ולא משומשים. קיבלתי הצעת מחיר של 1150 שח שווה????? ואיזה איכות תהייה לי מהמערכת הזאת???
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד לא הבנתי איך לקנות רמקולים טובים , הינה תראו שאלה שלי כנסו לקישור הזה:http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=940020 לעומת זאת כנסן לפה:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=940576 רמקולים של חברה לא ידועה בשמינית מחיר אבל תראו את הפרטים של שניהם.....ומה??? אני עדיים לא יודע איך להבחין מהו רמקול טוב אפילו הפשוטים האלה הם 600 וואט והפיוניר המפוצצים הן רק 330 אז אולי סוף סוף אני יבין איך אני יכול לדעת מהו רמקול טוב לפי מה לקבוע?? ואל תגידו לי לחפש בארכיון כי חפשתי ואני בעמי שאלת את זה אבל עוד לא הבנתי.... בשאלה הזאת אני ממחיש לכם את השאלה שלי... מקווה שתעזרו תודה!@
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
Clipping ב MP3
מאת שלומי- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברס, שאלה. יש לי תופעה מעצבנת שקוראת לי שאני שומע MP3. זה לא בא מהקידוד של השיר (במחשב זה לא עושה את זה) וב CD זה לא קורה. יש דרך לבדוק את זה יותר לעומק ? חיפשתי בפורום ומצאתי איזה ת'רד על מישהו שדיבר על גל סינוסים ודברים דומים, בפעם האחרונה ששמעתי את זה זרקתי על המורה מטוס נייר, אז בבקשה, בשפת העם, האם אני יכול לבדוק ממה זה נובע או שהמקודד של ה MP3 אצלי במכשיר דפוק וזהו.
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברה. אני רוצה לחבר את הדיבורית לרדיו דיסק שבעת שיחה המוזיקה תושתק אוטומטי, שמתי לב שיוצא חוא אחד מהרדיו דיסק, אך אני לא יודע לאן לחבר אותו בדיבורית. תודה לכל העוזרים שמוליק
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
הדגם הוא Sony MDX-CA680X מיני דיסק לאוטו האם הוא טוב איכות וכו תודה
הודעה אחרונה מאת NWA, -
טוויטרים...
מאת R.C- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.... יש לי מערכת עם מגבר של לנזר VIBE 4X800 וטוויטרים LANZAR (בתוך קומפוננט) אני רוצה להחליף את הטוויטרים לאחרים מכיוון שהקיימים מתחילים לצרום וזה מעצבן אותי...אני רוצה טוויטרים שיהיו חזקים מספיק לעבוד מול המגבר ולא יצרמו...חשבתי על פיוניר 250 וואט.. תנו בבקשה עצות ודגמים שנראים לכם מתאימים לי.....תודה...
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, לאחרונה חבר שלי בא אלי ואמר לי... אני רוצה מערכת לאוטו... הכי זולה שאתה יכול לסדר לי... אבל לא איכות זבל. ומאז אני כל הזמן בודק מחירים ונוסע איתו לכל מיני מקומות. בכל מקרה רציתי לפתוח בסקר קצר, המערכת הזולה ביותר שהייתי מכניס לאוטו שלי !!!! נגיד ואין לכם תקציב, תרכיבו מערכת בציוד הזול ביותר אבל באיכות שהייתם מכניסים לאוטו. לזקני הפורום, אני יודע שחלקם מתחת למורל הייברד לא מתקבל... אבל בואו תחשבו בראש של בחור שרק לאחרונה עבר טסט, הצליח לחסוך כסף... לקנות אוטו חביב, ונשאר לו קצת להרכיב מערכת. טוב, אז אני אתחיל... החברה הראשונה שעולה לי שאומרים מחיר נמוך ואיכות סבירה.... LANZAR !!! אז רוב החלקים הם של לאנזר. ככה: HU: 1000 שקל…
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם הדבר אפשרי? האם אפשר לשים סאב בתוך האוטו (בעיית חוסר מקום בבגאז), משהו עם תיבה קטנה, שלא יפוצץ, אבל ישמיע בס עמוק יותר מה-9*6 ? אם כן, איפה לדעתכם המקום הכדאי ביותר?
