פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Sma1, -
- 3 תגובות
- 983 צפיות
אהלן חברה חסכתי 1000 שח לסאב אני יכול להשיג קיקר L5 חדש בקרטון בסכום הזה. אתם אומרים ליקנות. או שאפשר בסכום הזה ליקנות משהוא יותר טוב. בתודה מראש ארתור
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
קליפוניה בום, חברה של מערכות סואנד בלבד לא מי יודע מה .. מוכרת שואבי אבק? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1022529 מה הבא בתור? KICKER ימכרו טוסטרים?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
האם באופן עקרוני ניתן להחליף לרדיו דיסק את הפנל בלבד לפנל אחר,לדוגמה פנל רגיל לפנל של רדיו דיסק של MP3 ואז ניתן יהיה לשמוע באותו רדיו דיסק רק עם פנל אחר גם MP3 אני כמובן מדבר על פנלים של אותו חברה ומאותו סדרה . לי לדוגמה יש רדיו דיסק קנווד 2023 ניתן להחליף את הפנל שלו לפנל של רדיו דיסק של קנווד שקורא MP3 מאותו סדרה.אם כן,כמה יכולה לעלות החלפה כזאת? אודה על תגובות
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מגבר אחד שמחובר לרמקולים האחוריים ולסאב... אני רוצה לחבר עוד מגבר רק בישביל הסאב... ואת המגבר השני לחבר לבוקסות האחוריות והקידמיות... צריך עוד RCA ? האם אפשר להישתמש בפלוס ובמינוס הקיימים או שצריך להעביר חדש ? תודה מראש על עזרתכם...
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי בחנות סאונד בהוד השרון שרוצים רק על התקנת מגבר 325 שקל (!!) האם המחיר הגיוני?!?! מה המחיר הממוצע להתקנת מגברים? תודה!
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 3 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם (אני מנסה שוב כי בתרד הקודם לא התיחסו אליי...) הציעו לי את הסט של FOCAL דגם 165V במחיר של 1000 ש"ח חדש בקופסה ואני צריך את עזרתכם (מי שמכיר את החברה\דגם הזה) האם המחיר שווה? איך הסט מבחינת SQ איך הוא מבחינת SPL? האם זו חברה טובה ואמינה? *יש לי פיזו 106 XS שנת 98 *אני רוצה להגיע לאיכות טובה באוטו בשילוב של עוצמה (עם דגש על איכות) תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים ........אורן
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 1 תגובות
- 928 צפיות
שלום לכולם ! אמרו לי שההתנגדות עצמה של היציאה יותר חשובה מכמות הוולט שהיא נותנת, ושבעצם זה הנתון שיותר קובע את איכות הגל...? ואיפה כתובה רמת ההתנגדות במדריך שמגיע עם הרדיו ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי זאת ההודעה הראשונה שלי בפורם האודיו לרכב.... ואני לא כל כך בטוח שתוכלו לעזור לי... אבל בכל מקרה השאלה שלי לפני כמה חודשים גנבו לי את הרדיו דיסק אז כרגע אבא שלי הביא לי טייפ עם פאנל נשלף של KENWOOD (עד שיהיה לי מספיק כסף כדי לקנות רדיו דיסק חדש) עכשיו יש בו המון חוטים הפרדתי את כל החוטים של הרמקולים ונשארו לי 3 חוטים 1-אדום 1-שחור-עבה 1-צהוב-עבה אפשר לדעת מי מהם ה + או -?? תודה מראש!!
