פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה דעתכם על הרדיו דיסק הזה במידה שאני לא שם מגבר וסאב הוא יספק אותי? שווה את הכסף? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1074961
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 9 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מה ההבדל בין רמקולים 2 WAY לבין רמקולים רגילים?
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 2 תגובות
- 21.4 אלף צפיות
יש לי רדיו-דיסק קנווד דגם KDC4155 המכשיר נקנה בארה"ב לכן יש לו תחנות אי-זוגיות למכשיר יש אופציה גם לתחנות "שלנו" והשאלה איך תודה
הודעה אחרונה מאת 205, -
רדיו דיסק קופץ!
מאת SPL- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כמה ימים החלפתי את הרכב לרנו קליאו RSI והעברתי את המערכת לרכב החדש הבעייה עכשיו שהדיסק קופץ בכל בור בכביש! (הבולמים של הרכב קצת קשים, קצת הרבה... ) מה אפשר לעשות ?? הדגם המדובר הוא JVC 707
הודעה אחרונה מאת perel, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה צליל באס יותר חזק... איזה חומרים ואיך?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכוון לקנות רמקולים בגודל 5*7 ואני רוצה לדעת של איזו חברה נחשבים להכי אמינים וטובים ומה טווח המחירים של הרמקולים האלה. התקציב הוא בערך 500-700 ש"ח. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך המלצה למגבר שיתן באס טוב לרמקולים (הHU של סוני 4X40 סבבה לחלוטין) עם המגבר הנוכחי (STREET SOUND 560WATT) אני צריך להוסיף שתי דרגות בD.BASS דבר שנראה לי תמוהה........ הרמקולים הם של פיוניר 250Watt משהו בסביבות ה60 RMS נראה לי והם גם לא נראים לי הבעייה, משום שברגע שאני מוסיף את הD.BASS עדיין שומעים נקי.... אם לא טעיתיבמה שאני חושב אז אני צריך המלצה למגבר (משהו בסביבות התקציב של LANZAR) שידוע בתור אחד שנותן באס טוב (אם יש כזה דבר בכלל....) בתודה מראש, יוסי.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם אני מסתכל על נתונים של רמקול (במקרה זה וופר) שכתובים ככה: SPL: 90 dB 1W/1m, 93.4 dB @ 2.83V/1m מה בעצם אני אמור להסיק, הנתונים תקפים לאותו הרמקול, כאשר נצילות הרי בדר"כ נמדדת בוואט אחד במרחק של מטר, ואם וואט אחד זהה ל 2.83 וולט, אז מדוע בעצם נתון אחד גבוה מהשני?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אבל אני יודע שהוא 50*4 ואני מתלבט אם לקנות את הסידרה של סוני או ללכת על חברה אחרת. דרך אגב, הרדיו דיסק הוא מסדרת XPLOD מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 1 תגובות
- 832 צפיות
שלום אני צריך שתמליצו לי על רמקולים שאני יכול לקנות בדיוטי פרי מחברת פיוניר איזה גודל דגם כמה וואט כדי לי? טוויטרים, קדימה, אחורה, ועל הבאגג'. תודה אור אני רק רוצה להוסיף שהמליצו לי בחנות ליקנות את TS-G1617 של פיוניר. מה אתם אומרים? אני צריך רמקולים מאחורה מקדימה וגם מעל לתא מטען? עכשיו השאלה היא גם אם כדאי לקנות 4 רמקולים ולהשים 2 מקדימה ו2 מעל התא מטען, מה עדיף? תודה אור ויש לי עוד שאלה האם עדיף להתקין רמקולים גם מעל התא מטען האם זה שווה את זה וכמה אמור לעלות התקנה של שני רמקולים מעל התא מטען אם אין שם הכנה, צריך לעשות חיתוך. * אנחנו רק רוצים להוסיף שיש בצד שמאל למעלה של ההודעה שלך כפתור ערוך, אם נזכרת במשהו ועוד לא ענו על ההודעה, תשתמש …
