פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
kenwood 220w
מאת shainin- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, התקנתי היום רמקולים של קנווד 220 וואט 40 RMS חדשים. (4WAY) אני מתכנן בימים הקרובים לרכוש מגבר קטן אך ורק לרמקולים האלו. (לא מתכנן סאב או כל תוספת אחרת כרגע) מה הייתם ממליצים, המחיר לא משחק תפקיד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנתי מחו"ל מגבר של rokford 501 x ויש לי רמקולי של פיוניר (330 וואט) וסאב של פיוניר 305c , אני מעוניין להזמין גם חוטים ובגלל שאני לא מבין גדול בנושא רציתי לדעת מה דעתכם על החוטים הללו: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=rocrp1610c&store=&rpc=&catid= תודה.
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תעזרו לי בבקשה, איך לכוון אותו. אני לא מצליח! מחובר למגבר פיונייר 305 C דרך גישור
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר היום ( אחד הhu היותר יפים שראיתי) ועכשין לשאלה איפה ואיך עושים כיול לתדרים של הרדיו?
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני רמקולים : 1) cadence zx-691 75W rms/150 peak 2)magnat xtract 7x10 110W rms/220 peak מי שמכיר את הרמקולים האלה מבחינת עוצמה ואיכות , שיכתוב על מה הוא היה ממליץ .. לינקים לרמקולים : http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xtract&detail=116713&area=1&lang=en http://www.cadencesound.com/action.lasso?-Database=Products&-Table=WEB&-ResponseAny=drivers_detail.html&-token.sub=&-token.comps=ZX-&-KeyField=ID&-KeyValue=156&-search בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת peretsof, -
חברה, קניתי סאב של פיונייר 305C אני בניתי את תיבה בעצמי. יש לי שאלה : בחוברת שבאה עם סאב רשום שצריך להדביק שטיחון גם מבפנים. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת zfima, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השגתי איזה רדיו דיסק משומש מחבר , הבעיה שלו זה שהוא קופץ בכל תנועה של האוטו, השאלה שלי היא אם אפשר לתקן את זה ? אולי לנקות את הדיסק איך שהוא , לפתוח אותו או משהו? אם למישהו יש איזה שהוא רעיון , אשמח לשמוע. חות מזה יש לי גם בעיות בכבל אנטנה שלי ורציתי להחליף את כולו , אז חשבתי כבר לקנות אנטנה משוכללת יותר , ראיתי באוטו דיפו באיזה 50 שקל אנטנות קטנות כאלה כמו של מכשירי פלפון , השאלה אם זה אפשרי להחליף, ואם זה מסובך, ואיך עושים את זה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נפגשנו היום אני, אלדד (205), רועי (FASTGT) וגיא (SUB0 מאוטוסאונד) להתקין ולבדוק ציוד, לשחק עם מיקומי רמקולים ולצערי ולמרות שלא תכננתי, גם להזיע (מי שרוצה לדעת איך מרגיש עוף בגריל שישב ברכב של אלדד). כמה תמונות:
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אנשים ! יש לי מגבר של פיוניר GM-X334 , וכאשר חפשתי את נתוניו הטכניים באתר של היצרן נתקלתי בדבר הבא : http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/CarProducts/CarProductDetails/0,1429,352,00.html מישהו בבקשה יכול לשים את הדגש על שתי טבלאות ההספקים הרשומות שם ?? איך אני מגיע לנצל את המגבר לפי נתוני ה MAX ?? אביב - שלא מבין במגברים ..
