פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , התקנתי בראלי שלי כבר רדיו דיסק של פיוניר הדגם עם התאורה הכחולה לא מתהפך או עם מסכים .. , אלא סולידי למדי.. בנוסף התקנתי שני 6*9 אחוריים במדף של לייטינינג אודיו 225 W שומעים דיי טוב אבל אין לי טוויטרים ולא רמקולים קדמיים מה אתם אומרים להתקים קדמיים? ואם כן איזה כדאי להתקין שיעבדו טוב עם המערכת הנוכחית? אין לי מגבר אגב... ( הספק הרדיו דיסק הוא 50*4 ) תודה!
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיות עם הLINE OUT שעליהם אני עוד אפרט, כנראה החוט בפנים מנותק. אני רוצה לפתוח את הרדיו דיסק ולהלחים את החוטים חזרה ולבדוק מה בדיוק הבעיה. השאלה היא האם אני יכול להריץ את הרדיו דיסק עם שנאי של 12V? צריך לחבר רק פלוס ומינוס? זו שאלה אחת.. והנה הבעיה: יש לי רדיו דיסק חדש של GENERAL הדגם של הMP3, באמת טוב , וDELAY קטן מאוד בין שירי MP3, בקיצור סוס. שקיבלתי אותו והלכתי להתקין אותו המתקין אמר לי שיציאות למגבר לא עובדות, הם פשוט לא מוציאים כל קול. שמגבירים את הרדיו דיסק לעוצמת ווליום גבוהה נישמעת מוזיקה חלשה מאוד וכל כמה שניות יש כזה צליל ,יותר נכון דפיקה , כמו שמכניסים גל ריבועי בתדר נמוך לרמקול, שומעים כאלה נקישות, אבל זה יותר נקישה מתגברת ונפסקת. …
הודעה אחרונה מאת mordi, -
-
המלצות??
מאת RL FULL BASS- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקיצור בלי הרבה להוסיף התקציב הוא 6000ש"ח לשני סאבים ומגבר שיחזיק אותם . המלצות ????????????
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
כמה שאלות 1. זה משנה אם אני מחבר את ה + וה - של הרמקולים הפוך?? 2. האם ניתן לעשות BRIDGE מהמערכת לשני רמקולים (kenwood kdc-mpv 7020)? תודה
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעבר היו רק קפיצות בדיסק שבצ'יינג'ר בעת מעבר מהמורות והשלמתי עם זה כרע הכרחי. לאחרונה, גם בעת שמיעת רדיו חל נתק של שניה או שתיים בעת שהרכב עובר מהמורה. מדובר במערכת של קנווד עם רמקולים וטוויטרים רק מקדימה.
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי שאני מנסה לחבר רדיו טייפ לאוטו הוא פשוט לא פועל, הרדיו טייפ תקין! איפה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
עזרה בבקשה. 1 2
מאת Avinusha- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. ברצוני לקבל מפרט של מערכת לרכב. התקציב לשי עומד על כ 2-3K אין לי אינדיקציה למחירים ולכן לא אוכל לסנן רכיבים, בעיקרון את רוצה HU לא חייב קורא MP3 אבל שיהיה מודרני וחדיש, 2 רמקולים אחוריים שמהם אני רוצה איכות עד כמה שאפשר ועוצמה כמה שיותר (אני בן 17 ..), בגדר התקציב כמובן ואם אפשר אז גם סאב וופר - זה אומר שחייב גם מגבר. אני מודע לזה שבתקציב הזה אי אפשר לקנות את כל העולם אבל אשמח לקבל את המלצותיכם. אשמח לקבל דגם לכל רכיב+מחיר בישראל+התקנת המערכת. בתודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה הפנל הזה? מה הוא עושה ולמה?
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה יש לכם להגיד בכלליות על הסאבים של סרווין וגה ועל הVEGA-124 ספציפית? פשוט יש אפשרות(לא גדולה) שאני יוכל להשיג כזה סאב בזול וחשבתי לקנות 2 כאלה...
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
מה אתם חושבים על הרדיו דיסקים של חברת רוקפורד? האם שווה לקנות ב-400 שקל 45*4 וואט ומה אתם אומרים על הרמקולים של ליזור(לא יודע את השם המדויק) 240וואט 3way ב-300 שקל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eli_b, -
שלום לכולם שאלתי בקשר לH.U אני מעונין להחליף HU באותו של אבי כמו שניתן להבין זה לא למטרת מערכת וכו רק כדי להתחדש רציתי לברר על איזה דגמים כדי לשים לב (בתקציב של 1000 עד 1500) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SPL, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי צ'נג'ר של סוני - CDX-51 שלא היה מחובר בערך שנה. הוא לא עובד וע"פ מי שנתן לי אותו - הוא עבד לפני שנותק. כשאני לוחץ PLAY הוא כותב את מס' השיר ושומעים "טיקים" חלשים כאלה ... ואחרי כ 10 שניות הוא מציג על המסך: ERROR. חשבתי אולי הוא זקוק לניקוי, איך עושים את זה? למה לשים לב? יש עוד רעיונות?
