Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה בלי קשר, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה מישהו שאל על רדיו דיסק בתחום מחירים הזה, בא בן אדם, שואל שאלה בצורה יפה לדעתי זה מיותר לתקוף אותו ולהשאיר אותו עם טעם רע.

אני בכל אופן לא מכיר רדיו דיסקים במחיר הזה, אבל היה מבצע לחברי הפורום על בלאופונקט, פוקו עדיין יש?

אם אין אתה יכול להיכנס לאתר של http://www.rechtman.co.il ולהסתכל שם, יש גם רדיו דיסק קורא MP3 של בלאופונקט. העניין ברדיו דיסקים האלו שהם משוחזרים, זו הסיבה למה הם זולים, אבל ממה שנאמר כאן השחזור התבצע במפעל ככה שהם צריכים להיות בסדר גמור מה גם שאתה מקבל אחריות.

למה ללכת בכעס זה עדיין לא מצדיק אפילו אם הוא היה מנהל הפורום ברגע שאתה משאיר

רושם רע זה בטוח לט יעזור לך בעתיד... :o

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

עוד פעם שלום לכולם, ערב טובץ

דבר ראשון תודה על העזרה , לבסוף התחדשתי היום (אני מכווה תוך שבוע אצלי) אם CDX_MP40 של SONY (הזמנתי עם מכר הגרמניה)

דבר שני על ה"תמיכה" של אנשי הפורום או פשוט אנשים טובים (אני שמח שיש עדיין )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

אנשים נהיו עצבנים בפורם הזה... :roll:

כאילו שזה עולה לכם כסף לקרוא את זה... עובדה שנכנסת לתרד הזה והנה התפתח דיון.

יום טוב!

• תוכן חדש...