פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי באוטו סט קומפוננט מקדימה והיום כשנסעתי אז הגברתי את המוזיקה וכאשר הגעתי מעל 12 (שבדרך כלל רק בעשרים יש דיסטורשן) אז הטוויטר של הסט התחיל להשמיע קולות של פחפחפחפחפח. אין לי מושג מימה זה חשבתי אולי הטוויטר נשרף אבל זה לא הגיוני כי הסט די חדש סך הכל שנה וכאשר אני שומע מוזיקה אני תמיד שומע מתחת לצליל של הדיסטורשן אז ככה שאין על הרמקול עומס יתר. וגם הסט לא מחובר למגבר. אם למשהו יש תשובות בשבילי מה הגורם לבעיה אז שירשום. תודה רועי.
הודעה אחרונה מאת corsa, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולתת לינק להורדת תוכנה לבניית סאבים
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 8 תגובות
- 993 צפיות
כל כמה דקות הפאנל שלי ניהיה פתאום בהיר יותר והאנימציה נראית בהירה ומוזרה כזאת.. למישהו זה קרה?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי קומפיננט של מורל מילניום .. אחד הטויטרים הלך לעולמו אחרי קצת יותר משנה 1) רציתי לשאול אם זה נפוץ שאין לטויטרים אחריות ? או שרק אצל מורל זה ככה ? והלכתי לברר בהקשר למחיר של טויטרים של מורל .. דיברו איתי בסביבות ה300 שקל .. (לציין שקניתי את הקומפיננט בזמנו במשהו כמו 600 שקל) 2) אז המחיר של הטויטרים זה באמת מחיר אמיתי או שזרקו לי מחיר מופרז ? 3) זה אפשרי לקנות טויטר בודד או שזה מיותר לשאול ? 4) אם אני אקנה סתם טויטרים אחרים ב50 שקל.. אני ארגיש משמעותית שזה מה שהם שווים או שזה לא משהו כזה ביג דיל? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
אז ככה בכלליות כרגע יש לי ברכב HU ישן של פיוניר (40*4) שהולכת להתחלף בקרוב גם ככה ומקדימה שני קומפוננטים של קנווד 120 W וטוויטרים של פיוניר 80W מאחורה יש שני 3 WAY של פיוניר 200W אם אני לא טועה עכשיו זמנית אצלי באוטו יושב לו ללא מעש סאב 12" של boss ( בלי תגובות ציניות בבקשה על המערכת ) עכשיו ... מכיוון שהוא שוכב לא שם ופשוט מבקש ממני "חבר אותי בבקשה... נו משעמם לי סתאם לשכב בבגאג להכביד על האוטו" ובנוסף לרצון בווליום כללי גבוה יותר בתוך האוטו חשבתי על לקנות מגבר ולהוסיף לחגיגה ... עכשיו מכיוון שההבנה שלי לא בדיוק מרקיעת שחקים והתקציב שחוק משהו ( משכורת אתם קוראים לבדיחה הזאת אה צהל?) של סביבות ה800 ש"ח פלוס מינוס הייתי רוצה לקבל הצעות מכם על מה לקנות , האם שווה ואיפ…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. לפני כמה זמן עלה לי לראש הרעיון לעשות ווליום בניפרד לסאב{כי אנין לי גישה מההד}. סוף כל סוף מצאתי פוטנציומטר של 10 אום ואני רוצה לחבר אותו בטור לסאב כך שאני אוכל להגביר ולהנמיך את הסאב{כי הפוטנציומטר יהיה לידי באוטו}. השאלה שלי אם זה לא יכול לישרוף משהו{כמו את המגבר למשל}.כי למגבר אפשר לחבר רמקול של 4 אום ואם אני אחבר פוטנציומטר אז ההתנגות תגדל... אם יש למישהו דעות בנושא אשמח לישמוע! חוץ מיזה הייתי רוצה לדעת איך זה עובד בקרוסים החיצוניים שיש להם מין רימוט לסאב?? מה זה לא על אותו עיקרון??
