פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
כמו כן מה בערך מחירו בארץ
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 406 ובה רדיו טייפ מקורי של פיליפס הנשלט מן ההגה. אני מעוניין להחליף לרדיו דיסק- האם מישהו יודע מהי רשימת מערכות האודיו התואמות לרכב זה מבלי לבטל את אפשרות השליטה מן ההגה?
הודעה אחרונה מאת corsa, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קונה עכשיו מגבר של לנזר 420 VIBE שיהיה מחובר לסאב של KICKER COMPVR ואני רוצה לקנות קומפוננט קדמי. יש לי כ-1000 ש"ח אבל אפשר לגרד קצת יותר. איזה קומפוננט הכי מומלץ במחיר הזה? אחד שיתאים גם למגבר כאשר שתי יציאות מגושרות לסאב.
הודעה אחרונה מאת poko, -
שמיעת קומפננט
מאת ToMeR- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצאתי תקציב למוראל הייברד או לפחות למשהו אחר במחיר הזה (2000 ש"ח) בקיצור איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני מחליט אם לקנות? הרכב הוא פיאט פונטו עם HU פיוניר DEH-7000R\W וזוג 6X9 300 וואט חדשים של פיוניר גם, יש המלצות אולי לקומפננט אחר שיתאים לסט הזה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סיטרואן קסארה עם רדיוטייפ מקורי נחמד מאד עם שליטה בהגה. אני רוצה לקנות נגן mp3 או jukebox ולהתחבר לרדיו הקיים. בגדול, אני רוצה לטעון את השירים בבית ולהנות מהם בנסיעה ועדיין להשתמש בהגה. יש למישהו רעיון? הכותב: הבעל שאשתו רוצה לקנות לו מתנת יום הולדת והוא גילה את זה בטעות במחשב שלה...
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות קומפקט דיסק למכונית לכבוד יום הולדתו של בעלי. רציתי לשאול: 1. מה ההבדל בין קומפקט דיסק נייד לבין רדיו דיסק? 2. אילו פונקציות אני צריכה לוודא שיהיו במכשיר? 3. האם תוכלו להמליץ לי על חברות ודגמים ספציפים? מוכנה להשקיע עד 700שח. אני לא מבינה הרבה בדברים האלו, ופשוט לא רוצה לפשל. תודה מראש על כל תשובה.
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ברשותי מכשיר Pioneer DVH-P7000, כרגע הDVD מסוגל לקרוא רק סרטים ZONE2 (אירופה וישראל), הבנתי שאפשר גם לצרוב אותו להיות MultiZone מישהו יודע איך? איפה? ומה העלות?
הודעה אחרונה מאת galgo, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש Changer היודע לקרוא גם MP3 ושניתן לחברו לHU של Pioneer. אם אינני טועה, ראיתי Changer כזה של SONY אבל אינני בטוח אם ניתן לחברו לHU שלי... Pionner DVH-P7000
הודעה אחרונה מאת galgo, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדברים פה כמה זה טוב קומפוננטים בגלל ההפרדה בין האלמנטים. עם זה דבר טוב כל-כך, למה אין קומפוננטים לבית? או שיש ואני לא יודע על זה? פשוט אף פעם לא ראיתי ... תמיד ראיתי רמקולים שיש כמה אלמנטים על רמקול אחד.....
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי את הרעשי הנפוצים, אלטרנטור, ונטה, וכ"ו.. בדקתי הכל לפי המדריך. יש לי כבר הארקה ישירות למצבר , הכל ניסיתי! הארקה בכולם טובה. בדקתי חוטים ,, פירקתי הכל והרכבתי הכל חזרה ועדיין יש את הרעשים! בדקתי התנגדויות, מגיע אדמה נקיה לרדיו דיסק. ניסיתי להתמש בכניסת הHIGE LEVEL של המגבר, עדיין יש רעשים! אז ככה שזה לא מהRCA.
הודעה אחרונה מאת mordi, -
חלקים למכירה
מאת jenia- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה קומפוננט 4" INOX PRO משימוש חצי שנה . גמיש יש אחריות -300 ש''ח למכירה מחליף דסקים של פיונייר CDX-1270 היה בשימוש חודש עם אחריות של עוזי רדיו גמיש -900 ש''ח למכירה מגבר SONY שני ערוצים חזק XM-1502SX XPLOD כל ערוץ 190W RMS או בגשר 380RMS יכול להתאים לשני רמקולים או סאב. היה בשימוש חצי שנה ,מצב כחדש. גמיש -700 ש''ח למכירה סאב KICKER SOLOBARIC L7יש גם L5 .שניהם תיבות SEALED. מצב חדש . סאבים 2בעלי סליל כפול של 2 אום. L5 הוא L7 , 600RMS הוא750RMS גמיש L5-1700 L7-2000 [email protected] 054268774
הודעה אחרונה מאת jenia, -
- 0 תגובות
- 959 צפיות
מדגם CDC-X207 - מישהו יודע איך מעבירים את השעון למצב של 24 שעות?
