פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אנשים חבר שלי הצטרף כמעט לסטטיסטיקה-הוא החנה את הרכב ביום חמישי לפנות בוקר ולא נגעו בו עד יום ראשון-הוא נכנס לרכב וחשכו עיניו-המערכת חצי בחוץ מפורקת-המסגרת שלה זרוקה על המושב שליד הנהג, הפאנל שהיה בתא הכפפות זרוק גם הוא על המושב שליד הנהג-כל הדלתות היו נעולות כשהגנב עזב ואף חלון לא מנופץ-בבדיקה מעמיקה המנעול של הדלת שליד הנהג טיפה התעקם.... שמעתם כבר מקרה מוזר כזה?? איך זה יכול להיות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר הסברים בבקשה לגבי רמקולים מה זה 6.5 איזה סוגים של גדלים קיימים איפה שמים כל גודל (קדימה - אחורה ) ? וגם מה זה קומפונט? אם אפשר גם לגבי מגברים מה ההבדל בין 100 *4 לבין 2* 200 תודה רבה לעוזרים * הכותרת נערכה, להבא כתוב נושא שמעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 4 תגובות
- 906 צפיות
אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על רמקולים 6.5 אינץ' טובים שאתם מכירים, עד 500 שקל. תודה
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים איזה דגם מבין השלושה הייתם קונים ללא קשר למחיר. איכות נטו!!! אני בניו יורק עכשיו ואני צריך תשובה מהירה ככל האפשר. תודה לכולכם!!! JL AUDIO 300/4 or HIFONICS ZEUS 6400 OR MTX THUNDER 684
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
מגבר לרכב PIONEER דגם: GM-X564 � מגבר לרכב עם 4 יציאות � 4*100 ואט ב-200 דולר יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 35 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום אני מתלבט אם למכור רכיבי ציוד באוטו שאני מוכר. ההתלבטות היא האם להעביר אותם לרכב של קרוב משפחה (בחדש שלי יש מערכת אינטגרלית ללא יציאה למגבר וכו'...) או למכור כאשר אינני יודע כמה אפשר לקבל בשוק יד שניה. הרכיבים המועמדים (הותקן לפני שנה ו- 10 חודשים): מגבר אודיסון audison vr404 (עלה כ 1500 ש"ח) רדיו דיסק sony cdx-m670 (עלה בחו"ל כ 2200 ש"ח) קומפוננטות של סרוין וגה HED-1502 (עלו קצת מעל 1000, ראיתי בדיוטי ב- 200$) סאב של רוקפורד (נדמה לי 10 או 12") (עלה כ- 1300 ש"ח) * הותקן ונמכר ע"י מיגון ושמע. הייתי רוצה לקבל תחושה של מחירים שאפשר לדרוש והאם בכלל כדאי למכור רמקולים... תודה, שחר [email protected]
טוויטר לא תקין
מאת חלי- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הטוויטר הימני שלי לא עובד. האם אפשר לעשות משהו, או שצריך לקנות חדש?
