פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
בחירת קומפוננט
מאת אבי007- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט ביו מספר קומפוננטים 6.5 1. rf fnx2614 2. jl audiovr600 cs 3. infinity kappa 60.5cs המגבר soundstream 4*110 המוזיקה רוק קלאסי שנות 60 70 חשוב הדיוק בצליל שלא יהיו בסים חזקים מיידי הרמקולים יגיעו מארה"ב וקשה למצא חנות שניתן להשוות בין הרמקולים האם למי שהוא יש ניסיון/שמע את הרמקולים הללו?
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום הקשבתי למערכת ויחסית למערכת רמקולים מקורית היה איכותי למדי האם מישהו יודע של איזה חברה הרמקולים שם? אם אני לא טועה היה שם סט קומפונט קדימה ועוד זוג רמקולים בדלתות האחוריות.
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! הסאונד שלי באוטו הוא לא הכי טוב למרות שיש לי דברים יי טובים כמו רמקולים סרווין וגה HED1693 מגבר של לאנזר VIBE 420 רדיו דיסק רוקפורד 9120 סאב של קיקר מקדימה יש לי ליטינג אודיו בולט 5*7 מדובר באוטו מסוג מאזדה 626 שנת 2000 אמרו לי אם אני ישים קומפוננטים הסאונד באוטו שלי ויהייה הרבה הרבה יותר טוב.. עכשיו השאלה שלי היא האם זה עיניין של אקוסטיקה? או מוצרים זולים? או כשאני ישים קומפוננטים הסאונד ישתנה..? תורדה רבה לכל אלה שמנסים לעזור
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
הציעו לי אותו במחיר של 900 ש"ח. תזכורת-HU רוקפורד 9000-קומפוננט 150W-מק אודיו+רמקולים אחוריים 4 WAY 220W של קנווד. תודה
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממממ טוב כמו שאתם כבר מכירים אותי אני מאוד אוהב ללמוד על בשרי בנושאים שקשורים לאוטו ! אז עשיתי ניסוי קטן עם הרמקולים באזוקה RS690 שלי ועם המגבר TRAXX600 גישרתי שני ערוצים לכל רמקול ...... ורציתי לשמוע אם יהיה הבדל בין באיכות ובין בעוצמה ולצערי לא הרגשתי בהבדל רציני. כמובן שלא נתתי להם בראש.. נתתי להם פחות מחצי גיין (המגבר אמור להוציא 200 אר אמ אס בגישור.) הרמקולים אמורים להיות משהו כמו 100 אר אמ אס . בקיצור ..... הניסיון נכשל משום שהתוצאה לא היתה כמו שציפיתי לה .. הבעיה שעלתה בפניי.. היתה הענן הלבן שהוציא המגש מאחורה...... הרמקולים תקינים לכל דבר. אין שום בעיה הטויטר לא שרוף או משהו בסגנון ואין שום עדות לזה שהעשן יצא מהם. אז רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות למ…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק טוב ואיכותי (עם קישקושים וגרפיקה), שקורא DVD ו MP3 עכשיו הרדיו דיסק צריך להיות של חברה עם שם!. מחירים אני יתארגן כבר, אני צריך דגם. או אם יש למישהו מושג על רדיו דיסק ממש טוב ואיכותי של KENWOOD בסיגנון או אפילו רק MP3\WMA לא הכי טופ שלהם, אבל מספיק ברמה גבוהה. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 1 תגובות
- 920 צפיות
מישהו יכול לתת לי טלפון של המקום וכתובת מדוייקת?
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול איך קלריון בבאודיו לרכב? באיזה רמה הם? אני רוצה לקנות HU של קלריון במקום הפיוניר ה1400 הישנה שלי השאלה שלי אם הקלריון יותר טובה מהפיוניר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nati-va, -
- 3 תגובות
- 894 צפיות
מישהו יודע מה השעות פתיחה שם ? ואולי טלפון?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם כתוצאה משימוש מופרז ברמקול, כלומר השמעת באסים, תדרים גבוהים או סתם בווליום גבוה, יכול רמקול להקרע או להנזק לצמיתות, או שהוא פשוט מעוות את המוסיקה ותו לא?
