Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clipping ב MP3

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברס, שאלה.

יש לי תופעה מעצבנת שקוראת לי שאני שומע MP3.

זה לא בא מהקידוד של השיר (במחשב זה לא עושה את זה) וב CD זה לא קורה.

יש דרך לבדוק את זה יותר לעומק ?

חיפשתי בפורום ומצאתי איזה ת'רד על מישהו שדיבר על גל סינוסים ודברים דומים, בפעם האחרונה ששמעתי את זה זרקתי על המורה מטוס נייר, אז בבקשה, בשפת העם, האם אני יכול לבדוק ממה זה נובע או שהמקודד של ה MP3 אצלי במכשיר דפוק וזהו.

פורסם
סביר להניח שאני זה שכתב את זה.

אבל יותר יעזור אם תגיד קודם מהי התופעה שקורת.

יש דיסקים מסויימים (לא כולם) שכל כמה זמן (לא קבוע) כמו פורקים מתח לתוך הרמקולים, אין לי אין להסביר את זה יותר מדי.

זה קורה רק בדיסקים מסויימים באיכות גבוהה של MP3.

שאני שומע את הדיסקים האלה בבית, הם לא עושים את התופעה הזו.

עכשיו השאלה, מה גורם למפענח של המכשיר לייצר את התופעה הזו ?

אם אני אקודד את השירים האלה אחרת יש סיכוי שזה לא יחזור, אבל איך אחרת ? פחות KBPS ? פחות KHZ ? מה ?

תודה לעוזרים, נראה לי ששאני פשוט אקח שיר מסויים ואצרוב אותו בכל הווריאציות האפשריות.

פורסם

ההאמת לא שמעתי על זה אף פעם ולכן כל מה שאומר יהיה בגדר השערה. איזה רדיו דיסק זה?

פעם למשל השתמשתי בנגן MP3 חיצוני שהיה טוען את השיר לזכרון, עכשיו אם השיר היה גדול מדי (ואיכותי) הוא לא היה נכנס בזכרון ואז בשלב מסויים בשיר הייתה קריאה מהדיסק שהייתה גורמת לרעש מהמכשיר של דיסק מסתובב (כמו שיש נגיד בכונני DVD). זה לא היה מתבטא ברעש מהרמקולים אבל אולי אין אצלך הפרדה טובה והרעש "חודר" גם לOUTPUT.

פורסם

אם אני לא טועה, אתה לא הראשון שטוען לבעייה כזאת ברוקפורד 9300. כנראה יש בעיה במכשיר עצמו והוא מתקשה לפענח קבצי MP3 באיכות גבוהה. הדגם יחסית קצת ישן ואולי בגלל זה המקודד של המכשיר קצת מיושן ... זה מראה על האיכות של רוקפורד היום, לעומת פעם :roll:

• תוכן חדש...