פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אז אחרי הרבה שאלות ונסיונות הגעתי לתוצאה! חיברתי סאב לHU של 206. יש לי מגבר של אלפיין ישן ושכחתי שיש לו SPEAKER INPUT וגם RCA. RCA כידוע אין בHU של 206. היום כבר רציתי לקנות מנחת ואז שמתי לב שיש לי כניסת רמקולים במגבר. סבבה, חיברתי את המגבר ואת הסאב ל206 אבל בחוץ. רק רציתי לבדוק אם זה יעבוד. וזה עבד. אבל עם בעיות! 1. כמו שאין RCA בHU גם הREMOTE לא קיים! חיברתי ל+ הקבוע של CDCHANGER. עכשיו, זה יוצר בעיה. והיא: שהמגבר יעבוד כל הזמן קבוע. חשבתי להתקין מפסק בחוט הREMOTE. יש המלצות טובות יותר? תיקונים? 2. הסאב שלי 10" של פיוניר 400WAT MAX, בקופסת פורטד ע-נ-ק-י-ת! הקופסה לא נכנסת ל206. אין ברירה, צריך לעשות קופסה חדשה שהסאב יפנה כלפי צד ולא כלפי הבגז'. יש המלצות…
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
___________ רמקולים אחוריים LANZAR VBR36 280 שקל ___________ קומפוננט קדמי BOSS 150 WATT RMS 2 מיד באסים, 2 טוויטרים ושתי קרוסים 750 שקל ___________ רדיו דיסק BLAUNKUPT 55X4 וואט 850 שקל ___________ סאב פיוניר TSW304C 12" 300 WATT RMS 500 שקל ___________ **כמובן שאני לא יביא את הסאב וופר עד שאני לא יקנה מגבר קודם כל... אבל זה כנראה הסאב שאני יביא בעתיד. מה דעתכם? מה הייתם מחליפים? הערות הארות ושאר ירקות...
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
המערכת שלי 1 2
מאת danny24- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זאת המערכת שלי pioneer 740mp קומפוננט pioneer ts-c1625 160w רמקולים אחוריים pioneer ts-e1695 180w 3way מגבר rockford 20wX2 המגבר מחובר רק לאחורים חסרים לי באסים הצליל מתכתי מדי וב HU יש יותר מדי כיוונים מישהוא יכול להמליץ לי איך לשפר את השמיעה ברכב תודה
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נתנו לי הצעה לקומפוננט של בוס(מיד-באס 2 טוויטרים ו2קרוסים) ב-750 שקל... איך החברה בתחום הזה??
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש הצעות? הם פשוט חוסמים את החלון (אני לא יכול בלי יד בחלון בפוזה אערסית) קיצר מה אתם אומרים על הפודים האלה כדאי לנסות?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי סאב של רוקפורד 500 אר אמ אס שקנית עכשיו ויש לו 2 סלילים ואמרו לי שאפשר לחבר על כל סליל 2 יציאות ואני יודע שזה נכון אבל עכשיו שיש לי אותו יש לי בעיה בגלל שאני רואה שיש רק יציאה אחת טרמינל אחד אז איך אני מחבר את זה בידיוק תודה לעוזרים אדר
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המכשיר הוא מדגם DEH-P740MP יש לציין שלא חשובים לי דולפינים מקפצים או כל שטות אחרת, רק איכות קבלתי הצעת מחיר למכשיר חדש במחיר 2500 שקל דעתכם, תודה מצורף לינק לפירוט על המכשיר http://www.purecaraudio.com/product.asp?0=203&1=285&3=854
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזו מערכת כדאי לי לרכוש מבין כל אלה הבאות: Pioneer DEHP5500MP 2003 JVC KD-SX990 SONY CDX-MP40 Sony CDX-CA810X Rockford Fosgate RFX9120 / RFX9120G Clarion ProAudio DXZ635MP Kenwood KDC-MP522 Blaupunkt MP3000 בתודה מראש...
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כדאי או לא???
הודעה אחרונה מאת poko, -
ג'נסיס בישראל!
מאת EyalR- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Audio Era גאים להודיע על יבוא בלעדי של GENESIS לישראל. פרטים על הדגמים ניתן למצוא בקובץ המצורף וכמו כן באתר הבא: http://www.genesis-ice.com/ לשאלות ובירורים ניתן לפנות בה"פ לEYALR ו205.
