פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני רוצה להתקין 2 מאווררים על המגבר. באיזה אופן כדאי לשים אותם: 1. שני המאווררים דוחפים אוויר על צלעות הקירור. 2. מאוורר אחד דוחף אוויר, מאוורר שני מוציא אוויר. 3. שניהם מוציאים אוויר. ועוד שאלה, איך אני קובע את המאוורים על צלעות הקירור, ע"י סיליקון או צריך לבנות תושבת ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם, חבר שלי רוצה לקנות קומפוננטים לג'יפ שלו. בחנויות מציעים לו דברים כמו Pyle ו-Dragster. בגלל שהוא חבר שלי, אז החלטתי לשאול אתכם לפני שהוא קונה זבל. אז מה האפשרויות? חנויות מומלצות? עוד דבר: מה דעתכם על Alpine MRV-F504, מסדרת V12, שהוצע לו למכירה. תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סאב חדש ואני מתלבט בין: -פיוניר TS-W305 -JL AUDIO 12WO -קנוודKFC-W3005 -רוקפורד דגם 3412 - סרווין ווגה HED12 המגבר שלי הוא קלאריון 120 אר אם אס תודה רבה
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.alpine-europe.com/2003/audio/datas/gb/2003_hd_player.htm HDA-5460 16GB. 3000 songs. 500 CDs-worth of music
הודעה אחרונה מאת Rover, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מגבר שני ערוצים. המגבר ירים סאב חמוד של פיוניר (אני לא מחפש משהו יותר מזה) כאשר הוא מתחיל בלאנזאר, ממשיך בקיקר ומסתיים בהיי פוניקס. מה הכי מומלץ לדעתכם? האם היי פוניקס מגיעים לרמת היי אנד? אני נוסע לגרמניה בקרוב. האם קיקר יהיו יותר זולים שם? האם יש לכם המלצות אחרות?.... תודה רבה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Rover, -
- 4 תגובות
- 989 צפיות
יש לי מערכת פיוניר 45*4 השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר למערכת רמקולים חזקים 70 RMS בגישור? כי הבנתי שכל ערוץ במערכת מוציא 20 ומשהו RMS האם זה אפשרי, אני מתכוון כמו במגבר שמגשרים שתי ערוצים לסאב. אני מתכוון לחבר רק את הרמקולים האלה ישירות למערכת...והאחוריים והסאב מחוברים עם מגבר. תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת nati-va, -
הסאונד באוטו שלי
מאת BOOM- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר'ה יש לי רמקולים של סרוין וגה HED 1693 ומגבר של לאנזר VIBE 420 ורדיו דיסק של רוקפורד 9120 והרמקולים נשמעים כאילו הם צורחים בווליום גבווהה מה הבעיה יכול להיות שזה הרדיו דיסק? אם אני יחליף לרדיו דיסק של סוני הפאנל הנופל לא זוכר את הדגם יהייה הבדל ? תודה לכם ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 2 תגובות
- 949 צפיות
בתקציב של 800-900 ש"ח ... ראיתי אחד של ROCKFORD ואחד של CERWINE VEGA ... לא קצת זול ? שווה ? תודה !
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שיתמוך בMP3 ... בתקציב של כ1500 ש"ח. תודה !
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
מישהו יודע מה רגישות המתח כניסה שלו ? יכול להיות שהוא מוגבל ל-2 V ? יש למישהו את המדריך שלו (לא מצאתי באינטרנט עדיין) ?
הודעה אחרונה מאת נעםבב, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מערכת קנווד ברכב הדגם הזה: אני רוצה לעשות לו שלט רחוק כיוון שהמערכת נמצאת נמוך מאד מה שמפריע לי בנהיגה. כמה שלט רחוק אמור לעלות למערכת הזו?
הודעה אחרונה מאת red soldier 205, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי 205 ולאחרונה אני מתעסק עם המערכת שלי המון תמיד הציק לי שהיו לי רעידות ידעתי מה המקור של הבעיות ואף פעם לא היה לי זמן להתעסק עם זה לאחרונה התפנה לי הרבה זמן והתחלתי להתעסק עם זה פירקתי את מקור הרעידות ועכשיו אין שום רעידות... ואני חייב לציין שללא רעידות יש הבדל של שמיים וארץ באיכות של הסאונד הסאונד נשמע הרבה יותר נקי ואיכותי בלי הרעידות מרגישים ושומעים את הבס הרבה יותר טוב ובהרבה יותר כיף.... בקיצור עכשיו בלי הרעידות שומעים אחרת והרבה יותר טוב!!! לכן אני ממליץ לכל מי שיש לו רעידות ויודע איך להיפטר מהן ופשוט אין לו כוח או זמן אז שיימצא את הזמן כי זה פשוט עולם אחר!!!!
