פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום..הציעו לי את הדגם 4100 ב 600 ש"ח רציתי לדעת פרטים על הדגם :כמה וואט,תכונות וכך הלאה.. ואם שווה לקנות? אם אפשר איך שיותר מהר זה קצת דחוף. תודה...
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
מכונת ה DUMAX.
מאת Itay- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
DUMAX = Drive Unit Measurements At Excursion לאחר מספר דיבורים פה על X MAX, חשבתי אולי כדאי למי שעוד לא ראה, לדעת איך ניראית המכונה שעושה את המדידות "הרישמיות". בעיקרון נבנו יחידות בודדות של המכונה הזו, שמודדת את המהלך המכני של הרמקול, אבל יותר מכך את ההתנהגות שלו בכל מצב של אותו המהלך. המכונה שולטת בממברנה של הרמקול בעזרת לחץ אוויר שנשלט על ידי מנגנון סרוו מונחה לייזר. ניתן למדוד בכל מצב של מהלך מכני את העיוותים, קשיחות ועוצמה אלקטרו מכנית של הרמקול, ולפרוס את זה ככה שמקבלים "עקומת ביצועים". בנוסף המכונה מודדת גם נתוני TS, אל אף שזה לא ייעודה המקורי.
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם חושבים על רמקולים של קאדנס? נחשבים ליותר טובים מרמקולים של פיוניר או קנווד?? שאלה נוספת: האם זה נכון שאין צורך לחבר למגבר רמקולים אחוריים 9*6 ??????? מה אתם חושבים על hu פיוניר 9000?????
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני אלך כרגע על המנחת של רוקפורד ואקווה לטוב. מקסימום אזמין או אביא מארה"ב משהו אחר בהמשך. בעיה שגיליתי היא שהמקום לטויטרים, אין שם רשת ומקום לטויטר אלא צריך לקנות מתאם+טויטר מהונדה ב- 450 + מע"מ.... לא יאמן! החברות לקחו את הקטע של מערכות OEM יותר מדי רחוק... מקווה לטוב. שח
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
שאלה קצת מצחיקה... באוטו של אשתי (לנטרה 95) יש עדיין את הרדיו טייפ המקורי הזוועתי ורמקולים שלא מן העולם הזה. חשבתי לכבוד יום האהבה לשדרג שם למשהו שיאפשר לה לשמוע קצת דיסקים ולגרום לי פחות סבל כשאני נוסע איתה לעתים (רחוקות). האם יש לכם דיל מעניין של רדיו-דיסק+4 רמקולים (אחורה וקדימה) לא זבל סיני אבל לא היי אנד, שיהיה זול וטוב בעלות-תועלת? (ראיתי הצעות של מותגי NO NAME במכרזים... נראה לי לא שווה. מצד שני אשמח לקבל הצעה של דיל אצל מתקין, כולל התקנה). שח
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מזמן קיבלתי רדיו דיסק מארה"ב מסוג Pioneer דגם DEH-P7500MP לצערי הרב, במכשיר זה, קפיצות תדרי הרדיו הן אי זוגיות בלבד (91.7 - 91.9 - 92.1) כשפניתי למעבדת Pioneer כאן בארץ, נאמר לי שהפתרון כרוך בהחלפת ג'וק (מיקרו מעבד) בעלות של כ- 700 ש"ח (!!) האם ישנו פתרון זול ופשוט יותר ? אשמח לכל עזרה תודה מראש, פבלו
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבל אני רוצה חוות דעת ספציפית (אם מישהו יודע משהו) על פנסוניק CQ-DP383 , שנמכר בימים אלו בדיוטי פרי ב(כן כן)...200$ אם מישהו יכול להגיד מילה טובה או רעה או סתם מילה על הדגם הזה-אני אודה לו מאד. שלום
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה זה קומפוננט???? איך הדגם של הרדיו דיסק של סוני mp-70???? המלצות לגבי סאב ומגבר ברמה טובה???? איך הרמקולים של פיוניר 300 וואט בתור רמקולים אחוריים???? מצטער על כמות השאלות אבל אם מישהו יוכל לענות אני אשמח תודה
הודעה אחרונה מאת Rotem-RSi, -
מה זה קומפוננט ? [סליחה על הבורות] . חוץ מזה שאני יודע שזה מערכת של רמקולים. :mm_shock:
הודעה אחרונה מאת hc2, -
- 2 תגובות
- 939 צפיות
האם נקנה בסוף הפלציב ? מישהו סיים את פרוייקט הבידוד ? יש תמונות ? חוות דעת ? איך יצא ? נשאר חומר מיותר ?
הודעה אחרונה מאת BoazG, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם יש לי קרוס אובר אקטיבי אני צריך לחבר אותו בין המגבר לרמקולים או בין המערכת למגבר? אם כתוב למשל קרוס 3 ערוצים זה אומר 3 ערוצים בסטראו? כלומר מיד באס לשני רמקולים, מיד לשני רמקולים וטרבל לשני רמקולים?? בתמונות אני רואה שהחיבורים בקרוס הם RCA והחוטים מהמגבר שלי לרמקולים הם לא RCA איך זה הולך??
