Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה המערכת באוטו שלי מתחילה לזייף (להיכנס לדיסטורשן) בווליום ממש נמוך וכשהבאסים הרבה פחות מודגשים מפעם... הקטע הוא שכשהיא ממש בדיסטורשן אז התאורה של הפאנל מתעמעמת לפי הביט ובשלב מסויים המערכת נכבית ונדלקת מחדש

זה סוני C5000J משהו כזה... (50 על 4) שאליה מחוברים שני קומפוננטים של פיוניר...

איפה יכולה להיות הבעיה?

* להבא הודעה עם כותרת של "בעיה" תימחק. נא לכתוב כותרת שבה רשום כמה מילים על

תוכן ההודעה*

פורסם

תיבדוק שהאלטרנטור מספיק חזק כדי להחזיק את כל מה שיש לך ובנידה ולא תחליף לאחד חזק יותר מומלץ לפחות 80 אמפר

MIKE 306

פורסם

גם אלטרנטור של סמארט (שדרך אגב אין לי מושג כמה אמפר הוא מספק אבל אני מאמין שמדובר במשהו פצפון) יתן מספיק זרם בשביל רדיו דיסק.

תבדוק מחדש את חיבור כבלי המתח של הרדיו דיסק.

אם הכל תקין גש לחשמלאי שיבדוק את המצבר, מגבר פנימי של רדיו דיסק לא צריך להשפיע על מערכת חשמל תקינה.

פורסם

זה נשמע לכם כאילו מגיע מעט מידי כוח לרדיו דיסק?

או שמשהו לא בסדר במעבר מהרדיו דיסק לרמקולים?

פורסם

ערכו לי את הכותרת של ההודעה לא נכון

הכוונה היא שהמערכת נכנסת לדיסטורשן בווליום הרבה יותר נמוך מאשר פעם

• תוכן חדש...