פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים על קומפוננט של DLS מסידרת המגנזיום ? לאיזה סוג מוזיקה בעיקר הם מתאימים ? שווים את המחיר הגבוה (עדיף כבר את ההיי-בריד של מורל ?) ?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איך אני מתקין רמקולים 6X9 מקדימה ? אין לי שום חיתוך בדלת האם זה אפשרי לעשות ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ליד התחנה המרכזית הישנה יושבת על צומת ראשית ? מי שכן שיגיב בבקשה. נ.ב הבחור מכר מערכות. ולא לא מערכות זבל ממש לא ..... (רוקפורד, סרוין וגה , מורל וכו')....והכל מקורי.... בכל אופן מי שהכיר ומכיר אותו לתת תגובה בבקשה.
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אייל לפי דבריך העובי של העץ (MDF)בתיבה צריך להיות 19 מ"מ אבל הנגר שהייתי אצלו אומר שיש לו רק 17 מ"מ, האם ההבדל הזניח הזה באמת משנה? אופיר.
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע את הקומפוננטים בסדרה זו?? ויכול לתת עליה חוות דעת. (לפי מה ששמתי לב הקומפוננטים זולים יחסית)
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר! אני צריך (לא בשבילי) המלצה למקום להתקנת רדיו דיסק, במחיר שפוי. כרגע יש לי הצעה של 130 שקל ברדיו מרס ברחוב ריבל. נשמע שפוי? אשמח לשמוע המלצות! תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 2 תגובות
- 999 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=967886
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרדיו ישן (גם המכונית). הטייפ לא עובד- משמיע רעש נוראי. פרט לזה בסדר. האם ניתן לתקן? היכן? כדאי בכלל לתקן??
הודעה אחרונה מאת Cava, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לפני ההתקנה היה לי : HU mp3 JVC ,מגבר של Lightning Audio מסדרת Bolt ארבעה ערוצים ורמקולים אחוריים 6X9 של Pioneer המחוברים למגבר. אתמול התקנתי קומפוננט קדמי (MB-Quart PSD210) אצל מתקין ואז התחיל הרעש מן הרמקולים האחוריים. ואולי קצת דרך הקדמיים והטויטר. הרעש הוא קבוע, שאינו משתה עם פעולת המנוע. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? אולי מערכת החשמל ברכב, ואז הפילטר יכול לעזור ? כל ההתקנות נעשו אצל מתקין בצורה די מקצועית. תודה רבה.
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על רדיו דיסק של סוני דגם CDX-L280 CD, 4 x 45W D-Bass Removable front panel 1 pre-out CD-R/RW playback Remote optional
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לרכוש רמקולים 6X9 של Infinity שמעתי מאנשים שאלה הם רמקולים מצויינים... אני קונה אותם ולא סאב בגלל שפשוט אני מפחד שהוא "ייעלם" בגלל שאני גר באיזור כזה שכל יום "נעלם" למישהו משהו אחר... עכשיו אצלי באוטו יש קצת בעיה ... יש לי מאחורה חורים רק בשביל 6.5" (החורים הם מברזל!) איפה אפשר לעשות עבודה מקצועית ולהתאים את ה6X9 תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם אני קונה רדיו דיסק של פיוניר,כנראה דגם 1500,ורמקולים פשוטים בסגנון של טיטאן וכאלה, ולא שם סאבים מגברים וכל הדברים של מקצוענים,אתם חושבים שאני אשמע סביר ואני יחסית יהנה מהמערכת?אני לא מחפש עוצמה אדירה וצליל מדהים.אודה על תגובות שלכם. *הכותרת נערכה, פעם הבאה שים כותרת ברורה יותר שתעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי יש מושג האם אפשר לשנות תדרים למכשיר ALPINE CDA-9813 שנקנה בארצות הברית, לתדרים ישראלים?