הודעה אחרונה מאת perel, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בנוגע לחיבור שלו אם משהו יכול לעזור לי , מה כל מספר? ותפלוס והמינוס אם אני מעביר והמחשמל שמגיע למגבר? ועוד שאלה על הממסר כתוב nagares rlp/4-12 12v-40a איך אני יודע כמה אני יכול להעמיס עליו? או שזה לא משנה? ומכמה am הוא מתחיל לפעול? תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור גיל
הפרעות "השראה"
מאת jitz- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
(הודעה ראשונה שלי בפורום... אז ככה, יש לי נגן MP3 שנקרא iPod.. אם מישהו מכם שמע/מכיר... קניתי HU עם כניסת AUX, וחיבור מיוחד לiPod עם יציאת LineOut איכותית שגם מטעין אותו בחיבור לשקע המצת. הבעיה היא - שכשהוא מחובר להטענה בשקע המצת - שומעים ברקע מן "רעש" שנגרם כתוצאה מפעילות המנוע. עד כמה שזה נשמע מוזר... כשמאיצים/ההילוך משתנה (גיר אוטומטי.. במקרה שלי, אבל אני מניח שזה היה קורה גם עם גיר רגיל) - ה"רעש" מגיב בהתאם. זה נראה כמו בעיית השראה חשמלית שגורמת לכך... מחיפוש קצר באינטרנט התברר לי שזאת בעיה מוכרת וידועה... וצריך לקנות מבודד כלשהו כדי לפתור את הבעיה... מישהו פה מכיר/יודע איפה אני יכול להשיג כזה? איך מתקינים אותו? מה המחיר שלו? המון תוד…
הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי כי זה פשוט יחסוך לי קצת כסף במקום מגבר ל4...
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
ניסוי בחשמל 1 2
מאת Stav132- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום התחלתי ניסוי מצולם של הפיכת הרמקולים הישנים של האוטו למשהו שעושה בוום בוום. הרעיון שלי הוא לקחת את כל 4 הרמקולים, לחבר אותם במקביל, לבנות קרוס ולבנות/לקנות תיבה עם 5 חורים. למה 5? כי יש ברשותי עוד רמקול שלא עושה כלום אז....נזרוק אותו גם לשם ונבחר במקביל. מה יצא? 4 רמקולים שמשמיעים תדרים נמוכים ואחד רגיל או ההפך...נראה כבר איך זה יתפתח. עכשיו הבעיה שלי שהרמקולים החמישי הוא בהתנגדות של 8 אום(האחרים הם 4). זה כמובן יוצא בעיה... למישהו יש פיתרון לזה? אני גם צריך לבנות קרוס, אז תמונות, הסברים וסתם להגיד שאני אדיוט ואין לי מה לעשות בחופש אז אני עושה שטויות...יתבקבלו בברכה. תמונות בהמשך...
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלטתי לקנות לבסוף מכשיר חדש בלבד. אני מחפש מכשיר שיהיה בו: *תומך Mp3. *שיקרא צרובים,Cdr,Cdr-w. *שיהיה פאנל מתהפך, או לפחות נשלף. *שאני יוכל להריץ את השיר עצמו קדימה ואחורה(משום מה ראיתי מכשירים שאין בהם את זה! ). * שיראה את שמות השירים. *פחות נחוץ, אבל מה טוב אם יהיה - אפשרות של קפיצה לשיר מספר X שאני מקליד, או הרצה של עשר קדימה במכה, וכדומה... *מיותר לציין שהמכשיר צריך להיות איכותי, וזה במקום הראשון בשבילי מעל כל דבר אחר, כמה שפחות בעיות. התקציב העומד לרשותי הוא - 2000 ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 5 תגובות
- 859 צפיות