הודעה אחרונה מאת liran, -
חבר נתן לי מגבר מחברת targa דגם e-800. המגבר שווה משהו בכלל? איך אני מחבר עד היום היה רדיודיסק ישר לרמקולים מה קורה עכשיו איך אני מחבר את העסק? יש לי בצד אחד נראה לי כניסות של rca את זה אני מחבר לrca שברדיודיסק. צמוד יש לי צמה עם סוף מלבני שאליו אמורים לחבר משהו השאלה מה? בצד שני יש לי צמה עם מלא חוטים ביניהם חוט עם פיוז נראה לי ששם אני מזהה גם חוטים של הרמקולים. אני פשוט צריך רק לחבר את הרמקולים לשם וזה הout למעשה? וצד שני של rca זה הin? ומה קורה עם הצמה עם הסוף המלבני בin? תודה! אגב הרדיודיסק של aiwa 35*4 ויש לי 4 רמקולים באוטו.
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ממה שקראתי בזמן האחרון מה שהם נותנים זה את הזוית למעלה , מה שאני לא מבין איך אמורים לשמוע אותם אם הם רחוק למעטה ועוד מוסתרים עם הרגליים של הנהג והנוסעה, אצלי למשל אני לא רואה מקום לקיק פאנלים כי החלל שם נורא מצומצם אבל המקום של הרמקול בדלת הוא בערך 15 ס"מ משם כלומר ממש בפינה של הדלת השאלה שלי אם הוופר יהיה בדלת והטוויטר על הדש בורד האם זה יהיה כל כך נורא? ועוד שאלה האם סיליקון מרוח על סאב הורס את צליל שלו ? והאם הסאב צריך להיות מחובר בlp והקומפוננט בfull range ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
ה COLT של רדיו סיטי 1 2 3
מאת ראלימן- 30 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום למפגש הגיע קולט שלא הייתה מביישת את באטמן בכבודו ובעצמו. הרכב הוא רכב הדגמה של RADIO CITY. הציוד ברמה גבוהה. ההתקנה עצמה פשוטה מאד ולא מראה על יותר מדי השקעה, כלומר זה לא בניות פיברגלאס סטייל שמעון וסאונד סטורם. אלא זה יותר שטיחונים זולים אבל לא זיהיתי משו חאפרי. ניגשתי לבחור שחילק פליירים של רדיו סיטי כדי לשאול מה ה-XMAX של הסאב, בכל מקרה פרי אייר של אודיובאן לא רואים כל יום. השיחה הייתה ככה: (א=אני ב=בחור) א: מה ה-XMAX של הסאב? ב: מה?? לא שמעתי! א: ה-XMAX של האודיובאן ב: אהה אני לא יודע לך דבר פה עם מי שמבין. א: (ניגשתי לבחור השני..) מה ה-XMAX של הסאב? ב: ב-RMS או בMAX? א: לא לא, XMAX XMAX! ב: 1200 WATT א: לא הבנת, כמה הסאב זז קד…
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו הכותרה אני הולך לעשות את ההתקנה באוטו שלי ואני מתקין מקדימה קומפוננט של DLS UP6 שמחליפים את הJBL GTO 605 החמודים ... עכשיו השאלה הנשאלת להתקין אותם מאחורה או לא ??? כמה אמרו לי שלא צריך ויש לי כמה יתלבטויות : 1. המכונית יחסית גדולה מבפנים ... 2. מה אם הנוסעים מאחורה ? 3. לא יהיה חסר לי באוזן את הצליל החלש שחוזר מאוחרה ??? אני ישמח אם משיהו באמת יגיד לי תאחלס לשים או לא כדי שאני יוכל לעשות את החשבון שלי ואולי לקנות עוד איזה סאב לאוטו ... תודה
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול לחות דעה על הרמקול 7" על 10" של חברת מאגנט: Magnat Xtract 7130 ואיך הוא עומד במבחן עם הקנווד hq-718? האם אפקט המחיר באמת נכון כאן? 500 ש"ח למאגנט לעומת כ-800 לקנווד? האם למישהו יש עוד רעיונות לרמקולי 7 על 10 מחברות אחרות שמיובאים לארץ?
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
Amp: Alpine MVR-F356 (4x75+1x180) Front: Morel Hybrid 6 Component אני מחפש איכות בלבד. סאונדסטורם המליץ לי על סאב 10 אינץ' של מורל... כמובן שאני אצטרך גם לבנות לו תיבה. אבל שמתי לב שמורל הם יותר עדינים. מישהו ניסה ויכול להגיד לי איך הוא? או להמליץ לי על סאב טוב אחר?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר שקטלתם את פיירלס, ובעיקר כי אני לא מזמין מוצרים און-ליין. רציתי לבקש המלצה למערכת שתכלול את הפריטים הבאים: 1) זוג רמקולים 3.5". 2) זוג רמקולים 9*6. התקציב הוא ממש זעום, אולי 300 שקל לשניהם. אני לא מחפש פירמות איכותיות, רק משהו שאני יוכל לשמוע דרכו, ואם אפשר חזק אז עדיף. אני לא אודיופיל, ולא מחפש איכות, פשוט רוצה לשים ווליום חזק בלי שהרמקולים יחרחרו. מישהו יכול להושיע?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם תוכלו לתת מילה על איכות או עוצמה זה יעזור ולגבי בחיבורים מה כל דבר. החברה targa דגם e-800. יש לי באוטו רדיודיסק של aiwa 40*4, ו4 רמקולים לא משהו. האם כדאי להתקין באוטו את המגבר הזה?