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שני מגברים אחד עם 4 יציאות ועוד מגבר עם שני יצאות. יש לי קומפ' מורל דוטק,פיונייר 6*9 וסאב של רוקפוד עכשיו אם אני רוצה לכוון את כל זה באוטו כדי שתיהיה נצילות מקסימלית וגם ישמעו יפה איך אני צריך לכוון?? קודם לכוון את הגיין של הרמקולים הקדמיים ואחוריים ואז את הסאב,או קדמיים וסאב ואז את הרמקולים האחוריים. נ.ב אני לא יודע איזה קומפ' יש לכם באוטו אבל אצלי נחשבים נורמאלים ובכל זאת אני יותר מרוצה איך ששומעים מאחוריים הם נשמעים גם יותר חזק אולי זה בגלל מקום ההתקנה??
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למה משתמשים בקבל והאם צריך אותו בכלל כמה הוא עולה
מגבר לוג'יק
מאת mooch- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. הייתי רוצה לדעת מה אתם אמרים על מגברי לוג'יק. איך הם?? כתוב אצלי בחוברת שלהם שהם מוציאים 200*4 מקס או 100*4 רמס. אמרו לי שמגבר שהוא לא חברה רצינית אין סיכוי שיוציא כזה הספק. מה אתם אומרים???
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
קניתי סאב 12 אינץ' ואין לי עליו עוד נתונים חוץ מזה שהוא 600 וואט מקס'. רציתי לדעת אם כדאי להכין לו תיבה אם כן מה המידות, או שכדאי לקנות ואם כן מה המחירים(אני מחפש משהו זול אפילו יד שנייה). תעזרו לי בבקשה. נ.ב אני רוצה תיבה מסוג bass reflex עם פורט. תודב לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
אני חדש בפורם אך ביקרתי כמה פעמים וזאת הודעתי הראשונה! בביקורי פה ראיתי שהאנשים פה נורא נחמדים וגם הבנתי שיש לכם מפגשים אשמח להיות חלק בהם אם תאומרו לי היכן ומתי הם נארכים מחברכם לעתיד עומרי
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מאוד אוהב צליל עמוק של בס. אין לי אפשרות לשים סאב בבגאז' כי יש לי דברים וציוד שם. ידוע לי שאם ארוקן את הבגאז, צליל הבס ישמע טוב יותר (מה-9*6 האחוריים), בגלל התהודה של הבגאז הריק. חשבתי לשים סאב בדש בורד האחורי,שהבגאז ישמש תיבה,אך הדבר לא אפשרי כי- 1. יש לי דברים מאחור (לא עמוס ומפוצץ,אבל יחסית יש הרבה) 2. אין לי מקום לחתוך בדש-בורד- בצדדים יש את ה"תושבות" האורגינליות של הרכב מפסלטיק בולט, ואת ה 6*9 שמתי באמצע,ככה שכל הדש-בורד "תפוס". -מה הפתרון האפשרי בשבילי? - אפשרי לשים סאב קטן עם תיבה קטנה בחלל בפנימי של האוטו? אם כן תסבירו לי בבקשה. אני מאוד רוצה להנות מצליל בס יפה ברכב... (הרכב-טויטה קורולה 93)
עזרה למערכת
מאת אריאל- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל מטורפי המערכות! יש לי חבר שמשדרג את המערכת שלו והוא מוציא את את המגבר שלו. אני היית רוצה לחזק קצת את שלי יש לי כרגה ים קנוואד 2020 עם רמקולים 6/9 קנוואד 200 וקדמיים של פיוניר 120 עם טויטרים מאפנים של רד סאונד אלו שקונים ב20 ש"ח בחצי חינם אגב שומעים חמוד לעלה... המגבר שיש לו להציא הוא הכונכורד 500 עם 2 יציאות חשבתי לחבר אותו ל6/9 להוספת קצת עוצמה ובס המחיר המבוקש הוא 250 ש"ח מה אתם אומרים????
הודעה אחרונה מאת dragonflight,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)