אז ככה יש לי שאלה טכנית קלה כרגע באוטו מחוברים הדברים הבאים DEH2130 של פיוניר HU 2 מוראל מילניום 6.5 קומפו מקדימה ( אך כמה שאני אוהב אותם ) 2 6/9 של פיוניר 180W 3WAY מאחורה סאב בלאופונקט 400W בתיבה ומגבר DHD 700W בעל 4 ערוצים כרגע הסאב מחובר בגישור ל2 ערוצים וה4 רמקולים מחוברים 2 2 במקביל על כל ערוץ מה שיוצר מצב לא משהו של חוסר שליטה על הווליום ומבחינתי כרגע בזבוז של כח מהמגבר לרמקולים האחוריים במקום לקומפ הדי חזקים מקדימה. עכשיו יש לי גם קרוס של MACAUDIO אני לא זוכר איזה דגם ( 4 ערוצים +סאב די חמוד ) לא מחובר השאלה שלי היא האם ניתן לגשר את הHU לשני ערוצים חזקים יותר ולהעביר אותם לפיוניר ולחתוך את התדרים דרך הקרוס? כי אני לא רוצה סתם להעביר אותם …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני דקות אחדות סיימתי להוריד את המגבר השני שלי...! פיוניר שעשה 50 וואט ל4 ערוצים. הוא הלך. נמכר. קאפוט. לא אכפת לי. במקומו מחר יותקן רוקפורד 400.4 זה יתן חזק בגבוהות ורכבות לכולם! בכל מקרה הרוקפורד יהיה אחראי על הסאב והבלאופונקט (GTA400) יהיה אחראי על הקדמים (קומפ' של פוקאל, אקסס) ועל האחוריים (פיוניר, להלן "המטרה הבאה"). בקומפ' של האקסס נשרפו הטוויטרים. אחי הגדול אהב לשמוע צורם, אני...אני.. פשוט לא! אני מחפש זוג טוויטרים נחמדים שיוכלו לעבוד עם האקסס וחשוב שהם יהיו רכים ונעימים ולא צורמים! האם יש מה להציע או שאין מנוס מלקנות אקסס חדשים? הפירוק לווה בהרבה צעקות כגון "למה אין לי אור?!?!" "איפה המברג המז**ן הזה?!?!?" " למה זה לא יוצא?…
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו שמע על החברה הזאת??
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ברכב שלי מורכבים על המגש רמקולים של קנווד *10 320 W הם מכוונים במגבר על עצמה חלשה מקדימה מורכבים קומפוננט מורל הייבריד לכן הבמה מתרכזת בקדמת הרכב החלטתי שאני מנתק אותם (הרמקולים האחוריים) מהמגבר ומוציא אותם לחלוטין. האם זה כדאי או שעדיף לחבר אותם ל HU? או שלהוריד את העצמה שלהם במגבר לחלוטין. הבעייה שלי היא שכאשר אני יוציא אותם יהיו לי חורים ענקיים במגש . ולהשיג מגש זה בעייה. מה דעתכם?
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי ברלינגו אם רדיו טייפ ורציתי להעביר את הרדיו דיסק שיש לי בגולף אליה אבל להפעיל אותם ביחד כלומר.....באחד מהם הרדיו לא עובד ואני חובב גלגץ אז אני רוצה שיהיה לי את שניהם באוטו אפשרי? אני יודע שיש מקום אבל האם יהיה מעמסה על הרמקולים וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם שקשורים לאודיו? * הכותרת שלך נערכה. לא מקובל לרשום שאלה בלבד בכותרת. להבא תרשום כמה מילים על תוכן ההודעה*.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
שאלה בקשר למגבר
מאת אייל- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב שלי קיים הSETUP הבא: קומפוננטים קדמיים INFINITY HU - Pioneer deh-7450mp רמקולים אחוריים פיוניר 220W 4Way מגבר ADM 360W שני ערוצים. שומעים מצויין אבל רק ברמקולים האחוריים הקומפוננטים מקדימה בכלל לא נשמעים כי הם לא מוגברים. ואני רוצה להגביר אותם. במגבר שלי קיימות יציאות נוספות בנוסף לסטנדרטיות (ניתן לראות בתמונה המצורפת. השאלה היא האם ניתן לחבר אליהן איכשהו את הרמקולים (למרות שהן RCA) או שהן בעצם יציאה למגבר נוסף (כמו ששיערתי) בתודה *** עריכה*** איל.