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה? בשביל איכות סבירה ועוצמה גדולה הוא יעשה את העבודה ? http://www.pompa.co.il/details.asp?id=458&lead_id=&look
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה יש לי מערכת של פיונר 7450 והיציאות של הרמקולים מהמערכת משום מה לא עובדות לא..כך שכשאני מחבר אותן לרמקולים אני לא שומע שום צליל..השאלה שלי היא כזאת..מה יכולה להיות הבעיה...(וזה בטוח שלא הרמקולים ולא החיווט שלהם)..ואם אני יכול לחבר תרמקולים דרך היציאות של המגבר בדרך כלשהי..??? תודה מראש על העזרה *הכותרת נערכה, כותרות בנוסח העילג שכתבת לא יתקבלו ולהבא ההודעה תמחק.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה לי טיפה זמן היום לבדוק את הסאב ה"חדש" שלי... בקיצור, פירוק של האלנמט מהתיבה הביא אותי לגלות שמדובר בפיוניר (את זה כבר ידעתי) מדגם TS-W252F וכתוב עליו - די במודגש למען האמת שהוא FREE AIR. אוקיי אז מה הכוונה? האם התיבה שהוא נתון בה עכשיו מסרסת אותו? מעוותת לו את הסאונד? (מדובר ב42 ליטר עם פורט שממוקם על הדופן שבא ממוקם הסאב, בעומק של כ-10 ס"מ) תודה מראש לעונים רון.
מגבר לדוטק 6.5 ?
מאת MX- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה מגבר יפיק את המקסימום מהסט ? עד 1000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
היום התקנתי דיבורית, המתקין עשה שהיא תטעין רק עם סוויץ'. מה לדעתכם עדיף? כמו שהוא עשה או לעשות שזה יפעל תמיד? אם יפעל תמיד אני יוכל להטעין את הסוללה מבלי להיות באוטו. האם יש איזה חסרונות בלהעביר את זה למתח קבוע לפני שאני עושה את זה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לעשות שישמעו את הטלפון דרך הרמקולים של המע'?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
מי יודע להגיד לי מה גודל הרמקולים הקדמיים שיש בפיגו 106 ? (אין לי את הרכב לכן אני לא בודק בעצמי...) *להבא תדייק בכותרת. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת The Duke, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי הצעה להחליף את הקנווד שלי בסוני ,לא יודע בידיוק איזה דגם אך הוא מסדרת אקספלויד 50*4...מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה זה תורם ?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני יכול לדעת בערך או בדיוק כמה כבלים אני צריך ובאיזה אורך ואיכות ? איזה חברה אתם ממלצים ? יהיה לי באוטו מערכת JVC מגבר 5 ערוצים שיותקן בתא המטען וסאב 12 מאחורה.... קומפוננת מקדימה + קוואקסיאלים מאחורה הרכב לא ממש גדול וולוו S40 מה אתם אומרים על : Stinger Dream RCA Interconnects בתודה עמי
- 3 תגובות
- 954 צפיות
היי יש לי מערכת מיני דיסק של קנווד. בנוסף למיני דיסקים אני רוצה לעבוד גם עם MP3 ולכן חשבתי לחבר ציינגר של MP3 . רציתי לדעת האם אני מוגבל אך ורק לציינגרים של קנווד והאם בכלל יש בארץ צינגרים MP3 של קנווד ומה מחירם ורמתם ... תודה
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
בעיה בHU שהורכב אתמול 1 2
מאת MR GT- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לנו באוטו HU של פיוניר DEH 1550 והבעיה היא שכאשר יש באסים בעוצמה קצת גבוהה האור של המערכת וגם האורות של הכפתורים מתעמעמים ..... מיש'ו יודע אולי למה?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
באסים באלפא 156 1 2
מאת DJO- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. אני ממש ממש מתחיל בכל העניין של אודיו. יש לנו ציינגר באלפא 12 דיסקים משהו נחמד מאוד. המערכת היא המערכת הסטנדרטית שהגיעה עם האוטו. שומעים טוב - גם בעוצמות גבוהות אבל הבעיה היא מתי שיש באסים. אם זה בטראקים או במוזיקה שחורה בשירים עם בומים כאלה ברקע, שומעים אותם חרא ויוצא כזה קול מהרמקולים אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. הורדתי את הבאס ל -6 אבל עדיין אי אפשר לשמוע שירים עם ווליום בעוצמות אפילו קצת גבוהות. השאלה שלי זה מה אני צריך לקנות? האם סאב יפתור את הבעיה? אני לא מחפש להפוך את המכונית שלי לדיסקוטק אבל שאני אוכל מידי פעם לשמוע מוזיקה חזקה, גם אם יש בה באסים. אשמח להמלצות, לעלויות וכו. על הפנאל שלי באוטו רשום JVC. תודה
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום.. יש לי באגי קטנה והרכבתי בה טייפ... וזה מחובר על מצבר של אופנוע מצבר די קטן הכל עובד טוב ויפה. לטייפ יש יציאה ל RCA . יש לי חבר שמוכר לי מגבר קטן ב100 ש"ח. אז השאלה היא האם המצבר הקטן יפעיל את המגבר? ומה אני מחבר ל REMOTE ?? את החוט הצהוב שיוצא מהטייפ או החוט האדום?
