Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היו רק קפיצות בדיסק שבצ'יינג'ר בעת מעבר מהמורות והשלמתי עם זה כרע הכרחי.

לאחרונה, גם בעת שמיעת רדיו חל נתק של שניה או שתיים בעת שהרכב עובר מהמורה.

מדובר במערכת של קנווד עם רמקולים וטוויטרים רק מקדימה.

פורסם

וואי, זה מה שקרה לי.

מה שקרה בסוף שהמגבר של הרדיו דיסק נשרף (אולי מסיבה אחרת - אבל זה הופיע באותו הזמן)

בלי צחוק!!

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נסה פשוט לבדוק את חיבורי הקונקטורים.

אולי אחד מהם מעט משוחרר.

כמו שחברנו איתן_כ כבר אמר זה יכול לגרום נזק וזאת מאחר והספקים (במגבר או ברדיו) פשוט מקבלים בכל פעם פולס מאוד חזק של זרם דבר שיכול לשרוף את מעגלי הכניסה.

בדוק גם אם הפיוז לא משוחרר.

אם עדיין אתה לא מוצא כלום, נתק את הרדיו ובדוק אחד משני דברים:

1. חבר את הרדיו לספק חיצוני (בבית) ונסה לגרום לאותם רעידות אם המקרה חוזר על עצמו הבעיה ברדיו.

2. חבר מולטימר בכניסת המתח של הרדיו (כמובן במקומו) ונסה לשחק עם החוטים או לצאת לנסיעה קצרה (כמובן עם מהמורות), בדוק אם המתח משתנה תוך כדי מהמורה. אם כן יש לך בעיה במגעים.

בהצלחה... :)

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

לא רק דשבורד...

אחרי מקצה תיקונים שערכתי שכלל החלפת הרבה חלקים שקשורים בהיגוי ומתלים(נמאס לי לשמוע את הביטוי "בוקסות שבורות" כל שהייתי מתלונן במוסך על נקישות וקולות מעצבנים) הדיסק כמעט הפסיק לקפוץ...

נ.ב. אני לא אתפלא עם שרשור זה יועבר לפורום הטיפולים... :D

• תוכן חדש...