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מכשיר kenwood קורא mp3 50W*4 אני לא מתכוון לרכוש לו מגבר. בהתחשב בכך, האם רמקולים אחוריים 280W שבקישור הבא יתאימו לו או שהם "חזקים" מדי: http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=7&k3=55&pr=987 לחילופין, על מה הייתם ממליצים (אודה למי שיוכל לנקוב בדגמים ספציפיים)
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא שומע טוב ורציתי לדעת איפה כדאי לכוון את המערכת ועוד דבר נישרף לי טויטר אחד איזה כדאי לקנות איך רוקפורד
- 2 תגובות
- 955 צפיות
אז ככה כמה עולים בערך רמקולים קידמיים של פיוניר 4 אינטש ובאיזה עוצמות הם מגיעים 100 w 200 וכאלה ואיזה הכי ממולץ לשים מקדימה מבחינת עוצמה לא רוצה קומפונט כי יפרקו לי תאוטו ועוד משהו אם מישהו מכיר אתר של מגברים רמקולים וכו... בעיברית שמפרט גם מחירים מוזמן לרשום את האתר תודה רבה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 6 תגובות
- 996 צפיות
אנשים אני מחפש רמקולים קידמיים שיכנסו בפיאט אונו איזה גודל אני צריך אני מחפש של פיוניר אז כמה זה צריך לעלות בערך תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה יש לי מזדה 323 שנת 2000,כמובן המערכת המקורית עם הרמקולים קדמיים בלבד. התקציב שלי הוא אלפיים ש"ח לערך ואני מעוניין לדעת ולהיתייעץ אתכם כדי להוציא את המיטב מהסכום העלוב הזה. מה אפשר לעשות איתו???.... כמה נקודות שחשוב לי לציין: -איכות השמע אצלי עדיפה על ווליום גבוה. -אם תהיה הצעה ממש טובה ב2500 ש"ח אני מוכן להתגמש. -יד שנייה מקובל עלי בהחלט!. -את הרדיו טייפ אני מתכוון לחליף בכל מקרה(אז אל תגידו לי להשאיר את המקורי) תודה גלעד.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 2 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם כבר מזמן שהרמקולים שלי ההברגות שלהם יצאו מהמדף ואפשר לבוא ולהוציא את הרמקול אם היד בלי בעיה הוא פשוט יושב לו בחור זה רמקול 6 על 9 והוא לא הדוק אם אני יבריג אותו לשם יהיה הבדל בצליל?
- 0 תגובות
- 941 צפיות
באתר של גיי אל : http://www.jlaudio.com יש מצד שמאל משבצת שנקראת JL FILMS, שמובילה לחלון עם קישורים לשני סרטים קצרים שלהם. הראשון מביניהם אגב כולל קטע מזה יפה של ה W7 דופק מהלך ארוך. (אמנם לא פעם ראשונה שרואים כזה, אבל עדיין נחמד).
הודעה אחרונה מאת Itay, -
Magnat xcite
מאת danny- 0 תגובות
- 889 צפיות
אני יודע שלמגנט יש ציוד ברמה מאוד גבוהה, וציוד איך להגיד את זה יותר גרוע איך המגבים מהסדרה xcite? איפה הם מיוצרים? מישהו יש לו נסיון איתם? דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב חברה... המערכת היא כזאת: Amp: Cerwin-Vega 3204 4x80RMS 2600NIS Comp: Morel Hybrid 1400NIS Sub: Rockford 12" 150RMS 1000NIS ביחד 5000 שקל. לוקחים עוד 250 על התקנה ועוד 200 על כבלים... ונותנים לי כבלים של Inox אני יודע שהם סתם חברה גרועה בנוגע לרמקולים אבל רציתי לשאול אם זה מספיק טוב בשביל החיווט או שעדיף לקחת Lightning Audio או משהו אחר? דרך אגב- תודה רבה לכולם על העזרה (במיוחד ל-205 ואיל) שלכם!!!
הודעה אחרונה מאת Soundwave,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 842 אורחים (הצג רשימה מלאה)