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אייל וכל מי שיודע ותכנן בעבר תיבות בהמשך לדיון הקודם על סאב של פיוניר רציתי להתחיל ולבנות את התיבה, אם אפשר להתחיל מפרטים קטנים כמו מידות הפורט(קוטר, אורך, מיקומו בתיבה וכ"ו), ועד מידת התיבה צורתה עובי העץ וכ"ו ת ודה מראש
שלום לכולם
מאת toyo- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המערכת שמגיעה סטנדרטית עם הטויוטה קורולה החדשה והאם היא טובה? נ.ב מעניין מה יקרה לפורום אם כל אחד ששואל שאלה יקרא לכותרת שלה שלום לכולם. בטוח הפורום יהיה מנומס יותר, אבל ייקח לי יומיים לעבור על כל הדיונים כדי למצוא תגובות לשאלה שלי
הודעה אחרונה מאת toyo, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אפשר ביקורת על המכשיר ודבר נוסף האם אפשר להעביר את התחנות של הרדיו לקפיצות של הארץ לבד( אם כן איך? ואם לא אז איפה עושים וכמה עולה?) תודה
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
היי אני שוקל רכישת אקורד. בסוכנות נאמר שה HU הוא של פנסוניק. מישהו יודע דגם והאם יש יציאה למגבר? תודה, S
הודעה אחרונה מאת שח_מט, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רואה הרבה נגנים שבהם כתוב או שהם תומכים ב cd text או בid3 tag מה ההבדל בין השניים?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה המערכת באוטו שלי מתחילה לזייף (להיכנס לדיסטורשן) בווליום ממש נמוך וכשהבאסים הרבה פחות מודגשים מפעם... הקטע הוא שכשהיא ממש בדיסטורשן אז התאורה של הפאנל מתעמעמת לפי הביט ובשלב מסויים המערכת נכבית ונדלקת מחדש זה סוני C5000J משהו כזה... (50 על 4) שאליה מחוברים שני קומפוננטים של פיוניר... איפה יכולה להיות הבעיה? * להבא הודעה עם כותרת של "בעיה" תימחק. נא לכתוב כותרת שבה רשום כמה מילים על תוכן ההודעה*
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר סיפר לי שיש עכשיו מבצע בדיוטי פרי פיוניר DEH P7400MP 250$ ומקבלי סאב של פיוניר מתנה. יש למישהו מושג אם מדובר בדגם הישן עם הדילאי? אני צריך את זה מהר כי קרוב משפחה טס מחר, אז בבקשה תגובות! תודה מראש דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר 3100. גנבו לי את הפנל (היה בתיק). מאיפה ניתן להשיג רק פנל ? מה מחירו? האם אפשרי להדיג פנל יש שניה? (חדש יעלה לי כמו מערכת שלמה). תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, כמה ימים אחרי שקניתי את הפיאטסה שלי היה יום העצמאות. קיבלתי דגל מתנה לאנטנה, של קוטג'. חיברתי אותו. אחרי כמה ימים, לא היתה לי אנטנה באוטו. יש לי הרגשה שמה שקרה זה שהרוח פשוט הוציאה אותה (בעזרת הדגל...), כנראה לא היתה מורכבת טוב. איכות הקליטה, בלי אנטנה, מן הסתם, לא משהו. איפה אני יכול להשיג אנטנה כזו? (יש לי את ההברגה, מעין בורג כזה שיוצא מהגג) ניסיתי לקחת אנטנה אוניברסלית מחנויות אביזרים, אבל זו לא אותה הברגה... יש רעיון לפיתרון זול, ולא בסגנון של לחבר חוט ברזל ? תודה! אבי
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
kenwood 2014
מאת שיקו 123- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש מושג אם לרדיודיסק הזה של קנווד יש יציאת אר סי אי בשביל מגבר? - ואם לא - למישהו יש פה מושג איזה רכיבים צריך בשביל להכין ווסת מתח בשביל יציאות קיימות שמשתמשות במגבר הפנימי של הפאנל ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
שלום יש בבעלותי מכשיר כזה הפאנל הוא פאנל שלם נופל עם שלט כמובן כמה שווה מכשיר כזה??? תודה
הודעה אחרונה מאת roei, -
מי יכול לתקן לי את הצ'יינג'ר התקוע של הנקמיצ'י שלי
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 3 תגובות
- 980 צפיות
מה דעתכם על הרדיו דיסקים של בלאונקפוט דגמים BPV BPV 650 עד 660 איך הרדיו דיסק מבחינת אמינות ? מה היתרונות והחסרונות שלו...??
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה צריך לעלות שלט כזה? מישהו מוכר?? תודה רועי
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 1 תגובות
- 23.3 אלף צפיות
מה בדיוק עושה הפונקציה הזו ברדיודיסק?? עשיתי חיפוש ולא מצאתי דיונים קודמים...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
זמזום מהרמקולים 1 2
מאת SnOrK- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים מגבר וסאב באוטו ומאז אני שומע כשאני בווליום נמוך מאוד מן זמזום מעצבן מהרמקולים לפי כמה שאני לוחץ על הגז... זה לא היה לי ככה לפני... מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת SnOrK, -
למישהו יש מושג אם לדגמים הפשוטים של פילוט יש אפשרות למגבר ?
הודעה אחרונה מאת שיקו 123,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 17 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)