הודעה אחרונה מאת jayלא, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי תעזרו לי לקבל החלטה... תודה רבה מראש. נ.ב. שניהם באותו מחיר + שלט..(.1690 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. אם אני רוצה לחבר את הרדיו דיסק לזרם קבוע ברכב ( שלא יהיה תלוי בסוויץ ) אז את החוט האדום והצהוב ברדיו דיסק אני מחבר ביחד צהוב = קבוע. אדום = אחרי סוויץ. מה יקרה אם אני אחבר רק את החוט הצהוב ? נ.ב מישהו יכול להגיד לי איזה גודל הרמקולים הקידמיים והאחוריים במיצובישי לנסר ( נצא מנקודת הנחה שהם מקוריים ולא הוחלפו) תודה .
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באנגלית אומנם אבל יש שם אנשים מקצועיים מאוד! http://www.soundhertz.com תוקן
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כמעט שנתיים (כשהוצאתי רישיון) אז החלפתי את הרדיו AM בלבד המקורי של האוטו שלי (סובארו ליאונה) ב-HU של פיוניר 1300 עם RDS, קומפוננט שמורכב מרמקול 3WAY של פיוניר (5 ורבע אינץ')+קרוסאובר של רד סאונד USA+טויטר של רד סאונד USA (אל תשאלו איך "נוצר" הקומפוננט הזה, סיפור ארוך) ואין לי מגבר בכלל. הקיצר, החלטתי שלאט לאט, בשלבים אני אחליף את המערכת למשהו הרבה יותר טוב. כהתחלה אני רוצה להחליף את הקומפוננט למשהו הרבה יותר טוב שאפשר לשמוע איתו מוזיקה בסגנון MTV (שלפעמים המוסיקת MTV כוללת טראנס, האוס וכו...) ושישמעו טוב גם בווליום גבוה. התקציב שלי לקומפוננט (ל-2 דלתות הקידמיות) של 6.5 אינץ' הוא עד 1000 ש"ח. השאלה היא כמה WAY הקומפוננטים האלו? (2WAY או 3WAY) מה הספק ה-RMS שלה…
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתם יכולים לתת לי בבקשה קישורים לאתרים של MBQUART ,FOCAL תודה.
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עשיתי קצת כיוונים למגבר, והחלטתי לקצר קצת את הכבל פלוס (באיזה 10 ס'מ). לא משנה, בקיצור קיצרתי אותו ובטעות הוא נגע בחלק החיצוני של המגבר והיה פיצוץ (מגבר מחובר לשילדה בגלל זה). אחרי זה המערכתלא השמיע כלום, בדקתי את הפיוז ונראה לי שהוא נשרף לא בטוח... כמה יעלה פיוז AGU 40 אמפר חדש? הפיוז וכול הקיט שקניתי הוא של לייטניג אודיו, כתוב שזה קיט ל-350 אראמאס. המגבר שלי הוא 400 אראמאס של רוקפורד,וכתוב שמומלץ לשים לו כבל 4G ופיוז של לפחות 50A, יכול להיות שבגלל זה המגבר לא מנוצל?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
המוצר הנ"ל http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Classic&detail=111869&area=1&lang=en שווה ב400 שקל חדש? מישהו יכול להשיג ביותר זול?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
רדיו דיסק רעב
מאת Syoma- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון הרדיו דיסק שלי (JVC) עשה בעיות תוך כדי פליטה של הדיסק, מה שהיה קורה שהדיסק היה נתקע ולא יוצא עד הסוף, נגיעה או משיכה קלה בדיסק והכל בסדר. עבר קצת זמן, הבעיה החמירה, לפעמים הוא פשוט לא היה מוציא דיסקים, למרות שעל התצוגה היה כתוב eject והמנוע עשה קולות אבל הדיסק פשוט לא יצא. לפני כמה ימים הבעיה חזרה, הוא סירב לפלוט דיסק לא משנה מה, במסגרת ניסיונותי להוציא אותו המכשיר חטף עלי קריזה והחליט לעשות לי דווקא, עכשיו הוא כותב no-cd כל פעם שלוחצים על eject. מישהו נתקל פעם במצב דומה? אם אני אנתק את המכשיר מהמצבר יכול לקרות מצב שהוא יעשה reset ויוציא את הדיסק?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך עובדת השיטה של המכס בהזמנת מוצרים מאתרים בחו"ל? האם אני חייב לשלם מכס רק על מוצרים בשווי של מעל 200$? או שלא משנה מה אני מזמין אני משלם בכל מקרה? ואם כן אז כמה? תודה מראש דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
מישהו מכיר את הדגמים הבאים: קומפוננט- MAGNAT XTEMIC-216 70RMS מגבר- MAGNAT XCITE 560W מגבר- 4000 MAGNAT CLASSIC סאב- MAGNAT REFLAX 300 איך הקומפוננט הזה לעומת ה- VB1 של לנזר. המגברים הללו לעומת ה-VIBE של לנזר והסאב לעומת הפיוניר 600W תודה רבה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חבר הביא לי מגבר, יש שם 2 מקומות לפיוזים. איך אני יכול לדעת איזה לשים? המגבר הוא של חברת CARROZZERIA דגם CM-3280 160*2
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , היום קבלתי סאב שזכיתי בו במכרז באינטרנט , 15" של MOREL בהספק של 300-400 WATT RMS . זה הגיע כחלק מקיט לסאב , עם באס רפלקס דיי גדול וטרמינלים מוזהבים. יש לי כמה שאלות ... 1. אנא חוו דעתכם על האלמנט הזה ... 2. כיצד ישפיע גודל התיבה על הסאונד ? זה הגיע עם חוברת שאומרת לא לרדת מנפח של 45 ליטר ולא לעלות על 140 ליטר . 3. איזה תיבה תהייה טובה יותר לאלמנט הזה פתוח או אטומה ? 4. האם ישנה השפעה על התקנה הפוכה של האלמנט בתיבה (מגנט כלפי חוץ - עם הפיכה של פאזה ! ) ? 5. האם מגבר של פיוניר 280X4 יספק את האלמנט הזה ? תודה מראש !!