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל בוקר טוב לכולם... זו הפעם הראשונה שאני כותב בחלק זה של הפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, 1. קיבלתי מחבר רדיו טייפ עם צ'נג'ר 12 דיסקים והיה חסר הכבל שמחבר בין הטייפ לצ'נג'ר. השאלה היא מאיפה אוכל להשיג כבל כזה? 2. משום מה התצוגה על הפנל לא עובדת (הכפתורים ממוארים אבל התצוגה לא).מדוע? לפני שאתם עונים קחו בחשבון שאני לא מבין כלום במושגים הטכניים אז אם אפשר - בשפה פשוטה. אחלה יום אסי
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
שלום לכולם! להלן הבעיה: מצד ימין של הרכב (מהרכקולים כמובן), בוקע רעש של חשמל (מכירים את ה בזזז כרשר עוברים ליד חוטי מטח גבוה? מאוד דומה). לא תמיד שומעים אותו, הווליום משפיע, ורק כאשר באמצע השיר יש קטע שקט אפשר לשמוע את זה.... המערכת: HU - פיוניר 3100 (רדיו דיסק - בן שנתיים וחצי) קדימה - קומפוננט LANZAR VB 5.2 (בני חודשיים לערך). אחורה - פיוניר 6X9 בני כשלוש שנים (260W) - עובדים נהדר שניהם (טפו טפו טפו). בנוסף, שמתי לב שמאז שיש את הבעיה, התחיל להופיע תסמין שלHU לוקח הרבה מאוד זמן לעבור לקריאת הדיסק (אבל זה נראה לי כמו בעיה אחרת). האם הופעת רעש זה פרושה סוף חייו של ה HU? או שיש לי סיכוי לצאת מזה בזול... נ.ב. אף אחד מהחוטים לא נוגע במתכת.... …
הודעה אחרונה מאת טלר, -
התקנת טוויטרים
מאת E-S-L- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה להתקין את הטוויטרים אצלי ברכב אבל אני לא רוצה לתפוס אותם עם ברגים. חשבתי לתפוס את זה עם דבק אבל אני לא יודע אם זה יחזיק מעמד בחום. יש למישהו המלצה לדבק שיכול להחזיק את הטוויטרים טוב.
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
רדיו מילנו
מאת אריק ח.- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רדיו מילנו בבני ברק מתקינים רציניים ? יש לי מינידיסק של סוני ( כמו רדיו דיסק ) שאני רוצה להתקין בפולו 96. אני לא אוהב את כל המתקינים ה"חאפרים" שמתקינים עם איזולירבנד וכ"ו. המליצו לי על רדיו מילנו בבני ברק. דיברתי איתם והם רוצים 150 ש"ח... סכום נורמלי ?
הודעה אחרונה מאת אריק ח., -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תעזרו לי בבקשה, כי כמעט סיימתי ארגז 1.5 CF לפיונייר שלי 1) סאב הוא 12 אינצ'. מה גודל החור שלריך לחתוך 2) יש לי ג'קסון ועוד כמה כלים. איך לעשות חור כמה שיותר איכותי, מנסיונכם תודה
הודעה אחרונה מאת zfima, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
האם יש מפגשים של אודיו חוץ מיום שבת ובכלל האם יש באמצע השבוע?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם אנחנו כבר בקטע, אז מי מזהה את הדריוור הבא? אחראי פורומים לא לענות !
- 2 תגובות
- 973 צפיות
http://www.mtx.com/headtohead/w7.cfm השוואה על הנייר בין ה 9500 - 10אינץ החדש של MTX ל 10W7 של JL. לפי מש MTX אומרים, עושה רושם גם אם לשני הוופרים היו נתונים זהים עדיין הMTX עדיף בגלל היותו הרבה יותר זול... מצד שני ה 9500 הוא דגם חדש, וה W7 כבר קיים בשוק כמה זמן והיה פורץ דרך בזמנו. עם כל הכבוד לנתונים טכניים בסופו של יום הדבר היחיד שיכריע הוא מבחן השוואתי.
רדיו דיסק ביאריס
מאת soy7- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הזמנתי יאריס חדשה וההייתי מבקש את חוות דעת המומחים על איכות מכשיר הרדיו דיסק במכונית היאריס ,ואם כדאי לקנות את מחליף הדיסקים שלהם בתודה יוסי
הודעה אחרונה מאת soy7, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
יש לי שלוש RCA באוטו שהם הולכים אחד לסאב השני לרמקולים האחוריים והשלישי לקומפוננט ואני לא יודע למה הסאב לא עובד אצלי יש לי מכשיר פיונר דגם 9100 ואני לא מוצא שם את האופציה של הסאב מה אני יכול לעשות בלי לפצל את הRCA ? ואיך מפעילים את האופציה במערכת??
הודעה אחרונה מאת george, -
מי מזהה את המיד הבא? 1 2
מאת EyalR- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מיד 5.5 " די מפורסם
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם כן, אז מתי, יהיה נחמד לראות .