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שבועיים הכנסתי דיסק לשמוע באוטו,ובאתי להוציא אותו כדי להחליף לדיסק אחר ופתאום הוא לא מגיב לכפתור בכלל,לחצתי על הכפתור עוד 100 פעם והוא לא רוצה להוציא אותו ניסיתי אחרי זה לנסות להכניס דיסק אחר למערכת תוך כדי לחיצה על הכפתור ותוך כדי שהדיסק שבפנים מתנגן וזה עזר,והדיסק סוף סוף יצא,ושוב רק בשיטה הזאת הדיסק יוצא מהמערכת(וגם צריך הרבה נסיונות) יש למישהו עצה מה לעשות? לירן
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה: גנבנו לי את הרדיו דיסק מהרכב,ואני צריך לקבל עוד כשבועיים את הפיצוי מהביטוח בגובה 2500 שקלים. אני אגיד לכם מה יש לי ברכב ומה חשוב לי בסאונד ברכב ותמליצו לי בהתאם מה כדאי לי לקנות. אז ככה: לי חשוב שהסאונד יהיה איכותי, שיהיו לי באסים סבירים (אבל בלי סאב),וככל שהמערכת תעבוד בווליום גבוהה יותר טוב (לא מהערסים ששומעים אבי ביטר בווליום שכל השכונה תשמע,אבל אוהב לשמוע מדי פעם חזק). סוגי המוזיקה שאני שומע- בעיקר MTV,מוזיקה שחורה (ראפ,היפ הופ). מה שיש לי כרגע ברכב: זוג טוויטרים מקדימה,לא רמה גבוהה אבל עושים את העבודה (עדיף לשים קומפוננט קידמי כדי להחליף אותם,למרות שאני אולי אעשה קומבינה עם עוזי רדיו ואקנה ממנו רק טוויטרים חדשים). מקדימה זוג רמק…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחים שלי רק פיוניר 8 אינץ אין על הרמקול הזה הוצאתי אותו ב800 ש"ח בעזרת יבגני מהפורום אבל זה רמקול אדיר לא רואה מגנט קנווד וכל השאר
הודעה אחרונה מאת badboy1, -
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני רוצה לחבר 4 רמקולים + סאב של מחשב לרכב. השאלה שלי האם זה אפשרי בכלל, ואיך מספקים חשמל לסאב שצריך 220V ממצבר?
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סבא שלי טס ביום ראשון הקרוב ואני רוצה לנצל את זה כדי לקנות איזה מגבר חמוד או סאב או משהו אחר, הבעיה היא שאני לא יודע מה יש שם ומה מומלץ. אם מישהו יודע מה יש שם ויכול להמליץ? (מה שיש באתר שלהם לא מעודכן אז אל תשלחו אותי לאתר)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 2 תגובות
- 825 צפיות
יש לי בעיה מוזרה עם הHU והמגבר. כשאני שומע רדיו המגבר עובד, אבל כשאני מעביר ל-CD המגבר מפסיק לפעול. כלומר, במצב CD ה-REMOTE לא מתפקד ! אף פעם עוד לא נתקלתי בבעיה כל כך מוזרה. הלפ...? * פעם הבאה הודעה עם כותרת חסרת משמעות תימחק ולא תיערך. תשקיעו 10 שניות בלחשוב כל כותרת*.
הודעה אחרונה מאת נעםבב, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
האם מישהו יכול לתת לי מידע על המגבר הזה? חיפשתי המון בגוגל ונתקלתי רק בדורים יותר חדשים של המגבר. הוצע לי לקנות את המגבר הנ"ל ב600שח האם מישהו יכול לשפוך יותר אור על החברה HIFONICS? תודה.
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי רדיו דיסק של פרו סאונד 4X45 ואני לא יודע איזה רמקולים לקנות הציעו לי לקנות קומפוננט - 450 וואט - אבל רציתי לשאול - לא צריך מגבר ? מה עדיף קודם - רמקולי קומפוננט (אין לי סאב) או בינתיים רמקולים 400 וואט אחוריים? אם אני רוצה 4 רמקולים של בערך 450 וואט (שני הקומפוננט ועוד שניים רגילים) אני צריך מגבר? אם כן איזה? איך כל העסק הזה הולך? תודה רבה על עזרתכם...
