Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לכוון נכון??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שני מגברים אחד עם 4 יציאות ועוד מגבר עם שני יצאות.

יש לי קומפ' מורל דוטק,פיונייר 6*9 וסאב של רוקפוד

עכשיו אם אני רוצה לכוון את כל זה באוטו כדי שתיהיה נצילות מקסימלית וגם ישמעו יפה איך אני צריך לכוון??

קודם לכוון את הגיין של הרמקולים הקדמיים ואחוריים ואז את הסאב,או קדמיים וסאב ואז את הרמקולים האחוריים.

נ.ב

אני לא יודע איזה קומפ' יש לכם באוטו אבל אצלי נחשבים נורמאלים ובכל זאת אני יותר מרוצה איך ששומעים מאחוריים הם נשמעים גם יותר חזק

אולי זה בגלל מקום ההתקנה??

פורסם

לפי מה שהבנתי,

אפשר להוריד דיסק מהאינטרנט - תקנו אותי אם אני טועה

אם כן, אז גם אני צריך

איך קוראים לו?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמו בישראל IASCA.

נמצא בכל קאזה ביתי.

כעיקרון כוון את הקדמיים קודם ואחר את הסאב, לבסוף את האחוריים. אבל זה לא כזה קריטי איך תכוון כל עוד תכוון לפי השמיעה שלך ותהיה מרוצה מהתוצאה. כל החלקים אמורים להרכיב חבילה שתהיה הרמונית ומשלימה ככל האפשר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מה תוכן הדיסק?

שירים ? קטעים של שירים ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

גם שירים שמדגישים תדרים מסוימים וגם טראקים שהם בעצם נגיד סולמות של תדרים מ80HZ עד נגיד 150HZ, סתם לדוג'.

יש כאלה שהם מחזוריים.

בקיצור תקיש בקאזה IASCA ותמצא הכל..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הדיסק הזה לא יעזור לך בכלום. אתה לא משחק עם מיקומי הרמקולים, אין לך אקולייזר של 15 ערוצים ומעלה.

הדיסק עוזר לך למצוא את הבמה נכונה שבה הכלים ממוקמים בגובה הנכון, מרחב, ושכל אחד מהם נשמע בצורה ברורה. כל עוד הרמקולים שלך נשארים במיקומים האורגינלים הוא חסר תועלת.

פורסם
מישהו יודע מה גודל הקובץ? כי מוצאים יותר מקובץ אחד בחיפוש רגיל.

נכון והוא מציג המון קבצי MP3

שמוליק

• תוכן חדש...