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בלי נדר אז ככה לאחר מאות שאלות בפורום ועשרות מיגרנות הגעתי להחלטה שאני לא קונה את כל המערכת בבת אחת מפאת בעיות תקציב. אני החלטתי שנקנה בנתיים הד יוניט,מגבר,קומפוננט וסאב. התקציב הוא 4000 שקל (כולל התקנה). לא המון אבל לא קצת. אני מבקש שתזרקו לי הצעות - מה שיש לכם או הייתם רוצים או משהו כזה. אני יודע, אני צריך לשמוע קודם ... אבל אני סומך עליכם הרכיבים כמובן חדשים ולא משומשים. תודה !!!!
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי קבל של BOSS ואני רוצה עכשיו לחבר אותו מה אני צריך לעשות לפי הסדר של ההרכבה ? תודה לכולם וחג שמח http://www.bossaudio.com/products/bosslink.htm דגם: CAP20B
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.rockfordfosgate.com/ezcompare/accessories/Accessories_fullSize.asp?key=199
הודעה אחרונה מאת RADI, -
Rockford Fosgate
מאת RADI- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דעכם על המוצרים הבאים - 1.FF9120 - נגן סידי MP3 2.X301 - מגבר עם ארבעה ערוצים מה היתרון אם קיים בכלל בזה שכל המוצרים מאותה החברה ? נגיד שאני מתכוון לא מתכוון לקנות סאב וופר עכשיו אז לחבר את הקדמיים והאחוריים למגבר ? או לשמור שתי ערוצים ריקים ? תודה !!!
הודעה אחרונה מאת Y, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מקבל שבוע הבא את הרכב החדש ואני מחפש מקום מאוד מיקצועי להתקנה. הציוד שלי 1) JL מגבר 500\5 2) סאב JL 12W7 3) JVC SH9750 4) V1 5) BEL 990 6) blinder m20 7) דסטניטור מחפש המלצה לבית עסק שיש לו נסיון עם הציוד הנ"ל ומכיר את המכונית . בתודה עמי
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
יש באפשרותי לקבל מארה"ב מגבר soundstream דגם Ega 4220 בהספק 4*110 וואט ב-4 אוהם. האם מי שהוא מכיר שמע את המגבר לפחות את הדגם? ואיך המגבר לעומת RF סידרת POWER? תודה ובברכת שנה טובה
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש סכימה שמחברת בין מחליף דיסקים של פיוניר לרדיו-טייפ תודה * להבא כתוב נושא אשר יעיד על תוכן ההודעה, פעם הבאה היא תמחק ללא אזהרה.
הודעה אחרונה מאת חנניה, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
שלום מספר שאלות לי: -קניתי לאחרונה רדיודיסק jvc kd-s847 וכשניסיתי להתקין אותו גיליתי שבחיווט של הרדיוטייפ המקורי לרמקולים הקדמיים מגיע חוט נפרד לכל רמקול וחוט משותף לשני הרמקולים(קדמיים) בהוראות התקנה של הרדיודיסק כתוב במפורש שצורת חיבור כזאת אסורה וצריכים להגיע שני חוטים עצמאיים לכל רמקול--מה ההשלכות של זה והאם בחיווט של הרכב מגיעים 2 חוטים לכל רמקול שקיצרו אותם לצורך ההתקנה של הרדיוטייפ המקורי או שיש צורך בהעברת חיווט חדשה -האם באוטו זה יש הכנה(תשתית חיווט) לרמקולים אחוריים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת spritz, -
רדיו דיסק mp3
מאת luckies- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר של אחי טב לארה"ב וברצוני שיביא לי רדיו דיסק mp3 משם (המחירים והדגמים בארץ לא משהו) על מה אתם יכולים להמליץ לי? המחיר הוא 150$ -200$ תודה
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ניכנסתי עם מקדחה לאוטו כדי ליקדוח עוד חור לרמקול האחורי שהיה טיפה רופף עם שתי ברגים , בזמן שקדחתי נישבר המקדח והמקדחה זזה לי אל הרמקול וקדחה חור של שתי סנטימטר בוופר!!!!!!!!! אחרי שהייתי המום לכמה שניות עשיתי מיבחן שמיעה והרמקול נישמע לי אותו דבר אם אני לא טועה. מדובר הסט קומפננט של פיוניר ב550 שקל שמשמש כרמקול אחורי. מה לעשות עם החור הזה עכשיו ??? ליסתום אותו או להשאיר ככה ? אם אני משאיר לא יגרם נזק לרמקול משמיעה ממושכת? ואם ליסתום את החור אז איך כדי לעשות את זה? הפיתרון הכי זמין שמצאתי הוא לדביק שתי חתיכות קטנות של מאסק&טייפ משתי הצדדים של החור. תגידו לי איך הרעיון או שיש לכם רעיון טוב יותר.