בעיה ב H.U
מאת Enzo- 6 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם! יש לי בעיה ב h.u: הדיסקים קופצים והוא לא קורא את רוב הדיסקים הצרובים. הדגם הוא pioneer 3150r למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה? האם כדאי לתקן אותו או עדיף להחליף?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 5 תגובות
- 983 צפיות
שלום רב. יש לחבר שלי מגבר של concord מדגם: 2520gt הוא אומר שרשום עליו 500 וואט. מישהו יכול להגיד לי איך המגבר הזה וכמה הוא שווה ? בתודה מראש, אבי.
morel
מאת shahar2003- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים של מוראל morel.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה התחילה להיות לי בעייה מוזרה בטוויטרים . לאחר שמיעה של כמה דקות בווליום גבוה הם מתנתקים. אחרי שאני מחליש את המוזיקה לכמה שניות ומגביר שוב אז הם חוזרים לפעילות. ואחרי זה שוב מתנתקים... המערכת מורכבת אצלי באוטו כבר שנתיים ואף פעם זה לא קרה לי. הייתי שומע שעות בוולייום גבוה ולא הייתה שום תקלה הבעייה החלה כאשר לפני כמה שבועות פירקתי את הרמקולים האחוריים ושיחקתי בכיוונים של הרמקולים הקדמיים...יכול להיות שלא כיוונתי טוב? זה יכול להזיק לטוויטרים? הרמקולים הנ"ל הם מורל הייבריד.
- 1 תגובות
- 730 צפיות
גודל הסט 6.5 הציעו לי אותו ב 1000 ש"ח חדש בקופסה 1-איך הוא מבחינת איכות? 2-איך הוא מבחינת עוצמה? 3-איך המידבאס שלו? 4-איך הוא מבחינת אמינות? 5-איך המחיר שווה? *יש לי פיזו 106 XS שנת 98 *אני רוצה להגיע לאיכות טובה באוטו בשילוב של עוצמה (עם דגש על איכות) תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
מגבר של ZAPCO
מאת נעםבב- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. מה אתם חושבים על הדגם הזה : z300-c2- slx ? ( http://www.zapco.com , למי שמעוניין)
קומפוננט ללא סאב 1 2
מאת WRX- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זה נכון שאם אני מחבר קומפוננט בלי סאב ורמקולים אחוריים אז הקומפוננט לא יספק לי באס? ואם אני שם סאב וופר בבגז' של טויוטה קורולה (לדוגמא) ואני לוקח את אותו סאב ומחבר אותו בתוך בגז' יותר קטן למשל כמו של רנו קליו, יהיה הבדל בשמע?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
מחירי קומפוננטים
מאת mr- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, קיבלתי הצעה על זוג קומפוננט של קדנס\מורל בהספק של 120w + עבודה בסביבות 1500שקל, כבר קיים חיווט מקצועי ברכב. המחיר נראה לי קצת מוגזם. אשמח לדעת כמה באמת הרמקולים האלה עולים? אם האיכותיות צליל שלהם טובות (מדובר במערכת ברמה בינונית\גבוהה)? אם אפשר לקבל קישור אליהם בתודה מראש, mr
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני זקוק לחוברת של הדגם הנ"ל (אם יש למישהו לינק או סרוק). בתודה מראש...
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 2 תגובות
- 790 צפיות
רכשתי לי מפצל חשמל למגברים, ורציתי לדעת אם יש כזה דבר פיוז מואר שנגיד בכוח שהוא מקבל ועובר דרכו הוא גם נותן איזה פלט של תאורה. אני מדבר על פיוזים כאלה תודה..
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רואה פה מאות הודעות עם קומפוננט ואין לי מושג ירוק מה זה.. יש למישהו אולי איזה לינק לאתר עם הסבר מפורט? או שהוא יכול לרשום הסבר קליל? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Yaron21, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.termpro.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=20;t=007206 אפשר לראות שם כל מיני רמות שונות של איכות בניה, החל ממונובלוקים ענקיים ועד למגבר שנראה כאילו הרכיבו אותו בחצר האחורית...
רוקפורד 9100
מאת Jeka- 0 תגובות
- 825 צפיות
תתנו בבקשה יעוץ ודעה לגבי המכשיר הנל"...
הודעה אחרונה מאת Jeka,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 719 אורחים (הצג רשימה מלאה)