Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה... המערכת היא כזאת:

Amp: Cerwin-Vega 3204 4x80RMS 2600NIS

Comp: Morel Hybrid 1400NIS

Sub: Rockford 12" 150RMS 1000NIS

ביחד 5000 שקל.

לוקחים עוד 250 על התקנה ועוד 200 על כבלים... ונותנים לי כבלים של

Inox

אני יודע שהם סתם חברה גרועה בנוגע לרמקולים אבל רציתי לשאול אם זה מספיק טוב בשביל החיווט או שעדיף לקחת

Lightning Audio

או משהו אחר?

דרך אגב- תודה רבה לכולם על העזרה (במיוחד ל-205 ואיל) שלכם!!!

פורסם
טוב חברה... המערכת היא כזאת:

Amp: Cerwin-Vega 3204 (4x80RMS)

Comp: Morel Hybrid

Sub: Rockford 12" 150RMS

עולה לי ביחד 5000 שקל.

(לוקחים עוד 250 על התקנה)

אבל הם לוקחים עוד 200 על כבלים... ונותנים לי כבלים של

Inox

אני יודע שהם סתם חברה גרועה בנוגע לרמקולים אבל רציתי לשאול אם זה מספיק טוב בשביל החיווט או שעדיף לקחת

Lightning Audio

או משהו אחר?

דרך אגב- תודה רבה לכולם על העזרה (במיוחד ל-205 ואיל) שלכם!!!

נשמעת מערכת מכובדת מאוד !!!

אני הייתי משקיע קצת יותר במגבר ובסאב אבל ביחס לתקציב התמורה תהיה מצויינת ...

בקשר לחיווט אני אמנע מלענות בגלל שבנושא יש הרבה חילוקי דעות ...

בוא נסכם את זה ככה, צריך לקנות כבלים סבירים, לא לזרוק עליהם הרבה כסף אבל גם לא לקחת חוטי חשמל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יכול מאוד להיות

למרות שבדקתי את המחיר של המגבר אצל היבואן של סרווין וגה בארץ והוא עולה 3100.

בנוסף למחיר הזול של המגבר, גם הקומפוננטים זולים מאוד והסאב - אין הרבה מה להתווכח... זה לא רע בכלל

דוגרי אני לא יודע על מה הם מרוויחים אבל אולי הם מקבלים אחוזים ממורל על כל יחידה שהם מוכרים או משהו

פורסם

תבדוק שזה באמת ההייבריד ולא בטעות הדוטק, בן חנו עובד הרבה שנים עם מורל, יתכן ויש לו סחורה שהוא לא מצליח להיפטר ממנה אחרת אני ממש לא מבין למה הוא ימכור הייבריד במחירי עלות.

אבל הרווח הוא שלך :D

פורסם

כן אני אשב לראות טוב טוב מה הוא שם לי... פשוט אבא שלי שמע כל מיני ליכלוך עליו אז הוא לא אהב את הרעיון שאני רוצה לקנות ולהתקין אצלו... אבל אני מניח שאם הכל יהיה בסדר מבחינת הרכיבים (שלא יהיו דגם יותר זול או משהו באמת) - זה באמת הרווח שלי :p

טוב סבבה - תודה איל!

אני אקפוץ מתישהו למפגש באיזה יום שבת להשוויץ קצת ולראות מערכות אחרות בהזדמנות 8)

פורסם

את ההייבריד בן חמו לא מוכר ב-1400 ,אני מבטיח לך- או שהוא טעה או שאתה טעית ,זו החנות בחיפה עם אחוזי הרווח הכי גדולים בחיפה(וזו זכותו),לקחתי ממנו הצעות מחיר רבות,וגם חברים שלי לקחו ממנו מחירים,ואף פעם לא הבנתי איך הוא מתמחר את המחירים בחנות שלו

פורסם

ההסבר היחיד שלי למחיר הזול של המורלים אצלו זה שהוא עובד (כמעט) רק איתם ברמקולים ומוכר הרבה מאוד סחורה... אז הוא מקבל אחוזים שמנים מהם.

אני אשלח איזה חבר או משהו שיכנס אליו לפניי ויחפש הצעת מחיר על הקומפוננטים האלה ונראה כמה הוא יגיד לו

הוא נתן לך פעם הצעת מחיר על משהו של מורל ?

• תוכן חדש...