Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי קומפיננט של מורל מילניום .. אחד הטויטרים הלך לעולמו אחרי קצת יותר משנה

1) רציתי לשאול אם זה נפוץ שאין לטויטרים אחריות ? או שרק אצל מורל זה ככה ?

והלכתי לברר בהקשר למחיר של טויטרים של מורל .. דיברו איתי בסביבות ה300 שקל ..

(לציין שקניתי את הקומפיננט בזמנו במשהו כמו 600 שקל)

2) אז המחיר של הטויטרים זה באמת מחיר אמיתי או שזרקו לי מחיר מופרז ?

3) זה אפשרי לקנות טויטר בודד או שזה מיותר לשאול ?

4) אם אני אקנה סתם טויטרים אחרים ב50 שקל.. אני ארגיש משמעותית שזה מה שהם שווים או שזה לא משהו כזה ביג דיל?

תודה מראש..

פורסם

נוסיף גם את 5

5) זה הגיוני שטויטר מקולקל לפעמים יעבוד ולפעמים לא יעבוד ? או שזה לא יכולה להיות אשמתו וזה רק עיניין של חיווט ?

פורסם

לעניין הטוויטרים , מאחר ואני שורף בצורה קבועה את הטוויטרים שלי.. השגתע זוג שלא נשרף לי כבר הרבה זמן והוא של חברת מוטורולה , אחלה טוויטר מאחר והוא מוציא צליל ממש אבל ממש לא רע.. וממש לא צורם וכו' כמו כל טוויטר ב 50 ש"ח...

יש למישהו מושג על איזה טוויטר אני מדבר, ואיפה ניתן להשיג כזה ? (חבר שלי רוצה ואין יותר בחנות אצלנו בעיר).

פורסם

שיקו, תתקשר למורל ותספר להם על הבעיה, בגלל שהמפעל בארץ יכול מאוד להיות שתהיה אפשרות להחליף טוויטר בודד.

אם הצליל מקוטע אז כנראה ויש לך בעיה במגע איפשהו, או בחיבור לטוויטר, או בחיבור של החוט למגבר או בתוך הטוויטר.

אני פעם הלחמתי חוט של הטוויטר של המילניום קרוב מאוד לטוויטר ומהחום החוט פשוט ניתק מבפנים. פתחתי את הטוויטר וסידרתי את זה, יכול להיות שיש שם בעיה בהלחמה. תנתק את הטוויטר ותחבר אותה להגברה ככה שהוא בידיים שלך ואתה יכול לשחק עם החוט של ולראות אם המשחק שלך משפיע, אם כן אז כנראה יש בעיה בתוכו, או שתפתח בעצמך או שתשלח למורל.

פורסם

איל בהקשר למורל.. בזמנו ניסיתי ליצור איתם קשר וירטואלי בהקשר לנפח הסאבים שלהם

ובהקשר לאיפה אפשר לקבל מידע עליהם ובהקשר לאיפה אפשר לשמוע את המוצרים שלהם

קיבלתי פחות או יותר 0 תגובות .. אז בהקשר לשירות הוירטואלי שלהם הבנתי שאין שירות

איך אפשר לקבל שירות בצורה אחרת ?

בהקשר לקטע עם הטויטר.. לפעמים עובד ולפעמים לא עובד

הבעיה היתה בעבר. ואם אתה זוכר.. כל ההתקנה של המגבר הנשלף.. זאת קומבינה אחת גדולה

אז רציתי לשאול אותך .. מה יכול לגרום לבעיה בקולות הגבוהים רק בצד אחד.

זאת אומרת.. רק בערוץ השמאלי. ואני לא מדבר רק על הטויטר של מורל.. אני מדבר גם על הרמקול האחורי.. כשהיתה הבעיה עם הטויטר הקידמי הבעיה היתה זהה לטויטר האחורי

יש לך רעיון מה יכול היה לגרום לבעיה מסוג זה ?

ועכשיו אני כבר בטוח שהטויטר הלך לעולמו ופתחתי אותו וניסיתי לראות אם אחרי הכל משהו זז או בעיה של מגע.. אבל שום דבר לא גרם לו לעבוד

פורסם

בכל פעם ששלחתי מייל למורל הם חזרו אליי. יש באתר גם טלפונים אז למה שלא פשוט תנסה להתקשר אליה.

בקשר למערכת שלך, בגלל שהיא נשלפת ולא סטנדרטית אני לא יכול אפילו להתחיל לנחש מה הבעיה.

פורסם

מצטרף לתשובה של איל...גם אלי הם חזרו ואפילו מאוד מאוד עזרו לי!

ובנוסף היתקשרתי אליהם וגם שם שם עזרו לי.....

את כל הפרטים של הטל' והאימייל יש לך באתר.

פורסם

טוב אם אתם אומרים ניתן עוד הזדמנות

אז עוד שאלה בנושא

עדיף להשאיר עכשיו את הרמקולים איך שהם עם הקרוס שמוריד מהם צלילים גבוהים ?

או שעדיף לתת להם כרגע את כל הטווח תדרים ? (לבטל את הפעולה של הקרוס)

• תוכן חדש...