הודעה אחרונה מאת ASHERAA, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני ישמח לקבל הסבר על ההבדלים בין סאבים רגילים לכאלה עם שני סלילים , ובעצם איך זה עובד ? ומה זה נותן ?
- 5 תגובות
- 928 צפיות
יש לי פיוניר 7000 R\W (משום מה לא נתקלתי במישהו שמכיר את המערכת), בקיצור יש לי דיסק שבשיר מספר 2 קבוע באותו המקום נשמע רעש של גלגל שיניים פלסטי כאילו הוא נשחק בפנים! והשיר עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כאילו כלום לא קרה. הכנסתי דיסקים אחרים ופלא! המערכת עובדת מעולה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? אני רוצה קודם לדעת האם הבעיה במערכת או לא, למרות שלדעתי לא כי היא עובדת בסדר עם דיסקים אחרים.
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה מגבר יהיה טוב להייבירד או לקומפננט אחר ברמה שלהם?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 974 צפיות
אני קונה רמקול 300 ואט והמערכת שלי מסוגלת לתת עד 200 ואט אני מסתכן במשהו?? זה לא כמו מערכת 300 ורמקול 200 נכון? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Itay, -
מגבר Lanzar ...
מאת RADI- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אנחנו אומרים על מגבר לאנזר דגם VIBE 420 ? ב1400 ש"ח חדש ? כמה יציאות הוא ? מישהו מכיר או מחזיק אחד ורוצה לספר לי עליו ? תודה ! אה סליחה עוד שאלה - קליפורניה בום , חרא של חברה , נכון ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי לכולם, רציתי לשתף אתכם בסיפור שקרה לי. אז ככה, אימא שלי קיבלה ב- 14.9.03 את הסיאט איביזה החדשה.. בסוכנות סיאט בבאר שבע. האוטו אחלה, אין לי מה להגיד, הכל נראה ונוסע טוב! :Fade-color במעמד קבלת הרכב, כל הבדיקות החיצוניות ומה שבדקתי היו בסדר חוץ מדבר אחד. שמתי לב שהפאנל של הרדיו דיסק (דגם של Lenco, שעליו שאלתי בהודעה אחרת) ממש שרוט . צריך להגיד שאת הרדיו דיסק והאזעקה קיבלנו מתנה בעת קניית הרכב. (ממש הורידו ממחיר הקניה. בערך בשווי של 2000 שקל. הנה הלינק של הרדיו: http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=49_1&random=46172786364331904 היו 2 שריטות מכוערות, ודי בולטות לטעמי. הדבר די מבא…
הודעה אחרונה מאת makc, -
- 2 תגובות
- 826 צפיות
יצאתי מהבית של חברה שלי ב11 הלילה. נכנסתי הפעלתי מזגן והכנסתי את הפאנל. ישר הרגשתי שמהו לא בסדר. זה לא היה ברור לגמרי מה - אבל משהו ברמקולים האחוריים נשמע לי חשוד מאד. אז הלכתי ועצרתי במקום מבודד כדי לבדוק מה קרה. חיבורים של הרמקול - Check. חיבורי RCA למגבר - Check. באלאנס - Check. מה הבעיה?? הבנתי שאחד מהרמקולים לא מזמר. אז ניסיתי להחליף בין ה-RCA כדי לבדוק האם נשרף לי ערוץ. כשהחלפתי ערוצים עדיין אחד הרמקולים לא זימר, אבל זה היה השני הפעם!! המשכתי לנסות ועדיין אותה תוצאה. מה שהוביל אותי למסקנה החד משמעית - או שהכבל חצי מת או שהחיבור התנתק באחד הערוצים. בכל מקרה - אני אבדוק את זה בשבת, להוציא את ההד יוניט זה סיפור. אבל הנק' היא אחרת. אחרי שא…
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, נתקלתי ברדיו דיסק Mp3 של רוקפורד, הדגם הפשוט יותר - RFX 9120. במחיר לא רע, 1300 שקל, חדש לחלוטין. עכשיו...הבנתי מכמה פה שיש קצת בעיות איתו. האם אתם ממליצים לקנות את הדגם היותר ישן - 9000, או במחיר הזה עדיף באמת את ה-9120. או שבכלל במחיר הזה עדיף של חברה אחרת. בכל אופן אני חייב את דעתכם, אני השבוע רוצה כבר להזמין. תודה מראש! *להבא הודעה עם כותרת לא מדוייקת תימחק.* ** יותר מדויק ככה? מתנצל... **
הודעה אחרונה מאת edan82,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 803 אורחים (הצג רשימה מלאה)