Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטרים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

יש לי מערכת עם מגבר של לנזר VIBE 4X800 וטוויטרים LANZAR (בתוך קומפוננט)

אני רוצה להחליף את הטוויטרים לאחרים מכיוון שהקיימים מתחילים לצרום וזה מעצבן אותי...אני רוצה טוויטרים שיהיו חזקים מספיק לעבוד מול המגבר ולא יצרמו...חשבתי על פיוניר 250 וואט..

תנו בבקשה עצות ודגמים שנראים לכם מתאימים לי.....תודה...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

הסדרה של הקומפו' זה גם VIBE 200W,טוויטרים אני לא יודע את העוצמה שלהם אבל זה משהו באזור ה-200...נראה לי...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

בכל מקרה, אם הסדרה היא VX...

ניתן לזהות את זה לפי צבע הכבל שיוצא מהטויטר ... ירוק שחור.

אני ממליץ לך לבדוק את הטויטרים שבאים בסדרת VB... ( כבל אדום שחור ),

המחיר שלהם לא גבוהה בכלל.

לי יש אותו... ואני ממש מרוצה ממנו...

בעבר היה לי VX... וממנו ממש לא הייתי מרוצה.

פורסם

4X800? נראה לי שהתפלק לך אפס אחד.

השאלה היא למה הטוויטרים צורמים, יכול להיות והGAIN אצלך מכוון גבוה יותר דבר שגורם לCLIPPING וטוויטרים מאוד רגישים לCLIPPING ולכן הם צורמים. לפי מה שאתה אומר אני מניח שזה קורה רק בווליום גבוה, לכן תוריד את הGAIN קצת. יכול להיות שהעוצמה של המגבר שלך לא מספקת אותך ולכן אתה מכניס אותו לCLIPPING אבל כל טוויטר שתחבר יצרום.

כמו כן אם יש לך את החוברת של המגבר, תבדוק מה הרגישות כניסה שלו ותאמר לנו איזה רדיו דיסק יש לך.

• תוכן חדש...