מגבר AVENTGARDE
מאת mooch- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אני יכול ליצוא ברשת מידע על מגברים של AVENTGARDE תודה.
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
פורמט SACD
מאת SubaMan- 1 תגובות
- 837 צפיות
סופר אודיו....... רוצים לקרוא על זה? http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/498/137.html ולשאלה...... קניתי אייווה שתומך בMP3......הוא לא תומך בסופר אודיו?
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחבר שלי יש מגבר ללא קרוס אובר והוא רוצה לחבר אליו סאב. רציתי לדעת אם אפשר להכין קרוס פאסיבי אם חיתוך לסאב? אם כן אז תגידו לי בדיוק את הרכיבים הדרושים ואת אופן ההכנה. תודה לכל העונים! נ.ב הרצתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא
הודעה אחרונה מאת corsa, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז זה חצי מצולם מיכיון שהמצלמה שלי היתקלקלה ואיתה כל התמונות שפירטו כל שלב אז נתחיל חבר שלי החליט שהוא רוצה להתקין מ"ע לרכב הוא הלך ושילם על מגבר של logic וסט קומפוננטים של ליטנינג אודיו וסאב לאחר התקנה של חצי יום (לא ברור על מה ) הוא חוזר אלי שמח וצוהל ומספרלי על הקניה החדשה החלקים ממש סבבה גם המחיר ואז נישאר רק לישמוע טוב נו אז אני מקבל את הקריז אני ניכנס לרכב ושומעים על הפנים המתקין סיפר לו שלא צריך את הרמקולים מאחור וניתק לו אותם(7/10 של פיוניר) ,מה שנכון אבל רק בהתקנה מיקצועית מאוד שכוללת תוספות מסויימות ,הבס לא נישמע כלל והטוויטרים חוגגים לאחר דיבור קצר יש הסכמה שצריך לעשות משהוא ואז אני ניכנס לפעולה לקיחת מידות למגש (יחובר מאחור בפגש שלא יר…
הודעה אחרונה מאת mike, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאז שהתחלתי לחפש לעצמי את הרדיודיסק המושלם אני כל הזמן נתקל בביטוי Sirius נדמה לי שזה קשור משהו ברדיו או משהו כזה... אפשר הסבר?
הודעה אחרונה מאת אילן די, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה הראשונה איך הופכים שני ערוצים לאחד , לסאב הכוונה , ואיך אפשר לחתוך את הטויטרים שיהיו פחות חזקים וצורמים? תודה על התגובות.
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 1 תגובות
- 939 צפיות
נתקעה לי המחסנית ב CHANGER שלי ... אני לא מצליח להוציא אותה... הCHANGER של קנווד... אמרו לי שצריך לעשות RESET והמחסנית תצא... אבל אני לא מוצא את הכפתור של הRESET ב CHANGER איך להוציא את המחסנית? אגב על ההד יונית כתוב E-99
הודעה אחרונה מאת sound_man, -
עלות התקנה
מאת badboy1- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה יעלה לי: חיתוך פח 6*9 מאחורה ברכב והרכבת רמקולים חדשים במקום התקנת רמקולים של 4 אינץ בדש בורד מקדימה התקנת רדיו דיסק במקום הרדיו טייפ הקיים כמה לדעתכם יעלה לי סך כל ההתקנה הזו ?
הודעה אחרונה מאת badboy1, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם!! יש לי בבית סאב ואני כבר אומר זה סאב של אוטו 4 אום פיוניר מדגם TS-W302F free air הוא סתם מחובר במערכת קולנוע הביתית לא חשוב למה השאלה שלי מה זה הפרי אייר הזה???
