Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Amp: Alpine MVR-F356 (4x75+1x180)

Front: Morel Hybrid 6 Component

אני מחפש איכות בלבד.

סאונדסטורם המליץ לי על סאב 10 אינץ' של מורל... כמובן שאני אצטרך גם לבנות לו תיבה.

אבל שמתי לב שמורל הם יותר עדינים. מישהו ניסה ויכול להגיד לי איך הוא? או להמליץ לי על סאב טוב אחר?

פורסם

בוא נרמוז בעדינות שלסאונדסטורם יש אינטרס ענק לדחוף מוצרים של מורל.

לפי מה שהבנתי (לא משמיעה) הבאסים של מורל הם לא הכי איי איי.

אבל השמיעה שלך קובעת.

פורסם

האינטרס שלו הוא בדיוק כמו של כל מתקין - למכור ואין בזה שום דבר רע.

בין אם הסאב יתאים לטעם הלקוח או לא זה כבר תלוי בלקוח.

יכול להיות בזה משהו רע אם למשל הלקוח מבקש סאב SPL והמתקין מנסה למכור לו סאב SQ כי אין לו משהו אחר אבל לא כך הדבר במקרה הזה.

פורסם

לא שמעתי בדיוק את הדגם המדובר, אבל יש לי בבית זוג ריצפתיים ישנים של מורל, אשר משתמשים בוופרים 10' מאד דומים בתוך תיבות סגורות.

כרגע הספוג של הממברנות קרוע, אז הם נשמעים נורא, אבל לפני כן היה להם פשוט יופי של סאונד ! אל אף המהלך הקצר שלהם הם סחבו בסבבה, למרות שהרהיטים לא בדיוק זזו... :wink:

פורסם

לי היו שני מורל 10" בתיבה פורטד ולטעמי הם לא השתלבו טוב (מבחינת עוצמה) ויש הבדל בין דרייברים ביתיים ודרייברים לרכב בנתונים שלהם וכמו כן העובדה שאחד מנגן בבית והשני ברכב, ככה שלתת ביקורת לפי רמקול ביתי וישן זה לא דבר נכון לעשות.

Soundwave סאב זה דבר שבניגוד לשאר המערכת קל לשמוע (לחבר ולנתק) תשמע אותו וסאבים נוספים ותראה מה מוצא חן בעינייך.

פורסם

יש לי סאב כזה נשמע מספיק מדויק.

בכל הסוגי מוזיקה.

ומספיק חזק.

תיבה סגורה 30 ליטר

SOUNDWAVE איזה HU יש לך?

ומה אתה שומע?

פורסם

לJENIA , קודם כל השאלה הנשאלת היא איזה מגבר ולא HU..... באמת תפסיק לחשוב שHU עושה את כל הסאונד ברכב זה ממש בולשיט רציני!

תסתכל על נתונים , לדוגמא למורל X-MAX הגובל לבדיחה דופק את הסאב הנ"ל מהבחינות של עוצמה, יכולת ירידה לתדרים נמוכים... אבל הכי טוב הוא מבחן השמיעה, שים סאבים ברכב ,תכוון ואז תבדוק אם אתה מרוצה... :roll:

דבר שני בכל רכב הסאב יכול להישמע שונה לחלוטין... אצל איל לדוגמא בוולוו שני סאבים מטורפים של ADIRE AUDIO בקושי הורגשו

פורסם

קניתי תHX-D10 מסיבה אחת והיא שלא רציתי לקנות HU שיש בארץ כמו פיוניר ,קנווד למען האמת רציתי ת835 רק שלא הצלחתי למצוא מישהו שיביא לי אותו.... חוץ מזה יש לי בבית DVD של קלריון שלא יפעל לי עם שום פירמה אחרת חוץ מקלריון!

פורסם

FASTGT מגזים כשהוא אומר שהם בקושי הורגשו (הוא בכלל חושב שמידבאס זה סאב באס :roll: ), הם הורגשו מעל ומעבר והיו חזקים מדי לכל סוג של מוסיקה, פשוט מבחינת SPL הם לא הגיעו למימוש הפוטנציאל הטמון בהם, לא ניסיתי לפתור את הבעיה כי היא הייתה כרוכה בשינויים ברכב וידעתי זמן קצר אחרי שהתקנתי שהמערכת תועבר לרכב אחר (וזמן קצר אחר כך שהיא תימכר).

בכל אופן את המורל שמתי בזמנו על המושב האחורי ועדיין את טעמי הם לא סיפקו (מבחינת עוצמה). זה היה לפני איזה שנתיים+ ככה שאולי אז אהבתי גם יותר באסים, אני באמת לא זוכר.

בכל מקרה כמו שאמרתי, תאזין לכמה שיותר סאבים ואז תחליט מה מתאים לך.

• תוכן חדש...