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו שמע ? חבר שלי אמר שהוא הזמין אותם מאיזה אתר אינטרנט, הם שווים משהו ? הוא עשה טעות ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים אני בניו יורק ואני מתלבט איזה מגבר לקנות להגברת שני הקומפוננטים שלי ברכב. אני מתלבט בין JL AUDIO HIFONICS ו AUTOTEK מה הכי טוב מיבנהם ?אם כן איזהדגם בדיוק
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב הכותרת די ממצה את השאלה שלי. קצת יותר פרטים יש לי HU של קנווד 4x45' רמקולים אחוריים 220W של קנווד . אני לא ממש מבין במערכות אז אני רוצה להתייעץ איתכם אם להתקין את המגבר הזה או שלא שווה . תודה
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר את המגבר של חברת prosound האם זה נחשב חברה טובה?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. רדיו דיסק פיוניר דגם 3400R , ב-650 ש"ח. שווה? (יד שניה) 2. מישנהו שמע על חברה של מערכות לרכב בשם explotion ? עשיתי חיפוש מקיף באינטרנט, ולא ראיתי דבר... (צירפתי דגם של הפיוניר) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז בעצת אייל ניגשתי לספיקר וורקס בשבוע שעבר והם ביצעו חיווט מחדש של המערכת, הוסיפו מגבר וסאבוופר, ובנו תיבה מיוחדת מפייברגלאס. כשהם סיימו עם המערכת היא נשמעה הרבה יותר טוב אבל הבאס היה פאנצ'י מדי לטעמי. אריק החליף את הסאב מדרייבר של JL AUDIO לדרייבר של קרוספייר והבעיה נפתרה. בעוד ה- JL היה עוצמתי הרבה יותר, הקרוספייר היה הרבה יותר הרמוני וכאילו השלים את הרמקולים. באותו שלב הייתי די מרוצה מביצועי המערכת עד אתמול.... בעודי נוסע, גג מורד, ווליום גבוה, שומע chicane ונהנה מהחיים, החלו לפתע להישמע רעשים חשודים מהקומפוננט הימני (MB QUART מסדרת הרפרנס). הלך המיד באס... אין לי אחריות...אין אפשרות להשיג רכיב בודד, צריך לקנות רמקולים חדשים. מה שכן, מעז יצא מתוק (איכשהו). הצל…
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חייל, ואין לי הרבה כסף... אז החלטתי לקנות דברים ממש זולים. אני לא כ"כ מבין בזה, אבל יודע שהם לא משהו... אני אשמח רק אם תתנו לי את דעתכם לפני שאני מתקין אותם... תודה, טל. מגבר: PROSOUND 4X100 PA-480 ב-350 ש"ח. רמקולים: 4 רמקולים Audiogods - שני רמקולים קדמיים עגולים · 3.5 אינץ' 120W ו-33FR ושני רמקולים וודסטוק אחוריים אובליים 6X9 אינץ' 3WAY 600W ב- 250 ש"ח ואני מעוניין לקנות עכשיו רדיו דיסק בעד 500 ש"ח. שווה במצב כזה להשקיע ברדיו דיסק? ואם המערכת תשמיע משהו בכלל?! :snipersm: * הודעתך נערכה להבא נא לדייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים יש לי kenwood kdc 3090 עכשיו הציעו לי עסקה כזאת: רמקולים לבד - כל רמקול 250 W ב-250 שקל או הרמקולים שהוזכרו למעלה + מגבר + סאב ב-550 שקל האם זה הגיוני או שהמחיר זה מחיר של רכיבי חרא? יכול להיות שהסחורה גנובה אין לי מושג... דרך אגב זה יתאים לי למערכת? תודה רבה לעוזרים או אם זה לא קנייה משתלמת האם יש למישהו עסקה להציע לי בסכומים שדוברו למעלה
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
מומלץ ?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש חנות ש: המחירים יהיו נורמלים! הציוד יהיה מקצועי ומהדגמים החדשים מכול החברות! ההתקנה תהיה כמו שצריך ואולי אפילו מקצועית. הכי חשוב זה שרות!! אז איפה אתם חושבים שהכי כדי לקנות אדיו לרכב באזור המרכז? ואם אפשר מספרי טלפון וכתובת!
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ה HU שלי הוא PIONEER DEH-P3100 כתוב עליו 45X4 עכשיו רציתי לדעת אם ה 45W זה הספק נקי (RMS) ? או הספק מקסימלי ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הייתי לפני כמה ימים בחברה שמתמחה בציוד סאונד באילת, והוא אמר לי שאפשרי לחבר מנורות זעירות (באדום או כחול) לתוך הרמקול (ברשת הברזל שסביבו) ולחבר לתוך המערכת, ככה שהאורות הללו ידלקו ויפעלו על פי המוזיקה... משהו שנמשע מאוד ערסי... אבל מצד שני מעניין מאוד. זה באמת אפשרי? הוא אמר לי את זה בחצי צחוק וחצי אמת, ככה שלא הבנתי האם הוא ציני או לא... הדבר הזה מעניין אותי, רק ברמת העניין, כי אין לי כוונה לעשות דיסקו מהרכב שלי... (בכל זאת.... ). מה אתם אומרים?