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במגברים שמים פיוז בין המגבר למצבר, מה ההבדל בין פיוז בגודל רגיל לבין פיוז גדול ושקוף ליד המצבר. רק היופי? אצלי היה מותקן פיוז רגיל, אצל חבר שלי שמו פיוז עמקי ושקוף שעולה הון לעומת הפיוזון שלי.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
clarion dxz-925
מאת hbg- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שמעוניין אני יכול להשיג את ה- מכשיר הכי חם בארה"ב (אני יודע, חזרתי משם) מחבר שלי שהרכיב אותו באוטו ועכשיו הוא צריך כסף. קחו בחשבון שבארץ הוא עולה 8000 שקל ב ס.ג אלקטרוניקה !! שווה בדיקה
הודעה אחרונה מאת hbg, -
הגדרת מושגים
מאת eli_b- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה פירוש ואיך מתבטא כל אחד מהמונחים הבאים טווח תדרים (מה הטווח לשמיעה באיכות? ) יחס אות לרעש RCA נצילות ומהו ה-rms הרצוי לשמיעה באיכות בווליום גבוה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי כל מיני סאב , רק הרמקול עצמו מוברג הפוך בתוך תא מטען ללא תיבה בצורה פתוחה. האם יש לזה איזה שהם יתרונות? האם זה פשוט מוברג ישר לפלאטה של התא מטען או שיש חור מעיין תיבת הד מתחת לרמקול? ואם אין תיבה, האם הלחץ אוויר לא יכול לפוצץ את הרמקול? הרי האוויר כלוא.. ואם אפשר איזה אתר או הדרכה איך לעשות את הדבר הזה, יש לי איזה סאב ספר (15") ואין לי מקום באוטו לתיבת וכ"ו, ניראה לי מעניין ההתקנה הזאת
- 4 תגובות
- 906 צפיות
קרא בבקשה את כללי הפורום. בפעם הבאה שתיתן כותרת כזאת להודעה היא תמחק ללא אזהרה! האם המגבר של PROSOUND עם הנתונים הבאים: הספק מקסימלי- 400W. טווח תדרים- 20Hz-30kHz. רגישות כניסה- 0.1V-3V. כוון עוצמת המגבר נפרדת לרמקולים קדמיים ואחוריים 4 כניסות RCA קדם מגבר כניסות BTL לחיבור רדיו טייפים בלי יציאת קדם מגבר (חיבור ישיר מיציאת רמקולים ברדיו טייפ) יחס אות לרעש- 70dB מערכת קירור מורחבת לעבודה מאומצת שווה? האם הוא יבצע את העבודה כמו שצריך? במחיר של -300 שקל
הודעה אחרונה מאת mordi, -
מודעה מצחיקה
מאת lior- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה תראו איזה מודעה מצחיקה מצאתי: הבן אדם רוצה על סט קומפוננט של פירלס 1000 ש"ח!!! http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=150&CatID=1&minID=229 (המודעה האחרונה)
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
צנג'ר לקורולה
מאת ko3-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לשים צנג'ר לקורולה 2003, המכונית באה כבר עם רדיו דיסק מובנה (מאפשר שליטה על צנג'ר), אני אתקשר למוסך טויוטה לשאול כמה זה עולה (אם הם רצו 150 ש"ח על הכיתוב "טויוטה" אז המחיר של הצנג'ר יהיה $$$). האם יש לי אפשרויות אחרות חוץ מלקנות אותו אצלם? אני רוצה לעשות התקנה במוסך מורשה כדי לא לאבד אחריות אך אולי יש אפשרות לקנות את הצנג'ר במקום אחר?
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
עזרה בבקשה
מאת eli_b- 3 תגובות
- 737 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לשמוע דיסקים ברכב וחשבתי על שתי האופציות הבאות, אבקש תגבות 1. לקנות דיסקמן מקצועי עם מפ3 בולם זעזועים משוכלל שלט וערכה לרכב או לקנות רדיו דיסק שהמכירים בינהם כמעט פי 2!! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש ברוב אתרי המכירות באינטרנט את הרדיו דיסק של ג'נרל. אומרים שזה דגם חדש, הוא נראה די טוב, אבל השאלה שלי אם למישהו יש ניסיון איתו ומה דעתכם, האם כדאי לבן אדם שמחפש רדיו דיסק זול ובינוני לרכוש אותו?? הנה דוגמא למכירה שלו: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=955957 אני יכול להשיג אותו בקצת פחות... מה אתם אומרים??
