Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים הכנסתי דיסק לשמוע באוטו,ובאתי להוציא אותו כדי להחליף לדיסק אחר ופתאום הוא לא מגיב לכפתור בכלל,לחצתי על הכפתור עוד 100 פעם והוא לא רוצה להוציא אותו :mad:

ניסיתי אחרי זה לנסות להכניס דיסק אחר למערכת תוך כדי לחיצה על הכפתור ותוך כדי שהדיסק שבפנים מתנגן וזה עזר,והדיסק סוף סוף יצא,ושוב רק בשיטה הזאת הדיסק יוצא מהמערכת(וגם צריך הרבה נסיונות)

יש למישהו עצה מה לעשות?

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אייל 'ני לא רוצה ללכת סתם למעבדה ואחר כך יגידו לי שם שאני צריך לשלם מחיר מפוצץ.

האם מישהו יודע כמה בערך יקחו על תיקון כזה?

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

חבר שלי נתקל באותה הבעייה.

הוצאנו את הרדיו גיסק נתנו לו חמש דקות להתפרק\להתאפס.

תנסה ותחזור אלינו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

תנסה ותחזור אלינו.

אתה יכול גם לחפש את הכפתור של הRESET שזה מבצע את אותו הדבר בעצם, אבל לא נראה לי שזה יעזור. מכיוון שאתה כן מצליח להוציא את הדיסקים רק שיש בעיה עם זה, לפעמים אם הדיסק נתקע הRESET יכול לעזור אבל כאן לא נראה לי שזה יקרה, אבל גלעד צודק, באמת שווה לנסות.

בכל אופן אף אחד לא יוכל להגיד לך כמה עולה התיקון כי אי אפשר לדעת מה התקלקל אצלך מבלי לבדוק את המכשיר, אז מקסימום לך לשתי מעבדות וקבל הצעת מחיר זה עדיף לדעתי מאשר שאנשים יתחילו לזרוק ניחושים.

פורסם

תנסה ותחזור אלינו.

נשמע לי רעיון טוב אני ינסה אותו היום בערב,תודה :)

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

אותה בעייה שלחתי לתיקון לא עזר בשיט...

החזירו לי עם אותה הבעייה וסטינגז שונים לסאונד - פיוניר ידואים בשרות לקוחות הגרוע כל מה שצריך לעשות זה להתפלל לא ליפול על מכשיר דפוק... :)

אצלי באוטו כל הרמקולים טוויטרים והמערכת הם פיוניר - איכות מעולה אבל מידי פעם יש איזה דיסק שנתקע אז בשביל זה יש לי צבת של נרגילה שעוזר לי בשעת צרה.

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
  • תוכן חדש...