Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על מכשיר pioneer premier

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני חשבתי שאני עקשן :roll:

אם הוא היה אומר את זה פעם אחת הייתי מגרד בראש ואומר נו מילא.

אבל זה הפך למנטרה קבועה שהוא אומר לכל מי שנכנס לפורום ומבקש ייעוץ, וזו - הטעייה.

ראלימן,

עקשן.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא נראה לך מוזר במחירים שהשוות שה 3550 עולה 1690 וה 4550 עולה 1699 ?

מה שעשית הוא לא נכון ממהותו כי השוות מחירים של יבואנים רשמיים (3550) עם מחירי יבוא מקביל (4550).

לצרכן הסופי לא צריך להיות מאוד עקרוני מי היבואן , בטח לא אם מדובר ב "דיל" אבל צריך לזכור שלא תמיד יהיה מי שייתן שירות למכשיר בעתיד וייתכן שאף לא ייכבדו את האחריות.

Leon Cupra 2009

פורסם
לא נראה לך מוזר במחירים שהשוות שה 3550 עולה 1690 וה 4550 עולה 1699 ?

מה שעשית הוא לא נכון ממהותו כי השוות מחירים של יבואנים רשמיים (3550) עם מחירי יבוא מקביל (4550).

לצרכן הסופי לא צריך להיות מאוד עקרוני מי היבואן , בטח לא אם מדובר ב "דיל" אבל צריך לזכור שלא תמיד יהיה מי שייתן שירות למכשיר בעתיד וייתכן שאף לא ייכבדו את האחריות.

פוקו כל המחירים נלקחו מאותו אתר ישראלי.

אתה מוזמן לבדוק בעצמך:

http://www.soundonline.co.il

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...