הודעה אחרונה מאת redroze, -
סאב של SABA
מאת Uzi4u2- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי באוטודיפו יום שישי וראיתי סאבים של SABA כסופים יפים ממש מזמינים אותך "קנה אותי קנה אותי" לאחר 5 דקות שהחברה שלי מרגיעה אותי אל תקנה זה לא שווה ! השתכנעתי !!! שלא לקנות . וטוב שכך !!!! ביררתי קצת אינפורמציה וזו חברה שלא שווה חצי לירה ! חברה לא לקנות סחורה מאוטודיפו !! אולי חומר לרדיאטורים אבל חוץ מזה לא כדאי !!! אהה וטוב להיות רשום בעוד פורום של מכוניות
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
עבודה עברית 1 2
מאת EyalR- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של עבודה של גיא הידוע בכינויו STEREO-G
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לשמוע איזה סאב יש לכם להציע לי בתקציב של 1500-1700 ש"ח ... ההגברה של הסאב תיהיה ע"י HIFONICS שנותן 300WATT בגישור, הייעוד של הסאב : SQ. אני חשבתי על COMP VR , 12W3 אולי איזה DLS, גם IMAGE DYNAMICS בא בחשבון אבל המחיר, המחיר מחכה לשמוע עוד הצעות ...
בעיות חשמל
מאת יבגני- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בעיה די מעצבנת עם הרדיו דיסק : לפעמים הוא בוחר להתנתק לו ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר לפעול ושוב פעם מתנתק ועוד פעם ועוד פעם . פירקתי את כל הדשבורד ובדקתי חוטים וכולם היו בסדר , הלכתי לחשמלאי רכב והוא בדק מתח וכו' ואמר שהכל בסדר . השאלה שלי האם את כבלי המתח אני יכול לחבר ישירות למצבר כמו מגבר או שצריך להוסיף פיוז או משהו כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
עזרה בהתקנת מגבר 1 2
מאת Oded- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סופסופ יש לי מגבר ואני הולך להתקין אותו בלנטיס. אני צריך קצת עזרה בנושא הכבלים/חיבורים/פיוז שאני צריך להתקנה, איזה ציוד אני צריך ואיפה אני קונה את כל זה?
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה אתמול (יום ה) הייתי עם חבר שלי למטה סתם עשינו לו שואב ונכנס איזה אחד בפולו כסופה עם ווליום חזק ואיכות מעולה שאלנו אותו איזה חברה הרמקולים והוא אמר לנו שזה חברת: macron הוא אפילו איית לנו את השם ככה שבטוח שהוא לא טעה לי זה נראה כמו חארטה עולמית... אבל הייתכן שיש כזו חברה???
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
Bass horns
מאת poko- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב , אני מקווה שהנושא הבא לא מתקדם מדי לפורום ... אבל ננסה. בכל אופן , בזמן האחרון אני חושב על בניית רכב שישלב SQ יחד עם SPL. אחת מההחלטות שבאות עם זה שזמן לא חסר לי היא שאני לא הולך להתפשר על מבנה קופסה והולך לנסות לבנות מבנה שיימצה את יכולות ה SPL של הרמקול. למי שלא יצא לו לראות , רק כדי להבהיר עד כמה יש תיבות מתוחכמות יותר מה PORTED וה SEALED שכולנו מדברים עליהם כל היום , אחד מהמשתתפים בפורומים בחו"ל הצליח בעזרת זוג פשוט של 6.5" להגיע לכ 145DB. רק לשם השוואה, בתחרות האחרונה של אוטוסאונד התוצאה הגבוהה הייתה 132DB ואף אחד לא היה עם 6.5". בקיצור ... לאחר בדיקה באינטרנט נתקלתי במבנה שעובד מדהים במערכות הגברה לאולמות ובכמה מקרים בקולנוע ביתי (מאוד יקר) ואלו …
הודעה אחרונה מאת poko, -
מישהו יודע על אתר בו אני יכול למצוא עיגול בגודל 10 אינץ'? יענו להיעזר בו לסימון לפני שאני חותך את החומר לתיבה לסאב?
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברה, הנה תמונה של הפלג שלי ברדיו-דיסק המקורי של 206 2003. תעזרו לי בבקשה... איך אני מוצא REMOTE, למגבר. אולי בעזרת AVO? מה אני אמור לחפש? מתח בהדלקה? התמונה באיכות גרועה בכוונה ( כדי להוריד את גודל הקובץ )
הודעה אחרונה מאת רן 56,