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחודש הקרוב אני רוצה להוסיף הגברה באוטו אך הבעיה שלי היא שאין יציאה ל AUX ברדיודיסק . אני יודע שיש מין מכשיר כזה שמחברים אליו את היציאות לרמקולים והא הופך את זה לזרם חלש יותר שמתאים לRCA . מה המחיר של המכשיר ? יש אפשרות לבנות אחד כזה או שיכולות להיוצר בעיות שונות ומשונות ? יש לי קצת ידע באלקטרוניקה ויש גם כמה חברים שמבינים הרבה יותר , השאלה היא האם שווה לעשות לבד או עדיף לקנות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב. אני בקרוב קונה שברולט קאווליר קופה וכרגע ברכב יש את המערכת build-in .. המקורית של הרכב. שאלתי היא .. האם ניתן לפרק את hu הזה + הרמקולים ולהכניס hu אחר .. ? התקציב בסביבות ה 4-5 אלף שקל. התכנון הוא סאב וופר, אדיוניט, מגבר, זוג 6*9 מאחורה+2 טויטרים מקדימה. אחרי התשובה שלכם לשאלה שלי .. אשמח לקבל גם מפרט למערכת טובה בתקציב הנ"ל. בתודה מראש, אבי.
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברכב שלי מותקנת מערכת הכוללת את הרכיבים הבאים : הד יוניט של אלפיין CDA-7995. מגבר 4 ערוצים של אלפיין MRV-F340. 2 זוגות רמקולים (קומפוננטים) של MBQuart : בדלתות : RSD 213 (חמש ורבע אינטש וופר + טוויטר). בדאשבורד : DSD 210 (ארבעה אינטש וופר + טוויטר). כשמאזינים למוסיקה אלקטרונית, הצליל סביר, אך בשאר סוגי המוסיקה, אין לי דרך אחרת להגדיר אותו מאשר כ- ירוד. בווליום נמוך הצליל בינוני למדי ובגבוה הוא מתעוות לפעמים. יכול להיות שהרמקולים לא מתאימים למגבר ? איך ניתן לשפר את המצב ? אין לי אפשרות כרגע להוסיף סאב (אין מקום), הגדלים של הרמקולים הם הגדלים המקסימליים שהרכב מאפשר). אשמח לכל עצה מועילה.
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה טובה מותקנים במכוניתי זוג מגברים (עם מנחתים מובנים), זוג קומפוננט מקדימה, וזוג 6X9 מאחור..... איכות הSOUND טובה למדי, אבל: המערכת "מתגברת" כנראה גם את ה BEEP שמלווה כל פקודה במערכת השמע, בעקר בזמן ההפעלה מההגה. ה"ביפים" כל כך חזקים - שזה פשוט מפריע, ו"מוציא את החשק" להשתמש במערכת השליטה מההגה... זה לא היה כך לפני התקנת ההגברה. האם יש דרך לבטל את הצפצוף החזק הזה? תודה שמוליק.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם מישהו רוצה להצטרף אלי שיתקשר 058-666566 אני יוצא ממסעדת מקסים ב-11.00 ערן
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, החל מהיום איל (EyalR) נוסף לצוות הניהול של פורום האודיו לרכב. איל הוא חבר וותיק בפורום והוא תורם לו הרבה באופן קבוע מהידע העשיר שברשותו. אני מקווה שבזכותו יהיו לנו עוד הרבה נושאים מעניינים לדון עליהם.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב אז חברה יש לי כזאת בעיה היום נסעתי לים פתאום התחיל המגבר לקפוץ הרמקולים שהיו מחוברים אליו התחילו להתנתק להתחבר ואז התנתקו בכלל היתה תחושה שהמגבר בכלל לא עובד פעם היתה לי את הבעיה הזאת כשהמינוס היה קופץ היתי מסדר אותו והכל היה חוזר לעצמו עכשיו בדקתי והמינוס במקום והכל בסדר מה עוד יכולה להיות הבעיה יש מצב שהוא נשרף ואיך אני יכול לבדוק זאת תודה
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 2 תגובות
- 809 צפיות
אני צריך מגבר לא יקר שמתאים לקומפוננטים FNX2614 (70RMS) למישהו יש הצעות? ואיך הולך החיבור של הסאב למגבר בדיוק? אני צריך לעשות בריג' לשני ערוצים שיגיעו לפיק של הסאב או לאר אמ אס שלו ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה זה קומפוננט??? האם זה בא במקום רמקולים קדמיים או בנוסף?