רמקולים לפסאט 1 2
מאת perel- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קניתי רמקולים לפאסט בדיוטי פרי והם היו גדולים מדי, אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים טובים שיש בדיוטי פרי, מה שאני מחפש זה: חברה טובה, זול(עד 200 דולר) טובים ובעיקר שיתאימו לפאסט. תודה אור
הודעה אחרונה מאת perel, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה התקנתי ברכב רדיו דיסק MP3 של קנווד (kdc-mpv622 מחו"ל). אין לי מגבר ברכב וכנראה שגם לא אזדקק לו. על פי מפרט השמע של הרדיו דיסק: 1. הספק היציאה המירבי שלו הינו 50 וואט * 4 2. הספק ברוחב פס מלא הינו 22 וואט* 4 (בעיוות הרמוני כולל פחות מ- 1%) שאלתי היא, תחת ההנחה שאין ברכב מגבר, מהי מידת ההספק של רמקולים אחוריים אובליים (6*9) שכדאי להתקין. לדוגמה, האם רמקולים אובליים של 250W הם חזקים מדי עבור רדיו דיסק ללא מגבר בנתונים שלעיל? מתקין אחד בחנות, אמר לי שזוהי "בדיחה" להתקין רמקולים אחוריים בהספק של 250W כאשר אין מגבר (הוא הציע לי רמקולים של קנווד 170W). ואילו במקום אחר נאמר לי אחרת (שם הציעו לי רמקולים של קנווד 250W). מי מביניהם צודק?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ויש לי בעיה : כשאני מדליק את המערכת היא ישר עוברת למצב של mute כלומר מופיע לי בתצוגה mute ואני צריך ללחוץ על ה-power כדי להכנס למערכת עצמה יש לציין שהמערכת תומכת בהשתקת הרמקולים כאשר מתקבלת שיחה נכנסת שאלתי היא: מה אני יכול לעשות כדי למנוע את הופעת ה-mute עם הפעלת המערכת? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
- 10 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
לפני הכל קצת רקע... יש לי באוטו מערכת שכוללת רדיו דיסק מגבר זוג רמקולים וסאב. וחוץ מזה יש לי עוד רכיב שלא מחובר למערכת כרגע כי אני לא יודע מה הוא בדיוק עושה, מדובר בקבל (נראה כמו בטריה גדולה). מה תפקידו של הקבל הזה? אני רק יודע שהוא מתחבר למגבר. לירן
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות להחליף את מגבר הרוקפורד שלי במגבר CRUNCH X-475 האם כדאי???
הודעה אחרונה מאת danny24, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואם כן , יש מיסים ? וכמה אם יש... אני מדבר כאן על רמקולים , מגברים , יחידות ראש , DVD וכו'... כל דבר שקשור למערכות לרכב... אני משער שלא לכולם יש מיסים שווים.. מישהו כאן יכול לתת פירוט בנושא בבקשה ?
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
מישהו יכול להגיד לי איך מחברים רדיו דיסק או צ'יינג'ר למערכת המותקנת בסיאט איביזה דגם 98 והלאה?????? (הרכב מגיע עם מערכת בילט אין)
הודעה אחרונה מאת shai, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום צריכים בגיל מוקדם ללמוד על מערכות ! לצידה אגב נמצא סאב 32 אינץ ישן של קלריון.
חברה מי שלא יודע יש מחר יש מפגש בקנייון איילון בחניה שממול הבאולינג, בשעה 12:00. אני אהיה, 205, FASTGT וממה שהבנתי עוד רבים (יחסית) אם בא לכם לבוא ולקשקש קצת אתם מוזמנים. רק אל תצפו לראות שם מערכות, כל המערכות או בשלבי בניה או בשלבי פירוק מצטער על השעה המאוחרת.
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם קיימים רמקולים של 250 w כל אחד? תודה לעוזרים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קרנץ V-4300 4-Channel V-Drive 4 x 225 Watts איזה חוטים כדאי לקנות לו ? כמה שיותר פרטים יותר יעזור כי אני לא מבין בזה כלום.. חברה וכאלה... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת poko,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 319 אורחים (הצג רשימה מלאה)