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, האם JVC, PANASONIC ו-AIWA חברות שלא כדי להתעסק איתן? אני מדבר על HU. למה המחירים שלהם יותר נמוכים משל אחרים בתחום? סימנס - VDO, מה זה? איך הם? ולשאלה הגדולה: תקציב 3500 גג!!! מטרה: 1. HU - איכותי! אקווליזר 5 ומעלה ערוצים אם אפשר לכל ערוץ בנפרד, RCA לפחות 2 יציאות, לא צריך דולפינים ולא מסוקים במסך, בלי שטויות. 2. סט קומפוננט איכותי - שלא דורשים מגבר, בשלב הזה אין באפשרותי לרכוש מגבר נוסף. ( MOREL, MBQ ) אני מזכיר 3500 ש"ח בלבד! ולא צריך להגזים בקומפוננט ב2000 ש"ח זול פחות או יותר, ואיכותי כמה שאפשר יחסית למחיר. תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם רדיודיסק נשמע יותר טוב מאשר טייפ אם צ'ינג'ר, ואיך המגברים האלא של פיונייר: gm-x564 100w *4 gm-x364 70w*4 האם litnig audio יותר טובים מהסדרה bolt
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בדיוק זכיתי במכרז בסט רמקולים שאני מאמין שהם טובים + מה אתם חושבים בשביל רמקולים ללא מגבר (עדיין) כנסו בבקשה לקישור ואימרו לי דעתכם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=969277
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם הם איכותיים? ומה המחיר הממוצע שלהם? (חדש ומשומש)? תודה
הודעה אחרונה מאת alonelul, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקרוב אני קונה סיאט איביזה ויש ל 2000 שקל טיפה יותר אולי להשקיע במערכת רציתי הצעות טובות בקשר לרדיו דיסק רמקולים וסאב במחיר הזה. תודה רבה
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי חוסר ידע בנושא אז אם תוכלו לעזור לי ולומר לי מה אתם חושבים על הקומפוננטים של Peerless הספק מקסימום - 450W תחום תדרים - 60Hz-22000Hz נצילות � 91dB אימפידנס � 4ohm מחיר: 250 שח'.....
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! היום הציעו לי קומפוננטים של LANZAR דגם VX6C. "6, 240W, 120RMS. רוצים 600 ש"ח, אפשר להוריד אותם ל 550. איכותי? שווה? (מדובר על מזדה 323 סדן). ללא מגבר HU פיוניר 3100. תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת poko, -
שאלה על הגברה..
מאת eli_b- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אז ככה, יש לי באוטו hu של kenwood kdc 2020 והוא נותן 50*4 . שתיי הרמוקלים הקדמיים שלי נשרפו... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הכבלים שהיו מחוברים לרמקולים מקדימה לרמוקלים מאחורה ואז בעצם זה יהיה 100*2? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך המלצות למתקינים טובים באיזור רחובות ,נס ציונה ראשון והסביבה. אני צריך גם שתיהיה לי האפשרות לשמוע אצלם קומפננטים שונים כדי לבחור ובמידה ואמצא מה שמתאים אז גם להתקין במקום, יש הצעות? (הקומפננטים עד מחיר של 2000 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המערכת שלי באוטו היא רדיו דיסק PIONEER DEH-3100 45x4 רמקולים קידמיים PIONEER 50W "4 רמקוליים אחוריים PIONEER 6X9 250W מה יש לשפר ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין לי אפשרות לשים סט קומפוננטים בדלתות כי צריך בשביל זה לבנות פודים וזה עסק יקר. אולי יש אפשרות לשים קומפוננטים איפה שהיו הרמקולים הישנים( בדשבורד )?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה יש לי התלבטות קשה... כרגע אני עם ה2023 של קנווד יש לי הזדמנות להחליף אותו על BLAUPUNKT CD51 ... שתיהם אותו מחיר... אבל אין לי מושג מי יותר טוב... הקנווד אגב מצויין ויש לו איכות שמיעה נהדרת!
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
אני מנסה להעביר במכס סט קומפוננט\סאב -אפשר לעלות על סאב כמו על רדיו דיסק במכס ??? -אם כן כמה אני אמור לשלם ב-%??? נ.ב- זה מארה"ב... אודה על עזרתכם...
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה: א) סליחה שבנושא (ת'רד) נפרד ב) האם סדרת ה VB כל כך יותר טובה מה VX (מדובר על עבודה ללא מגבר) ששוה 1.5 מחיר מה VX? (מדובר על קומפוננטים)
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש דגם ישן יחסית מסיבות שלא חשובות עכשיו אני צריך עזרה רדיו טייפ תצוגה כתומה כפתורים לוליום (לא גלגלת) 5 תחנות רושם את הדברים האלה כמו BU99FM וכדומה... קיצר רדיו טייפ מאפן אני צריך דגם תודה , דניאל
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הנה ההצעה שיש בוואלה לרדיו דיסק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=972605 למישהו יש ניסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התקנת סאב בקופסת פיברגלס!!! זה טוב? לא עדיף MDF?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מגיע לי להתחדש. עכשיו רק צריך להתקין את זה
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חבריה, חשבתי להתקין מגבר ברכב שלי. ההתקנה היא נסיון, אני רוצה לבדוק את הרדיו דיסק המקורי של ה-206. במוסך ביקשו בשביל פלג מעבר לRCA 600 ש"ח, לא נראה לי שאני הולך לתת להם כזה סכום. אז יש לי את הסכמה, רק שאלה אחרונה: לפי מה שקראתי באינטרנט, יש לי בפלג של הרדיו שתי יציאות RCA, אך לא בצורת RCA. נקודות 4,5 ו9,10. LINE OUT רשום שם, אני אמור להבין שזאת יציאה לא מוגברת? RCA? אם זה אכן RCA, האם אני יכול פשוט להפוך אותם פיזית לRCA ? כמו בתמונה הזאת...
הודעה אחרונה מאת Vovka,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 652 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- yahaga
- mikyl
- tan tan
- Nakamichi
- orankohn
- D4K
- גולדן191
- Supertigre
- gpro
- הדיין
- iAmital