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם!! אני מבקש את עזרתכם בבחירת חלקים למערת מכוון שאין באפשרותי לשמוע מספיק יצרנים וגם מכוון שאני לא מכיר יותר מידיי חברות. באיזור בו אני גר ( דרום הארץ) אין מספיק חנויות עם תצוגות, ולכן לניי שאני מגיע למרכז אני מבקש את עזרתכם. אני מעוניין לבנות מערכל עם מגבר שיהיה בעל הספק נמוך יחסית ולא ירעיד את כל הרחוב, משהו בסדר גודל של עד 4*40 RMS.ובסביבות המחיר 1500-2000 ש"ח. קומפוננט שיהיה מותאם למגבר, לפי מיטב זכרוני שרכשתי את המערכת הביתית היו הבדלי איכותיות של רמקולים בתאם לסגנון מהוסיקה שנוגן בהם, אני מאזין בעיקר לרוק קלאסי ודורש הפרדה מקסימלית בין הצלילים.הסכום שאני מתכוון להשקיע בסט כזה הוא 800-1500 ש"ח. ולסיום שאלה מרכזית: האים עדיף לסגור את הסט עם התקנה של ר…
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה ליקנות מגבר בדיוטי פרי ב 200$ או משהו פה ב900 שקל בערך. אני צריך שיהיה 4 ערוצים . לאיזה חברות בינוניות פלוס כדי להיתיחס במחיר הזה? אני לא מיתכוון להיתיחס לזבל ואני מזהה זבל מקילומטר .דוגמא - מגנט למשל ראיתי עושה מגברים זולים ,אבל הם גם מייצירים רמקולים , גם בייתים , וגם גרועים ! לחברה כזאת לא הייתי מיתיחס ברצינות . נסו לתת לי כמה שמות שכדי לחפש . ועוד שאלה - עם אני לוקח מגבר 4 ערוצים אני יכול לחבר אליו 2 רמקולים ולשתי היצאות שנותרו לגשר סאב במקביל ?
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על HU עם יציאה ל AUX מחירים ודגמים תודה
הודעה אחרונה מאת danny24, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם זה מכשיר טוב ?? האם למשהו יש אותו? כמו כן מה עדיף הוא או JVC KD-LH1100 ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
אני מעוניין ליקנות מגבר התקציב הוא משהו כמו 900 שקל וכנירא שבדיוטי פרי(200$) . השאיפה היא למגבר 4 ערוצים למטרת הגברה של קומפננטים mbq dsd216 שלדעתי מיסתדרים באופן בינוני עם הגברה של רדיו דיסק פשוט ואפשר לילמוד מזה שהם נצילים . ובשתי היציאות הנוספות של המגבר לחבר סאב זול בעתיד בסיגנון של פיוניר 304 . מזה אפשר ליראות שהדרישות שלי מהמגבר לא גבוהות כי לא תיהיה לו עבודה קשה מידי . לאיזה חברות כדי לשים לב בסכומים של התקציב שלי - 900 שקל \ 200$ בדיוטי פרי ? האם מגברים כמו של לאנזר וג'נסן יכולים ליהיות אופצייה טובה ? גם מגבר שתי ערוצים יכול לבוא בחשבון אבל זה קצת יקשה עליי בעתיד בנתיים אני צריך רק שתי ערוצים אבל עוד מעט אם אני יקנה סאב אז אני יצטרך עוד מג…
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי זוג קומפננטים ובסוף הלכתי על mb quart dsd 216 מחר אני ישמע אותם טוב וניכתוב דעה * הודעתך נערכה. להבא נא לרשום יותר ממילה אחת בכותרת*
הודעה אחרונה מאת Enzo,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,216 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ELIA56
- נמרוד רחמימוב
- Chmimo
- בנא
- f31
- ninickname
- AmitGo
- amosbmw
- guy.a
- גולדן191
- ezram
- mikyl