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 7 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום אודיו , לפני כמה חודשים שאלתי איך אני יכול לפתור את בעית רעשי הפלסטיק עקב הרמקולים בדלתות , חלקכם הצעתם חומר בשם דיינאמיט שהוא חומר מאד יקר. אין לי טעם לקנות את החומר הזה , אני אוהב את המערכת שלי כמו שהיא פשוטה , אבל אני לא יכול לסבול יותר את רעשי הפלסטיק המאד חזקים.. אני מחפש דרך לעשות את זה לבד וללא הוצאה כספית . האם מישהו יכול לעזור לי. מדובר ב 106 ראלי דור 1 , הרמקולים מותקנים בתוך הדלת בחור ומעליו הפלסטיק של הדלת שגם הוא קצת משוחרר בגלל הברגות לא תקינות ( ההברגות בפח נשחקו עם הזמן.) אשמח לשמווע עיצות..
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני יצטרך לגייר אותה? תודה
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה ב900 שקל... מה אתם אומרים על המחיר שווה או לא? מהי רמת הקומפננט ? איכותי ? וכ'ו... תודה, יותם וייס.
הודעה אחרונה מאת yotam-w, -
בדיקת רמקולים
מאת roy28- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני באמת לא מבין גדול של אודיו אבל בכל זאת... יש לי שני רמקולים אחוריים של אלפאיין, הרמקולים שכבו בערך שנה בבאגאז'... ועכשיו שקנינו עוד אוטו ואנחנו רוצים להתקין אותם. רציתי לדעת איך בודקים אם הם עדיין טובים ותקינים? תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
אכזבה מ mbq 1 2
מאת nissan- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
חיברתי את הdsd 216 הציפיה הייתה לשוני אמיתי מה שבפועל לא קרה מבחינת הsq התוצאה על הפנים הם פשוט רועשים וכשאני מגביר אז בכלל כל האיכות הולכת , חשבתי שאו שזה הhu , קנווד krc 587 וצ'יינג'ר , או המגבר רוקפורד rf4.6x חיברתי רק על שני ערוצים יכול להיות שזה מעט מדי? יותר סיבות אני לא מוצא , כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש.
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני משתמש חדש בפורום חבר המליץ על הפורום ואני רואה שיש הרבה אנשים שמבינים עניין לכן באתי להתייעץ איתכם המערכת שנמצאת אצלי באוטו כרגע היא ממוצעת בקרוב היא הולכת לקבל שדרוג בעזרת המגבר שקניתי (Alpine V12 MRV-F504) דרך אגב אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו... וזוג קומפננטים שאני הולך לרכוש כנראה דרגסטר ב950 ש"ח (אני מציין את המחיר כי אני לא זוכר את הדגם) בכל אופן אז כרגע יש לי באוטו בזוקה של (Lanzar Model SE12-D) ואתמול ניגשתי לתדלק בתחנת דלק וניגש אלי איזה בחור שלפי מה שהוא אומר הוא מתקין מערכות באחת מהחנויות של אביזרי הרכב בכל אופן הוא הראה לי את הסאב שיש לו באוטו הסאב היה בגודל 10" והיה כתוב עליו INOX PRO הוא טען שהסאב הוא כמה רמות מעל שלי וכל זה... אני הנהנתי בראש וא…
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה יש לי רדיו-טייפ שאני רוצה לבדוק אם הוא תקין. השאלה לי לאיזה מהחיבורים מאחורה (יש צמה עם כמה צבעים) אני מחבר את ה12V? תודה יונתן
הודעה אחרונה מאת danny24,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,075 אורחים (הצג רשימה מלאה)