- 0 תגובות
- 855 צפיות
הסאב וופר שלי הפסיק לעבוד פתאום מה יכול לגרום לבעיה? הוא מחובר למגבר VIBE 420 בגשר ליציאה אחת ושתי היציאות האחרות של המגבר מחוברות ל4 רמקולים, כל זוג במקביל. התחילו להופיע בעיות רבות: אתמול הרמקול השמאלי אחורי הפסיק לעבוד (הסאב עדיין עבד), זו נראה לי יותר בעיה של הרמקול עצמו כי הקדמי שמחובר במקביל אליו עובד וכשקיצרתי בטעות בין החוטים שמגיעים אליו המגבר נכנס למצב PROTECTION, כלומר מגיע אליו אות אבל הוא לא משמיע אותו היום בבוקר הסאב עוד עבד, אבל פתאום הוא הפסיק לעבוד. היו תופעות מוזרות קודם שברגע שהיה קול באס חזק הרמקול הקדמי ימני עשה רעש דומה לרעש של ניצוץ חשמלי רק הרבה יותר חזק. אחרי זה ניסיתי להנמיך את הרמקולים עד הסוף, ולתת אות רק ליציאה של הסאב (…
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה שווה מגבר v12 והאם הוא שווה?
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על הרדיו דיסק שמוכרים בדיוטי פרי של פנסוניק ב200 דולר,הוא כדאי? כי אני מתכוון כנראה לקנות אותו כשההורים שלי יסעו לחו"ל עוד שבוע וחצי ורציתי לשמוע מה דעתכם עליו,הוא יעשה את העבודה?איך הוא בהשווה לפיוניר ולכל השאר? הנה מידע נוסף עליו http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=61819&saleNo=78822
הודעה אחרונה מאת badboy1, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם: QM 218.03 CX ?
הודעה אחרונה מאת SnOrK, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחד הרדיו דיסקים האלו שווה במחיר הזה? Panasonic CQ-DP103U ב480 ש"ח או LANZAR VBD700 ב-450 ש"ח או Blaupunkt RPD-552 ב- 480 ש"ח או JVC KDS-590 ב- 480 ש"ח. *כולם במצב כמעט חדש.
הודעה אחרונה מאת Tal_m9, -
רדיו דיסק איכותי
מאת f40- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חבר שלי קנה רכב והוא רוצה להתחיל להשקיע במערכת בתור התחלה הוא מתחיל עם רדיו דיסק והוא מחפש אחד שיתן לו איכות ללא פשרות העוצמה לא משנה מפני שיבוא מגבר (או אפילו 3) החברה לא משנה אבל הוא לא אוהב פיוניר אז אם אפשר כל חברה חוץ מזאת. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת f40, -
- 0 תגובות
- 992 צפיות
אני מתלבט איזה לקנות מהדיוטי פרי... את הפיוניר DEH-2500 או את הפנסוניק קורא אמ פי 3 ודיסקים רב פעמיים הזה: http://www.panasonic.ca/english/car/caraudio/cq-dp383.asp לפי מה שאני יודע האמינות של פיוניר גוברת על הפנסוניק אבל איך הפנסוניק בתחומים האחרים? צינגלה עריכה/הוספה: המראה של הפנסוניק בנוסף לא משהו... אבל עדיין MP3 (!)
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
יש לי 6X9 מאחורה 300 פיוניר, עכשיו אני שוקל מה לשים קודם, מגבר וקמפננט או מגבר וסאב? התקציב לקומפננט זה 2000 פלוס עוד איזה 1500 למגבר (אלא אם זה הרבה אז אפשרי גם בפחות) ולסאב ומגבר זה גם אותו התקציב יש המלצות למגברים ולסאבים? קומפננט ידוע לי מה יש בשוק רק צריך ללכת למתקין לשמוע מה הכי נוח לי (אני אוהב באסים מוזיקה שחורה טראנס האוס פופ) ושוב התקציב עד 3500 כאשר 1500 למגבר (אלא אם יש הצעה אחרת לחלוקה בכסף)
הודעה אחרונה מאת ToMeR,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 420 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beastmodeisr
- ArikC
- sperial
- mikk
- RedLabel
- topop
- אלוף העולם 1
- ANUTKK
- גולדן191
- Ofsa86
- PASHUT
- דובצע