- 0 תגובות
- 886 צפיות
שמעו חברים אני לא כל כך מבין במערכות וכאלה אם תוכלו לעזור לי בכמה דברים... הציעו לי קומפוננט של לנזר 240 וואט ב700 ש"ח ואני לא מכיר את החברה הזאת לנזר שווה לקנות ? לנזר זה חברה טובה לרמקולים?? תודה רבה אלי
הודעה אחרונה מאת eli_85, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
הציעו לי מגבר של חברת לוג'יק. לא זוכר איזה דגם בדיוק , המגבר 4 ערוצים . המוכר הזכיר לי שזאת חברת בת של PYLE ( חברה טובה?). במחיר של 900 ש"ח. כדאי?
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שתי רמקולים חזקים ואכותיים של פיוניר... עכשיו רציתי לשאול אם ברדיו דיסק שלי היציאות הם 45*4. יש לי את שתי הרמקולים האלה.... אני יכול לחבר לכל רמקול שתי יצאיאות שככה הוא יקבל מהרדיו דיסק 2*45....? זה קצת מתסבך אבל אם תקראו טוב תבינו למה אני מתכוון....
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי רמקולים לאוטו לפני איזה כמה חודשים, בהתחלה שמעו בהם ממש חזק, אבל עכשיו לא שומעים בהם חזק כמו פעם, באותו ווליום. האם הנצילות שלהם ירדה ? יש מצב כזה ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ! הציעו לי לקנות מגבר ארבע יציאות של החברה V 12 חברת בת של אלפיין ככה הוא אמר) ב-1100 שקל. מישהו מכיר את החברה, איך המגבר, והאם זה חיקוי או לא? (לפי המחיר שלו)
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש משהו שאני לא ממש מבין, או לא בטוח בו למשל ה HU שלי מפיק 4X45WATTS זה אומר 45W MAX לכל ערוץ. נאמר גם ש HU מפיק 22W RMS. עכשיו נניח לדוגמא שאני מגביר עד הסוף, אז בעצם המגבר הפנימי נותן 45W MAX , אך בעצם 22W RMS~ בו זמנית ? זאת אומר שזה כמו גל סינוס כזה שהנקודת מקסימום שלו היא 45, אבל בעצם הממוצע הוא 22 ?
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברה, לא ידעתי אם לרשום תנושא באוף טופיק, אין לי מושג אם יגאל שילון אחראי שיווק של החברה הזאת, בכל אופן חבל לפספס כל יום , רוצו לגהץ תויזה כי כזה מבצע חבל לפספס!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/electro_tech/product.asp?pf_id=RQSLMP5&group_id=821&super_dept_id=
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. יש לי יונדאי קופה צורה חדשה וברכב יש HU של סימנס VDO שקיבלתי במתנה. עם הרכב באו 4 רמקולים מקוריים+2טוויטרים ורציתי לדעת באיזה חברה מדובר, כמה וואט RMS הם מספקים וכו'. אם יש למישהו פרטים, אשמח לקבל, תודה.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 0 תגובות
- 788 צפיות
בפולו 96 ( 1.6 ל' 75 כ"ס ) הרמקולים נמצאים בדשבורד. אני מניח שזה 3.5" או 4" אבל אני לא בטוח. מישהו יודע ?
הודעה אחרונה מאת אריק ח., -
- 5 תגובות
- 933 צפיות
אני רוצה לעלות בדרגה של הרדיו דיסק שלי יש לי כרגע 7400 , ועשיתי בארת של פיוניר השווה קצרה אם שניי המכשירים ולא ראיתי הבדל משמעותי ( בשווה ) השאלה : כדי להחליף את הפיוניר הנ"ל ? או איזה פאנלי שווה להחליף אותו תודה לכולם .......
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משהו מאוד מבאס קורה לי באוטו שאני מרים קצת ווליום הרמקולים מקדימה מתחילים להישתגע , יותר נכון הדלתות , הכול רועד וזה מעיק על הצליל , אי אפשר להנות ברמקולים מאחורה אין בעייה , הרמקולים מקדימה עוד מחוברים עם מגבר .. אני ממש מבואס מזה , אני לא נהנה לישמוע מקדימה כי אי אפשר לישמוע מוזיקה אלקטרונית בווליום גבוהה ! מה עושים במצב כזה???
הודעה אחרונה מאת eliad2,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 373 אורחים (הצג רשימה מלאה)