Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סאב של רוקפורד 500 אר אמ אס שקנית עכשיו ויש לו 2 סלילים ואמרו לי שאפשר לחבר על כל סליל 2 יציאות ואני יודע שזה נכון אבל עכשיו שיש לי אותו יש לי בעיה בגלל שאני רואה שיש רק יציאה אחת טרמינל אחד אז איך אני מחבר את זה בידיוק

תודה לעוזרים

אדר

פורסם

אם אתה מתכוון שקנית אותו עם תיבה ומבחוץ יש טרמינל אחד, יכול להיות שזה אומר שפשוט חיברו בתוך התיבה את שני הסלילים של הסאב או במקביל או בטור, תלוי בהתנגדות שלהם, ולכן מבחוץ רואים רק יציאה אחת. אתה יכול לנסות להוציא את הסאב מהתיבה ולבדוק.

אם כל משכתבתי למעלה לא נכון, ופשוט יש לרמקול רק פלוס ומינוס אחד אז זה רק סליל אחד.

פורסם
אם אתה מתכוון שקנית אותו עם תיבה ומבחוץ יש טרמינל אחד, יכול להיות שזה אומר שפשוט חיברו בתוך התיבה את שני הסלילים של הסאב או במקביל או בטור, תלוי בהתנגדות שלהם, ולכן מבחוץ רואים רק יציאה אחת. אתה יכול לנסות להוציא את הסאב מהתיבה ולבדוק.

אם כל משכתבתי למעלה לא נכון, ופשוט יש לרמקול רק פלוס ומינוס אחד אז זה רק סליל אחד.

לא, הוא קנה את הסאב שלי וכן יש לו DVC ...

אני פשוט לא זוכר את ההתנגדול של הסאב, אם תתן לי את ההתנגדות אני אוכל להגיד לך אם 2 הסלילים מחוברים במקביל או בטור ...

בכל מקרה, עדיף לך להוציא אותו מהתיבה ולעשות טרמינל חדש מכיוון שאתה רוצה לחבר אליו 2 ערוצים מגושרים וכרגע הטרמינל הזה יכול לקבל רק ערוץ אחד ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הסאב עבד עם מגבר 800.2 אז יש לו שני סלילים של 2 אוהם שמחוברים בטור ל4 אוהם כי ה800.2 יציב ב4 אוהם מונו (אני מקווה שזכרוני אינו מטעני).

אתה יכול לחבר את הסאב או בהתנגדות הזו או בהתנגדות של 1 אוהם.

פורסם
אם הסאב עבד עם מגבר 800.2 אז יש לו שני סלילים של 2 אוהם שמחוברים בטור ל4 אוהם כי ה800.2 יציב ב4 אוהם מונו (אני מקווה שזכרוני אינו מטעני).

אתה יכול לחבר את הסאב או בהתנגדות הזו או בהתנגדות של 1 אוהם.

כן, הסאב חובר עם המגבר הזה ...

וזו הסיבה שאמרתי שאם הוא יתן לי את ההתנגדות אני אוכל להגיד לו איך הסלילים מחוברים ...

ואייל, המגבר הזה גם יציב ב-2 אום, יש עליו נתונים גם ל-2 אום ואני בטוח שחברת רוקפורד לא תרשום סתם את הנתונים האלה אם המגבר לא היה יכול לעמוד בהם ...

פורסם
הוא לא יציב ב2אוהם מונו. הוא נותן 800W ב4 אוהם מונו, רוקפורד לא אומרים שהוא יציב ב2 אוהם מונו.

על המגבר שלי רשום 2X200W RMS ב-4 אום ו-2X400W RMS ב-2 אום ...

בגישור לא רשום אם הוא יציב או לא ב-2 אום אז אכן בגישור הוא לא יכול לעבוד מתחת ל-4 אום ...

• תוכן חדש...