Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה לדעתך עושה 24 ביט D/A

על מה הוא משפיע?

אני מדבר על ה מכשירי HI-END

MCINTOSH, CDA-7990 F1

להשוות לפיונייר מה לדעתך יש במכשיר HI-END שהוא עולה מעל 1K $

פורסם

יש לי

Rockford Fosgate 9120 (MP3/CD)

יש לו חסרונות, אבל סך הכל הוא אחלה בשביל 2300 שקל.

ואיל- אני מחפש בדיוק סאב שאני ארגיש אותו מבחינת עוצמה, כי באמת הבנתי שהסאבים של מורל הם יותר למוזיקה קלאסית :lol:

אני אגיע למפגש ביום שבת באיילון בתקווה לשמוע סאבים...

אהה ואני צריך גם דיינמט לאטום את הדלתות שקצת רועדות :?

מישהו יכול להסביר לי איך זה עוזר לאטימה בכלל? איזה מן חומר זה? (ראיתי מן גלגלת צבע שכזאת אבל לא הבנתי מה עושים איתה)

פורסם

ג'ניה, דבר ראשון מצד שמאל למעלה בהודעה שלך יש כפתור ערוך, אם אתה שולח הודעה ולאחר 2 דקות נזכר בעוד משהו אתה יכול להשתמש בכפתור הזה במקום להוסיף עוד הודעה.

לשאלתך, אני פשוט אתן לך קישור שבו יש שני אנשים שתכננו בעבר DAC, אחד מהם תכנן DAC ששימש המון חברות הקלטה בכל העולם ומכר מאות ממנו. הלוואי והייתי יכול להתווכח איתו ולומר אחרת (כלומר לתכנן בעצמי ולמכור מאות כאלו) אבל לצערי אני לא יכול:

http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=020879#000000

תקרא את כל הקישור ואם אתה רוצה, הכי טוב שפשוט תרשם לפורום ההוא ותגיב לת'רד אם יש לך שאלה.

הדיינאמאט בא בתור יריעה שאותה אתה מדביק על הדלת, היא מקשיחה את הדלת ובכך מונעת ממנה רעידות וכמו כן החומר מבודד רעשים מבחוץ. עם הגלגלת אתה פשוט עובר על החומר כדי לוודא שהדבקת אותו טוב, אבל גם כפות הידיים שלך יכולות לעשות את אותה עבודה.

פורסם
I see...

טוב קיצר אני אבוא עם האוטו ביום שבת ונראה מה צריך ומה כדאי.

תודה!

תבוא עם דיסקים שלך, שאתה אוהב ומכיר. תקשיב ורק אם לך זה נשמע טוב תחליט אם הסאב שאותו אתה שומע זה הסאב שאתה רוצה.

אני לא בטוח אם יהיו לך יותר מדי סאבים להאזין להם אבל זה תלוי גם במספר האנשים שיבואו (וגם אצלהם יש בערך את אותם סאבים).

• תוכן חדש...