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי את הדגם הבא ב300 שקל האם הקנייה שוווה ומה אתם אומרים עליו בכללי? kd-sx650 jvc תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם, היתי רוצה לשקיעה במערכת סאונד באוטו שלי אבל בלי הגזמות של DVD וסאבים כפולים... משהו איכותי ופשוט. ברשותי 206XS, סאב 400WATT של פיוניר זרוק בבית ( די ישן, אך די טוב ), מגבר של אלפיין 100*1או 50*2 מגבר די איכותי ודי ישן, גם הוא זרוק בבית. מגש אחורי באוטו מעץ! MADE IN HOME! המגש המקורי בבית, כמו חדש! לא רציתי לחתוך אותו אז הכנתי מגש בבית. באוטו יש לי 220 ואט מקס. של פיוניר + טוויטרים, קדמיים בדלתות אורגינלים ולא כל כך טובים + טוויטרים. HU - אורגינלית עם שלט בהגה ותצוגה בנפרד. על הHU הייתי רוצה לשמור ולא להחליף. ( זה גם טוב לגנבים, רואים HU זבל אז לא נוגעים ). השקעה מינימלית ביותר, חבל על הכסף. אני לא חי האוטו, רק קצת הנאה אישית לפעמים. 1.רעיונות? 2.…
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לכבר 2 מגברים ברכב שלי. המגברים לא עוצמתיים מידיי .... יש לי כבר 8 GAUGE מהמצבר לבגאז'. האם אני פשוט לוקח כבלים ממנו ומחבר לשני המגברים או שהחיבור מסובך יותר?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי סט קומפוננט,רציתי לשאול אם זה משנה שהINPUT הפלוס הולך למינוס והמינוס לפלוס יהיה שינוי בסאונד?אותו דבר בקשר לOUTPUT לרקמולים אם יהיה שינוי בסאונד? ומה יקרה עם שניהם יהיו הפוכים (הם INPUTוגם OUTPUT)
המלצות לסאבים
מאת NirTzi- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, אני מחפש לקנות סאב... אז ככה... האוטו הוא פג'ו 205, כלומר תא מטען קטן... ואין לי רצון למלא את כולו, המגבר ש"ידחוף" את הסאב הוא לאנזר וייב 420, אני מחפש סאב שמומלץ לעבוד בתיבה אטומה ( לרוב יותר קטנות ) או מנגד תיבה עם פורט... אבל מימדים קטנים!... לא החלטתי עדין או 12 אינץ או 10 אינץ... תחילה חשבתי על הפיוניר 304C... אבל הבנתי שהוא לא מומלץ בתיבה אטומה. לגבי התקציב... לא קבוע... אבל משתדל כמה שיותר זול... סביבות ה 700 שקל... אבל יכול לעלות אם ידרש....( עדיף שירד אם אפשר ) תודה.
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי מגבר פאאור 400.4 של רוקפורד לפני שבוע יד שנייה. הסט שלי אני רוצה שיהיה מוגבר כמה שיותר, וברגע שאני עובר את החצי בגיין אני שומע ברקע שריקות כאלה כאילו הרגישות גבוהה מידי. האם ניתן איכשהו שלא ישמעו את השריקות בלי להוריד את הגיין משמעותית? יש לי גם פאנץ 200.4 ושמה אני מעלה את הגיין עד 3\4 ואין את השריקות!! מזה אומר?
הודעה אחרונה מאת YoniP,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)